Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החומוסייה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לאחרונה נפתחו בכניסה לקלנסווה כמה חומוסיות, לא ברור על מי מהן אתה מדבר. אני, בכל אופן, דגמתי שם מספר פעמים את סולטאן ולא נתקלתי שם מעולם בג'וק (שאם זה היה קורה, אין סיכוי שהייתי חוזר לשם).

זה דף הפייסבוק של חימצה.

אני מתנצל. לא טרחתי לבדוק את השם כי הייתי עסוק בלצלם תמונות של הלנצ'יה אפסילון לסקירה שהכנתי לפורום, ואכתוב מאוחר יותר.

מיקום החומוסיה: אחרי שפונים ימינה מכביש 57 לכיוון קלנסוואה, ממש על הכיכר הראשונה מצד ימין. מקום שנראה יפה ומסודר. הבעיה היא שראיתי מקק שמסתובב בכניסה. נכון, בטח אכלתי כבר במסעדות עם דברים גרועים יותר מבלי שידעתי עליהם, אבל באותו רגע זה ממש הציק לי. איבדתי את התיאבון.

הדלקת אותי על החומוסיה בכפר יונה עם הסקירה שלך. שבוע הבא בוודאי אנסה ואחזור לעדכן.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 547
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז כמו שחשבתי: זה אחד מאותם מקומות חדשים שנפתחו לאחרונה. סולטאן ממש לא חדש, והוא נמצא בתוך קלנסווה ולא באזה"ת שלה.

תן התראה לפני שאתה מגיע - אם אהיה באיזור אצטרף אליך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

ממשיכים במסע....

חומוס רחמו שוק מחנה יהודה ירושלים

ציון: 7, פעם הוא היה ממש טוב, היום יותר אפרורי, גם הפלאפל לא כזה טרי

מחיר: 25 בערך

טיפ: לא מקום של חומוס, עדיף מנה אחרת

IMG-20150125-WA0004.jpg

עריכה אחרונה על ידי gozal

Polo 2012

פורסם

חומוס אבו חסן יפו

ציון: 9.5-10, אחד הטובים ורבים יגידו, הגשה מהירה, הכל טרי, אחלה בצל וחריף, שווה כל דקה שעומדים בתור ביום שישי

מחיר: 18, חינם אין כסף!! מינימום תשלום, מקסימום הנאה!

טיפ: אחלה מסבחה, ועוד חצי קילו לדרך עם פעמיים חריף :)

IMG-20150114-WA0011.jpg

Polo 2012

• אחראי פורום
פורסם

החומוס של חן מצויין!

חן וגוזל, איך אתם מגיעים למרקם כזה חלק? אני טוחן את שלי למוות, מוסיף נוזלים לאט, מלטף ומתחנן אליו,

ובכ״ז לא מגיע לחלק לגמרי. תנו טיפ לאחיכם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם

אין בעיה, אני לא אגלה לך את התבלין הסודי שאני מוסיף 8)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לפני חודש הכנתי שקשוקה לראשונה בחיי (בגיל 34 :oops:)

בקרוב- החומוס הראשון

חן- נראה שיגעון. נועם נשמע אשכנזי מידי. אם אתם רוצים שיתפוס, תשנו לאבו נעים :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

היום הייתי במפגש החיפושיות בנתניה. בעודי מפעיל את הפנגו, שמתי ליד שאני נמצא ליד אחד מהמככבים בשרשור הזה, הלוא הוא עוזי הנתנייתי. (סניף מספר 2 לפי השלט שהיה שם).

החלטתי לנצל את ההזדמנות ולטעום. הסתובבתי קצת בין החיפושיות, אפילו ראיתי את אלעד והאוטוביאנקי הביישנית שהסתתרה לה בפינת החניון, ואחרי זמן מה הגיע זמן האוכל.

האמת, חומוס טוב- רך, חם ואחיד, עם פול טעים מאוד ותערובת חמוץ חריף כמו שצריך. מתפרעים קצת עם הפטרוזיליה אבל לא קריטי.

מכיוון שאני רגיל בעיקר לקראוון, נכנסתי, עמדתי ליד הדוכן ורציתי לקחת מנה ולהתיישב :oops: הבחור (אבירם) אמר לי לשבת ושתיכף יגשו אליי. ישבתי על הבאר ממש לידו והזמנתי ישירות. בשביל שתי מלים פשוטות כמו "חומוס פול" אני לא מוותר על המלצרית :-P עבורי, הגשה מהירה זה חלק מהחוויה של לאכול חומוס.

מה שכן, המחיר הפתיע לרעה. 37 ש"ח על צלחת ובקבוק שתייה זה לא מעט. על הקפה ויתרתי.

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

עוזי כל חצי שנה מעלה את המחיר של החומוס, בהחלט מחיר מופרז לחומר גלם כ"כ זול!

לדעתי גם הטעם של החומוס השתנה לרעה, אבל הקש ששבר את גב הגמל היא עליית מחירים לא מוצדקת, זאת הסיבה המרכזית שהפסקתי לבקר אצלו.

פורסם

אתמול סיימתי רשמית את המעבר האישי שלי על החומוסיות שנמצאות על דיזנגוף והסביבה הקרובה (אבו דאבי המהוללת ברשימה גם כן).

המקום האחרון שנשאר וביקרתי בו אתמול זה "פול ווליום", שנמצאת יחסית ליד הכיכר. בגלל העיצוב המיושן של מקום, תמיד חשבתי שכשאכנס לאכול שם, אגלה איזה סבא זקן, שיספר לי שהוא מכין שם את אותו החומוס כבר 40 שנה. בפועל כנראה שהעיצוב הזה נועד בעיקר כדי ליצור רושם של מסעדה כזאת "כמו פעם", ואולי גם למשוך תיירים. בהתאם, נראה גם שהמקום אכן מתפרנס בעיקר בזכות תיירים ומבקרים קבועים, אולי חברים של בעל המסעדה, כי אני הייתי הסועד היחיד שם שלא דיבר אנגלית ולא הכיר את העובדים במקום אישית.

הזמנתי חומוס עם פול. עוד לפני שהחומוס הגיע, קיבלתי 5-6 צלוחיות קטנות עם סלטים שונים (אבל דווקא בלי הזיתים והבצל הסטנדרטיים). הסלטים היו נחמדים, מהז'אנר הגנרי יחסית שיש במסעדות ערביות. די אהבתי את הגזר והכרוב (שהם הפייבוריטים שלי בתחום הזה). המנה עצמה לצערי, הייתה הרבה פחות מנחמדה. הפיתות שקיבלתי היו קרות ולחות. החומוס היה חסר טעם לחלוטין ואנמי. הפול היה קצת יותר טוב, עם נגיעות של לימון ובצל, אבל בשורה התחתונה זה הרגיש כמו ארוחה באיזה קייטרינג לא מוצלח במיוחד.

המסעדה מגדירה את עצמה כ"חומוסיה ירושלמית", ואכן היה משהו בחומוס הזה שהזכיר לי את החוויה הלא טובה שהייתה לי אצל רחמו במחנה יהודה. אולי זה הז'אנר ואני סתם לא מתחבר לטעם? לא יודע.

בסופו של דבר, בינתיים מכל המקומות על דיזנגוף, אבו גוש הכי קלעו לטעם שלי.

ולמרות שלא מדובר בחומוסיה, אבל בכל זאת באזור גם כן - אני מרגיש מחויב כמעט להמליץ כאן על סביח פרישמן - אכלתי שם איזה 3-4 פעמים בחודשים האחרונים, גם את הפלאפל וגם את הסביח. בכל פעם הכל היה ממש טרי וטעים, אפילו כשביקרתי שם בפסח והפיתה הוחלפה באיזו לחמניה איזוטרית כשרה. גם הבחור הקבוע שם מאחורי דלפק הפלאפל נחמד ממש וכיף לקנות אצלו - לא משהו שקיים בכל המסעדות מהסוג הזה, לצערי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...