Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החומוסייה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון מצער מהשטח:

פעם שניה רצופה שאני מגיע לחומוס יוסקו, המקום מלוכלך, מגעיל ומוציא כל חשק לאכול את החומוס שמצד אחד מצוין כשלעצמו, מצד שני, אם ככה מלוכלך במסעדה, רק אלוהים יודע מה קורה במטבח.

בשתי הפעמים מבט חטוף מסביב גרם לי לקום ולצאת מהמקום.

בקיצור, מצער, מבאס ומגעיל.

בקיץ שהייתי שם המקום אכן נראה מוזנח אבל ככה גם זכרתי אותו (אני חושב).

אם כך אתה מתאר את המצב עכשיו, ככל הנראה המקום אכן התדרדר.

ותאכלס חבל, זה היה החמוס המועדף עליי באזור יקנעם, זכרון בנימינה והסביבה.

אכלתי לא מזמן עם קופון באבו פאוזי מול לב המפרץ. אבל המקום מוזר, בתוך המבנה מצד חומוסיה ומצד שני פיצוציה :shock:.

לא הבנתי את החלוקה, אולי לא הולך להם כולכך עם החמוס ובגלל המועדונים בסביבה החילטו להגדיל את ההכנסות עם פיצוצייה באותו מבנה.

• תגובות 547
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חומוס אבו דאבי, אלכסנדר ינאי 14 באר שבע

בעד

• תמורת 30 ש"ח לאדם אפשר לאכול שם כמו שיח' מהמפרץ הפרסי, כולל סיבוב שני (ושלישי, אם נשאר מקום בבטן).
  • החריף בעל טעם ייחודי ומתובל בגרגרי כוסברה.
  • שירות טוב - המלצרית בקושי מורגשת, ועדיין מבלי שתשימו לב היא תדאג להשלים חוסרים בשולחן גם בלי שתבקשו.

נגד

• חומוס טעים אך חסר יחוד.
  • כנ"ל גם לגבי הקפה שבסוף, רק שהוא לא היה הכי טעים...

מחשבות אחרות:

המקום אומנם נקרא אבו דאבי, אבל העיצוב והאוירה הם של ג'מאיקה. לא היה עדיף לדבוק בכיוון מסוים?

שורה תחתונה:

בהתחשב במחיר, בהחלט שווה עצירה. רק אל תבואו עם ציפיות בשמיים.

20131211_144714.jpg

20131211_144721.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עזבו אתכם אבו שוקרי, אבו דאבי ואבו טיבי - עוד לא מצאתי חומוסיה שמשתווה לחומוס עוזי בנתניה, יש לבנאדם את החומוס הכי טעים בארץ (לטעמי)!

הייתי בשבוע שעבר אצל אבו חסן ביפו, פעם ראשונה שאני עומד בתור בשביל פאקינג חומוס, אני חייב להודות שהאפקט של ההמתנה (20 דקות) והדיבורים מסביב בהחלט הקפיצו את הציפיות, אבל ציפיות לחוד ומציאות לחוד - החומס היה ממש לא לטעמי, חוסר בתבלינים, מרקם עיסתי/מגורען ולא ברור, בקיצור.. הייתי מאוכזב ומופתע שזה החומוסיה שהוכתרה ע"י רבים כטובה ביותר בארץ.

פורסם

כי אכלת חומוס. פעם הבאה תזמין מסבחה.

אני איתן בדעתי בשתי נקודות:

חומוס זה חומוס, אמנם יש גרועים אבל אין מדהימים. אוכלים אותו רק אם נגמרה במקרה המסבחה (או המשאוושה), ומוסיפים לו פול כי לבד הוא משעמם. במסבחה מוצלחת יש רגעי התעלות. יש רעות מאוד, יש בינוניות ויש מדהימות.

המסבחה הטובה ביותר שאני מכיר מוגשת בפאוזי פול, אברבאנל 3 תל אביב. אין לי מושג מה עוד הוא מגיש שם ובאיזו איכות וזה גם לא מעניין אותי (חוץ מלימונדה מצויינת). אני חסיד ותיק של אבו חסן, שלא רואה צורך לנסוע יותר ליפו.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מילה טובה מגיעה לחומוס אליהו ביקנעם בתחנת הדלק פז, מסעדה כשרה

המחיר: 26 ש"ח

המנה שהוזמנה: משוואשה קומפלט עם ביצה קשה, כמון ופפריקה, המנה מגיעה עם זיתים סורים שבורים, חמוצים, בצל ושתי פיתות.

מנה מצויינת משוואשה חמה עם גרגרים נימוחים, לימון ושום תופסים מקום נכבד, חריף עשיר בכוסברה ושום, שמן זית עדין יחסית (אני אישית אוהב כאלה עם ארומה וטעם מריר מעט)

פיתות מצויינות היו חמות ועובי בינוני, היה מצויין המבחן הוא גם אח"כ שאין צורך להזדכות על המנה טרם הזמן.

ממליץ בחום, צנוע ונעים

התענוג שמוביל אותך

פורסם
חומוס אבו דאבי, אלכסנדר ינאי 14 באר שבע

חומוס הבית שלי. אני מאוד אוהב.

עוד לא יצא לי לבקר בעיר בחומוס סעיד ששמעתי עליו לא מעט.

פורסם

בחומוס אליהו אתה גם יכול לקבל פיתות מקמח מלא

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

ומה עם זיתים אורגניים?

חמוצים מחומץ איילים טהור?

חומוס הוליסטי?

זחינה בכבישה קרה?

מי שמנגב חומוס עם פיתה מקמח מלא צריך לקבל הפוכה לפנים עם משאוושה :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה סתם משמיץ. מבחינת טעם (בחלק מהמקומות) אני מעדיף את הקמח המלא על פני הרגיל.

לפני חודש ראיתי אריזה של 5 פיתות מקמח קוסמין, קניתי בשביל לטעום וזה היה טעים מאוד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בתור עכואי ואחד שאוהב את האוכל שלו כשר [דת] אני מאוד ממליץ על החומוס של מסעדת השלום בעכו ליד התחנה המרכזית אגד

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

רק ציינתי את זה בתור תוספת, אלה לא חייב לקחת 8)

אבל אתה צודק, זה כמו כל מי ששותה זירו או דיאט קולה , אבל ליד זה אוכל מלא פיתות

מה זה "חומץ איילים"? אני מקווה שזה לא מה שאני חושב שזה

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

עכשיו הייתי בפרלמנט ביקום. מנת חומוס עם 3 פיתות ולימונדה עולה 25 שקלים. אין מלצרית, לכן אחרי האוכל הם מבקשים שתפנה את המגש לעמדה כזו שיש בצד. החומוס הוא עם פול, גרגירים או טחינה. בצד יש חמוצים ומסבחה ללא הגבלה, קח כמה שתרצה. בסיום האוכל יחכה לכם קפה/תה חם, קרמבו ועוד כל מיני מתוקים. החומוס היה בסדר גמור, הפול פחות.

יתרונות:

זול

נקי ומסודר

החומוס היה בסדר גמור. לא הכי טוב שאכלתי, אבל טעים. אינני אנין גדול.

חסרונות:

אין הרבה מבחר. (פטריות? בשר? דבושייה? משהו?)

הפול לא משהו בכלל. חסר טעם כמעט.

אין מקומות ישיבה בפנים. (אני אישית תמיד מעדיף בחוץ, אבל בקיץ או בקור זה בעייתי).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור מתהום הפורום

אני חושק בחומוס , ואבו חסן ביפו סגורים עכשיו

יש משהו על ציר אשקלון-ת"א שפתוח בשעות כאלה? דגש על מסבחה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...