Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החומוסייה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סביח פרישמן באמת אחלה, אבל אני ממליץ להדרים קצת וללכת לסביח בטשרניחובסקי פינת אלנבי. זה סביח ברמה גבוהה פלוס פלוס, ממש הנדסת חצילים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 547
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סביח "מעיף" תמצאו בנחלת בינימין פינת אחד העם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בדרך כלל אני טורח לקרוא את הכל לפני שאני מגיב, אך תסלחו לי אם לא אעבור על 31 דפים.

חומוס יוסף בפרדס חנה- תענוג!

יש גם סניף ברמת גן שבו לא יצא לי לבקר, אך הבנתי שגם הוא מוצלח.

בנוגע לבהדונס- ניסיתי מספר סניפים, כולם אכזבו. תמיד המחיר המופרז לא שווה את המנה הקטנה. השירות ממש מאכזב והבעלים לעולם לא נחמד ומסביר פנים.

יש לי סניף ממש קרוב לבית ולא ביקרתי בו כבר שנתיים פלוס. ובשביל חובב חומוס זה אומר הכל.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • אחראי פורום
פורסם

image.jpg

חומוסאים ביתיים וחובבי טחינה למינהם, קנו את הנ״ל, נקודה.

שדרג את המתכון הביתי שלי בכמה רמות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמח לשמוע שסביח פרישמן שומר על רמה,

הייתה תקופה שגרתי 100 מטר ממנו והייתי פוקד אותו כמעט על בסיס יומיומי-

מה שמצחיק זה שכל הזמן הזה שמעתי המלצות על עובד ואשכרה חשבתי שאני מפסיד משהו...

פורסם
[ATTACH=CONFIG]420614[/ATTACH]

חומוסאים ביתיים וחובבי טחינה למינהם, קנו את הנ״ל, נקודה.

שדרג את המתכון הביתי שלי בכמה רמות.

שמעתי הרבה שזו טחינה מעולה אני בהחלט אנסה בהזדמנות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

1.חומוס בבניין של דבאח בכניסה לאיזור תעשיה מעיליא,אין שם למקום ....

2.אבו מאהר בכפר יסיף.

3.עימאד בנצרת.

כל מה שאוכלים באבו גוש ותל אביב לא אכיל מבחינתי,עניין של הרגל.

פורסם

למספר 1 קוראים איברהים והוא באמת טוב. טוחן את החומוס במקום עם קבלת ההזמנה, כך שהמנה תמיד טריה וחמה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי הטחינה אני דווקא ממליץ על "הר ברכה" או טחינה "יונה".

ד"א גם חומוס חליל ברמלה משתמש בטחינה "יונה"

פורסם (נערך)

חבר אמר לי אתה חייב לנסות. אנחנו נכנסים. בחור נחמד בשם בועז שואל מה נאכל. הלכנו על החמשוקה [חומוס+שקשוקה]. הבחור שואל כמה פיקנטי, ובינתיים קוצץ שתי עגבניות לשקשוקה. אנחנו עונים פלפל אחד בשקשוקה ועוד טיפה בצד, וכך הוא עושה. אפשר גם חריף יותר לחובבי הז'אנר. לא עוד סיר שקשוקה ענק ומוכן מראש שעומד חצי שעה. לא עוד סלט מתבנית פלדה. הכל נעשה במקום. כן, זה לוקח 2 דקות אקסטרא המתנה, אבל הטריות שווה כל רגע.

נגיע לתכל'ס: הפיתות הן פיתות שרופות על הגז - אני אישית מאוד אוהב את זה.

החומוס סמיך ולא נוזלי מדי, מחזיק את השקשוקה הטעימה היטב. סה"כ חומוס טוב מאוד בפני עצמו. השקשוקה עם ביצה נוזלית [רק החלמון]. אפשר לבקש שתהיה קשה, אבל איזו סיבה יש לעשות דבר כזה?

הכל מתובל בשלמות. בדיוק מספיק שמן זית, בדיוק מספיק טפטוף של מסבחה. הכל בול במקום.

המחיר הוא 33 ש"ח "למיוחדים": שקשוקה, צנוברים או פטריות; ו-29 ש"ח לרגילים: פול, מסבחה, סביח [חצילים וביצה].

יש גם פלאפל שלא טעמנו, סלטים נחמדים ומרקים ביתיים שמתחלפים: היום היה שעועית עגבניות. האמת שלא נשאר מקום בבטן לנסות.

המקום נקי והאוכל טרי. השירות אדיב ומהיר וכל מי שיבקש בסיום הארוחה יקבל כוס קפה שחור.

המקום נקרא חומוס תנעמי. מדובר בבחור נחמד שיש לו סניפים ברעננה וברמת השרון. במקור הוא נתנייתי, אז הוא החליט שהוא פתח סניף בנתניה ברחוב הרצל.

תמונות אין לי כי פירקתי את החומוס תוך 3 דקות בערך. עמכם הסליחה. אפשר למצוא תמונות ותפריט בדף הפייסבוק.

ממליץ בחום!

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני גיליתי את תנעמי רק לאחרונה (נון רציני לרעתי, בתור בנאדם שרוב חייו גר ברעננה)

זאת אומרת תמיד ידעתי על המקום אבל רק לאחרונה התחלתי לחקור את נפלאות החומוס.

אם תבוא ביום שישי תראה תור שמגיע עד לרחוב של אנשים שקונים חומוס לקחת הביתה (וגם חלק מתיישבים לאכול על הדרך), המקום הזה מתקתק מנות מושקעות כמו סרט נע- לא יצא לי לראות יעילות כזו במקום שמוכר אוכל ועוד אוכל עממי ולא תעשייתי.

מה שכן, מה זה העיוות הזה שנקרא חמשוקה? פעם שניה ניקו שאתה מאכזב אותי, ובאמת שאני מחזיק ממך, רק תגיד לי שגם הזמנת חומוס עם פטריות ובכלל כל הערכתי אלייך תרד פלאים :-P

~STRIKE 2~

פורסם
למספר 1 קוראים איברהים והוא באמת טוב. טוחן את החומוס במקום עם קבלת ההזמנה, כך שהמנה תמיד טריה וחמה.

הוא גם נכח בהפגנה אנטי ישראלית אז מגיע לו להיטחן ולא לטחון

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לא חומוס אבל חייב לשאול - מי מכיר את שניצל באני בא"ת נתניה?

השניצל הכי גדול שאכלתי מעודי :shock: וטעים משו-משו..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אני גיליתי את תנעמי רק לאחרונה (נון רציני לרעתי, בתור בנאדם שרוב חייו גר ברעננה)

זאת אומרת תמיד ידעתי על המקום אבל רק לאחרונה התחלתי לחקור את נפלאות החומוס.

אם תבוא ביום שישי תראה תור שמגיע עד לרחוב של אנשים שקונים חומוס לקחת הביתה (וגם חלק מתיישבים לאכול על הדרך), המקום הזה מתקתק מנות מושקעות כמו סרט נע- לא יצא לי לראות יעילות כזו במקום שמוכר אוכל ועוד אוכל עממי ולא תעשייתי.

מה שכן, מה זה העיוות הזה שנקרא חמשוקה? פעם שניה ניקו שאתה מאכזב אותי, ובאמת שאני מחזיק ממך, רק תגיד לי שגם הזמנת חומוס עם פטריות ובכלל כל הערכתי אלייך תרד פלאים :-P

~STRIKE 2~

לא אכלתי חומוס פטריות, אבל אתה תופתע כמה זה טעים עם השקשוקה.

גם כשאתה רוצה שהארוחה תהיה קצת יותר משביעה מחומוס עם מסבחה, אז בכלל כדאי להוסיף חלבון [שקשוקה, בשר וכו'...].

לא חומוס אבל חייב לשאול - מי מכיר את שניצל באני בא"ת נתניה?

השניצל הכי גדול שאכלתי מעודי :shock: וטעים משו-משו..

בנתניה שניצליות זה כמו מסעדות יוקרה בת"א. יש את כושי, איילה ועוד רבים וטובים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...