Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החומוסייה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חומוס "אבו משו" באם-הדרך ליד ויתקין - אנשים, תעשו לעצמכם טובה ותלכו משם.

שתי קומות מתחת יש סופר 'סטופ מרקט'. תקנו את החומוס הכי זול + חבילת פיתות וזה יהיה יותר מוצלח.

אני לא זוכר חומוס כל-כך גרוע כבר הרבה זמן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 547
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

והפעם, שתי ביקורות וחצי:

חומוס בהדונס, ביאליק 138 רמת גן

בעד:

• NEXT!

נגד:

• המונח אדיבות נעדר מהלקסיקון של בעל הבית. כשהתעניינתי באפשרות לשלם באמצעות כרטיס אשראי, הוא השיב לי שהוא אינו מקבל כרטיסי אשראי, אבל בקרבת מקום מצוי כספומט. עד כאן זה בסדר. הודיתי לו אך ציינתי שאין לי צורך בכספומט מכיון שיש לי כסף מזומן. כאן הוא כבר הביט בי בזעף ושאל למה אני רוצה לשלם באשראי אם יש לי מזומן. כאילו, מה זה עסק שלך? אולי אני לא רוצה להוציא כרגע מזומן?
  • המנה קטנה מאוד. מילא הדבר היה מקבל ביטוי במחיר - אבל אצל בהדונס המחיר הוא מלא. הסלט שאתם רואים בתמונות הוא בתוספת מחיר.
  • תשכחו מקפה.
  • במקום קפה, כדי לתת גראנד פינאלה לתענוג המפוקפק הרגשתי לקראת סוף הארוחה משהו נוגע לי ברגל. חשבתי שאחד מחבריי לסעודה חמד לצון, אבל כשהבטתי מתחת לשולחן לראות מי הוא הפושע, גיליתי שאיש מהם לא עשה דבר. כל זה לא הפריע למשהו הזה שעדיין נגע לי ברגל מתחת למכנס להמשיך ולטפס למעלה. זה לקח לי בדיוק רגע קצר להבין שהולך עלי ג'וק. כמה רקיעות עם הרגל על הרצפה והוא נפל - רקיעה נוספת שלחה אותו לעולם שכולו טוב. אליבא דבעל הבית הלבבי, הג'וק בא מבחוץ. אני מניח שהוא אמר את זה לאחר שהוא שאל את הג'וק המנוח.

מחשבות אחרות:

גם בעל בית חייכני ולבבי, גם מנה גדולה ומשביעה, גם קפה עם ארומה משכרת וגם רמה תברואתית ללא פשרות. למה מגיע לי כל הטוב הזה?

שורה תחתונה:

Never again!

IMG_20150331_121647.jpgIMG_20150331_121150.jpgIMG_20150331_121156.jpgIMG_20150331_121329.jpgIMG_20150331_121643.jpg

הסקירה הבאה מיד מגיעה...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חומוס אבו-טאלב, אהליאב 3 רמת גן

בעד:

• שוב מלווה באותו חבר גרגרן שאכל איתי מרורים אצל בהדונס, הפעם החלטנו לשבור את הדודא לחומוס אצל אבו-טאלב. לקחנו שנינו חומוס עם בשר עגל וביצה - 43 ש"ח כל אחד. לא זול, אבל שווה כל לירה! החומוס עשוי היטב, הבשר היה מעולה וגם הפול היה עשוי בדיוק במידה הנכונה. גודל המנה הולם את מחירה.
  • המקום מרווח ונקי למראה.
  • סיימנו לאכול והותרנו צלחות ריקות. מישהו - כנראה בעל הבית - עבר לידנו ושאל האם נרצה סיבוב נוסף על חשבון הבית. זוג גרגרנים כמונו לעולם אינו מסרב להצעה שכזו, וכך חיש קל נחתו על שולחננו זוג צלחות עמוסות במשאוושה מהבילה ומטריפה.
    IMG_20150407_124653.jpg
  • החריף, אח החריף... בדיוק במידה שאני אוהב כדי לעשות אותי שמח.

נגד:

• השירות היה יכול להיות מעט טוב יותר. זה לא שהעובדים אינם אדיבים, פשוט נראה שהם אינם מהוקצעים דיים. לזכותם ייאמר שניכר עליהם שהם משתדלים לעשות את מלאכתם נאמנה.
  • כדאי לבדוק את החשבון היטב - אנחנו גילינו בו שתי טעויות.
  • משום מה, הם אינם מגישים קפה בסוף הארוחה בזמן פסח. אל תשאלו אותי מדוע.

מחשבות אחרות:

כנראה שבאמת לטבע יש תכונה לאזן את עצמו, אחרת אין לי הסבר איך בטווח של כ-300 מטר יכולות לדור שתי חומוסיות - אחת מזעזעת בכל היבט אפשרי (בהדונס) ואחת כל כך טובה.

שורה תחתונה:

כל הכבוד!

IMG_20150407_130014.jpgIMG_20150407_122307.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

גם על דיזנגוף בתל אביב בהדונס לא משהו (לא יודע אם זה זכיין או אותם הבעלים).

לא רחוק משם על דיזנגוף יש גם את חומוסיית קיקי ואבו גוש, שיצא לי לאכול בהן לאחרונה.

על קיקי גיליתי דרך ביקורת אקראית באינטרנט. עד שקראתי אותה, חשבתי שמדובר שבבית קפה נוסף, סטייל קופיקס, בגלל העיצוב החיצוני והשם. הביקורת שקראתי הייתה די טובה, אז החלטתי לנסות. מדובר בחומוס גנרי ואנמי למדי, שלא מרגיש שונה מדי מכל חומוס טרי אחר בעולם. לא איזה טעם שזכרתי אפילו חצי שעה אחרי הארוחה. הסלט הקצוץ שהזמנתי היה די נחמד וטרי. השירות אדיב ומהיר. סך הכל מקום סביר, לא יותר ולא פחות.

ליד אבו גוש, שנמצא על דיזנגוף, לא רחוק מהסנטר, עברתי עשרות פעמים, ולפני כמה שבועות החלטתי גם לנסות. לקחתי חומוס טריפל וסלט קטן. החומוס עצמו היה טוב. גם היה טרי למדי וגם בעל טעם יותר עשיר וייחודי מקיקי או בהדונס או מקומות רבים אחרים. יחד איתו קיבלתי גם חמוצים, שבאופן מפתיע הזכירו יותר את מה שמקבלים במסעדות אסיאתיות מהסוג של ריבר. הסלט היה סתמי למדי. מניח שאחזור לשם בעתיד הלא רחוק, כששוב לא יהיה לי אוכל בבית בשישי בצהריים, ויתחשק לי משהו פשוט ונגיש.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הבטחתי עוד חצי סקירה, אז הנה היא:

ראשית, למה חצי? מכיון שהפעם אין תמונות ואני גם מתכוון לכתוב אותה בקיצור ולעניין:

בכפר יונה (לאלה מכם שאינם מאיזור המרכז - המקום נמצא במרחק קצר מנתניה, טיפל'ה אחרי צומת בית ליד) פעלה עד לא מזמן מסעדה קטנה ונחמדה בשם ארטישוק, שהיתה בבעלות שני חבר'ה צעירים שעושים את צעדיהם הראשונים בעולם ההסעדה. אהבנו לפקוד את המקום - גם בזכות האוירה הביתית וגם בזכות המנות המוצלחות.

קרה בין שני השותפים מה שקרה ודרכיהם נפרדו - אחד קיבל את המקום ואחד את הזכויות על התפריט, וכך זה שנשאר עם מקום ואוירה טובה אך ללא תפריט החליט לשנות כיוון ולהתחיל לעשות חומוס.

אני מודה: כשהוא חיפש כיוון לחומוס שלו, אני הייתי אחד האנשים שעמם הוא התייעץ. כנראה שהוא עשה עבודת מחקר טובה, כי היום הוא מייצר חומוס מעולה, נטול יומרות והתחכמויות ועם אינספור שילובים (בשר, פול, גרגרים, נקניקיות חריפות ועוד).

אז נכון שעוזי המלך יש רק אחד, אבל פתאום גיליתי שממש מתחת לאף צמחה לה ליד הבית שלי חומוסיה שלא דורשת ממני לעשות כל מיני ויתורים בסגנון של לשבת במקום קטן וצפוף או לחפש חניה בתוך נתניה כדי ליהנות מחומוס ראוי לשמו.

המקום נקרא "חימצה" והוא ממוקם בשד' רבין 1 בכפר יונה, או בקיצור: צמוד לכניסה המערבית. מי שנוסע על כביש 57 מכיוון נתניה לא יפספס את השלט שלהם. שווה עצירה. אגב, יש סיכוי שהמקום עדיין מופיע ב-WAZE עוד בשמו הקודם - ארטישוק.

פורסם

אהה!!! לא יכלת לכתוב את זה כמה שעות לפני. בדיוק עברתי שם.

חבר לקח טייק אוואי מהחומוסיה הזו על הכביש הראשי של קלנסוואה. אבו שקר כל שהוא. אותי הגעילו הג'וקים בגניסה. אותו לא.

אני מסכים לגבי אבו טאלב. אכלתי בה לראשונה לפני כמה שבועות, וגם אני לקחתי את המנה עם העגל. מצוין!

עשית לי דודא.

שבוע הבא אנסה את החומוס בכפר יונה. יש להם אתר או שעות פתיחה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אהה!!! לא יכלת לכתוב את זה כמה שעות לפני. בדיוק עברתי שם.

חבר לקח טייק אוואי מהחומוסיה הזו על הכביש הראשי של קלנסוואה. אבו שקר כל שהוא. אותי הגעילו הג'וקים בגניסה. אותו לא.

אני מסכים לגבי אבו טאלב. אכלתי בה לראשונה לפני כמה שבועות, וגם אני לקחתי את המנה עם העגל. מצוין!

עשית לי דודא.

שבוע הבא אנסה את החומוס בכפר יונה. יש להם אתר או שעות פתיחה?

לאחרונה נפתחו בכניסה לקלנסווה כמה חומוסיות, לא ברור על מי מהן אתה מדבר. אני, בכל אופן, דגמתי שם מספר פעמים את סולטאן ולא נתקלתי שם מעולם בג'וק (שאם זה היה קורה, אין סיכוי שהייתי חוזר לשם).

זה דף הפייסבוק של חימצה.

פורסם

אכלתי בשבוע שעבר בסולטן ברמלה. אני לא טיפוס של חומוס אבל אהבתי מאוד. די זול, רק 20 ש"ח

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם (נערך)

בזמן האחרון לקחתי על עצמי מסע חומוס (מישהו חייב לעשות את העבודה הקשה בשביל כולם) ואלו הממצאים:

חומוס אצל עזורה המפורסם בשוק מחנה יהודה ירושלים (בשוק העיראקי)

ציון: 9.5 - 10 - אחד הטובים שיש בעיר (פינתי כבר מזמן איבד את הכתר)

טעם: אולי אחד הנקיים והממכרים שיש, בלי הרבה חארטות, כמו שחומוס צריך להיות

מחיר: 22/24 (לא זוכר בדיוק) הוא קצת יקר אבל שווה כל שקל - מכור כבר אמרתי?

טיפ: בלי קשר לחומוס, לכו על הקובה מטפוניה (בתמונה) שיש לו שם, גן עדן בפני עצמו וגם כל שאר המנות ובעיקר הסופריטו שרץ שם כמו מים

בלי קשר זהו מקום עליה לרגל, יש אפילו סניף חדש בתל אביב ברחוב הרכבת 2 פינת מקווה ישראל 1

IMG-20150306-WA0007.jpg

IMG-20150331-WA0000.jpg

עריכה אחרונה על ידי gozal

Polo 2012

פורסם (נערך)

חומוס חמסה בבורסה רמת גן

ציון: 9

טעם: יחסית למשהו שהוא ברמת גן וכאילו לא וותיק ובאזור כזה הוא מצויין, מבין כל המסעדות שיש שם הוא הכי כדאי לדעתי

מחיר: 22/24 (גם לא זוכר בדיוק), טיפל'ה יקר לטעמי

טיפ: יש לו שם גם סלט חמסה - סלט ירקות שנחתך על המקום, עם גרגירי חומוס וטחינה למעלה - מומלץ מאוד! ויש גם מסבחה טובה.

הכיף במקום שיש בצל/מלפפון חמוץ וחריף ככה יכולתך ויש אפילו את המתכון על הקיר :)

image_3.jpg

עריכה אחרונה על ידי gozal

Polo 2012

פורסם

חומוס בהדונס אזור התעשייה החדש ברעננה ליד המוסכים

ציון: 8.5

טעם: כמו בהדונס הרגיל, מן ברירת מחדל של החומוסים

מחיר: לא זוכר, מגיע גם עם סלט (בתמונה) יש מצב 38 כולל שתיה

image_4.jpg

image_5.jpg

image_6.jpg

Polo 2012