Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החומוסייה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבו אדהם ליד גשר מעריב. תזמין את המשאושה או איך שלא קוראים לחומוס הזה שגרוסים לתוכו גרגרים - תענוג.

אם המלצת, אז שווה לנסות. תודה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 547
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חומוס חסוני, המשביר 16 חולון

בעד:

• אם אתם אוהבים לשפשף, דעו לכם שהמקום אינו מרוחק מאוטוסטור.
  • הפלאפל מוצלח ביותר.
  • האוירה במקום נינוחה

נגד:

• החומוס סתמי ביותר. לא הבחנתי במרקם או בטעם מיוחד שהותירו בי רושם כלשהו. נטו למלא את הבטן.
  • התבוננו בתמונות - כל מה שמצולם יכול להיות שלכם תמורת 33 ש"ח. לא מחיר גבוה, לא מחיר נמוך, אבל זאת היתה יכולה להיות עיסקה מצויינת אילולא הסעיף הקודם.
  • קפה... קפה... דחילכ, למה אין קפה לקינוח?
  • החניה בעייתית.

מחשבות אחרות:

טוב, חוץ מאוטוסטור יש באיזור גם שלל עסקים אחרים, כולל כמה מרכזי קניות. לא צריך תירוץ מיוחד כדי לבוא לשם. חוץ מזה, כדאי לבדוק היטב את החשבון. כנראה שיש להם שם נטייה להכניס אליו דברים שכלל לא הוזמנו.

שורה תחתונה:

רק אם אתם בדודא לחומוס ואין בנמצא מקום אחר.

IMG_20141231_140831.jpg

IMG_20141231_133508.jpg

IMG_20141231_133943.jpg

IMG_20141231_133956.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שאני כבר באזור אני קופץ חצי מטר משם והולך לחומוס קלבוני בחולון.

אצל חסוני לא יצא לי את האמת לנסות אז לא יכול להשוות.:-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• אחראי פורום
פורסם

מאכלי המלאכים בכרמיאל.

סניף צעיר יחסית לחומוסיית האם מדיר אל אסד הסמוכה, שפעם ממש היתה מקום עליה לרגל שלנו. כל שישי פגישת מחזור.

משהו בסניף בכפר התחיל להתקלקל, הטעם בפירוש פחות טוב (או שגם צצו מתחרים שחידדו את ההבדלים) וגרם לי להפסיק להגיע לשם.

אתמול הגעתי עם חברים לסניף בכרמיאל כי הם נותנים עוד אפשרויות לילדים כמו שניצל וכו'.

לצערי החומוס אותו חומוס. בטח לא רע אבל פחות טוב מהמתחרים בסביבה הקרובה (החומוסיה, אבו ראמי).

לא רק המנה שלי היתה כזו, גם משאושה וחומוס-פול לא נטרפו ע"י חברים שטורפים בד"כ.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

טוב החיפוש לא צלח ולא מצאתי משהו מראשל"צ, איפה כדאי? אני אוכל בשייקל'ה אבל חברים טוענים שהחומוס שם הוא בטעם של כלום, האמת יש מצב, מה נראה לכם? זה צמוד אלי לעבודה לכן יוצא לי לאכול שם הרבה, לא רע האמת וזורם לי מאוד (גם הנודים של אחרי, הריח סביל דווקא).

אז איפה באיזור ראשל"צ מערב יש חומוסיה לפרצופיישן?

Opel Adam S 2017

פורסם

אותו אבו-מארון שהזכרתי 2 דפים למעלה, החיפאי המשובח שפתח סניף בת"א, שאלתי את הבנאדם בסניף התל-אביבי איפה יש עוד סניפים והוא אמר "בטורונטו". תחקרתי אותו והוא טען בתוקף שזה ממש כמו בארץ.

בקיצור אם מישהו מזדמן לטורונטו בקרוב (מה שאני לא מאחל לאף אחד, לפחות לא בחורף), שיבדוק וידווח...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
יש את חומוס ארז במזרח ראשון. מישהו ניסה?

חומוס שנועד לסתום רעב של צהריים, לא יותר מכך.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
מה ההתלהבות מאבו חסן? בכנות, לדעתי זה החומוס הכי גרוע שטעמתי אי פעם, אני מתבייש להודות אבל אפילו החומס של צבר יותר טעים. הייתי באבו חסן ביפו לפני בערך שנה, חיכיתי בתור כמעט חצי שעה, האפקט של ההמתנה גרם לי באמת להאמין שהגעתי לחומוס שרבים מכתירים כטוב בארץ!

אבל מה? קיבלתי חומוס בעל מרקם גרעיני, לא מתובל ועל גבול התפל. אני חייב להודות שהייתי בשוק שזה אותו חומוס שכולם מהללים, על טעם וריח כנראה באמת אי אפשר להתווכח. החומס הכי טעים שטעמתי עד היום, זה חומוס עוזי בנתניה.

אבו חסן זה מסוג החומוסים שאסור ללכלך עליהם כי הוא "נחשב" אבל בתכלס הוא הכי מגעיל שאכלתי.

פורסם

כולם אומרים את זה על אבו חסן, גם פעם קודמת חבר הביא לי על הדרך, טעמתי אמרתי לא משהו, אז הוא ענה לי "מה אתה רציני?? זה אבו חסן".

מה שאומר שלא היה משהו בכלל

Opel Adam S 2017

פורסם

ממליץ בחום על ''החומוס של טחינה'' בשדרות. חוץ מחומוס טעים מאוד, ופיתות מדהימות, תוכלו להנות מאווירת ''סטאלבט על החוף'' כאשר מתנגנת ברקע מוזיקה של בוב מארלי ומגישות לכם את החומוס סטודנטיות יפות ממכללת ספיר.

אני משרת כאן בגזרה, ותמיד כשיוצא לי לעבור ליד, אני אוכל אצלם.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...