Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החומוסייה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפוסט הזה נוגד את חוקי הפורום בכך שהוא מוציא את העיניים ל'אחיינו בגולה' עד מתי נזיל ריר על ה AMG של עידן והחומוס של אבו שקר כלשהו. Haven't the Jewish people suffered enough?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 547
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

עימאד ידוע בשווארמה עילאית, לא ידעתי שגם החומוס טוב. נרשם.

אחלה כתיבה אלעד, תן גיחה אליי ונלך לכמה מקומות פה בסביבה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הפוסט הזה נוגד את חוקי הפורום בכך שהוא מוציא את העיניים ל'אחיינו בגולה' עד מתי נזיל ריר על ה AMG של עידן והחומוס של אבו שקר כלשהו. Haven't the Jewish people suffered enough?

לא אבו שקר, אבו שאקר. אחלה חומוס.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אם במשהו הצלחנו להוציא לעידן ת'נשמה בחזרה על שרשורי נהיגת הבוקר שלו - דיינו, ושנאכל חומוס צבר (עם 30% שומן וחומרים משמרים) עד יומנו האחרון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

עכשיו תורי.

אני נמצא בצדה השני של המפה הפוליטית-דהיינו ימני פשיסט וכובש ציוני אכזר (ולא, אין לי בעיה להחרים בחזרה את מי שקורא להחרמתי).

בזאת הסתיים החלק הפוליטי של הפוסט שלי.

בעקבות פוסט בפייסבוק על חומוסייה בשם המפוצץ "האשכנזי" שנפתחה לא ממזמן בהוד השרון אך בעליה גויס למילואים, עבדכם הנאמן החליט לבדוק הכצעקתה-להזמין חומוס לעבודה ועל הדרך לעזור מבחינה כלכלית לבחור (כי באמת מגיע לו).

בפעם הראשונה הזמנתי מסבחה, שהגיעה עם 2 פיתות, עגבניה, בצל וחמוצים, ואפילו לא הספיקה להתקרר.

אני חייב להודות-לא הצלחתי לסיים אותה כי המנה היתה מאוד גדולה, ואני לא עור ועצמות..

בפעם השנייה כבר הייתי בטוח שאין מצב שאכנע לגודל המנה, והזמנתי את המשולש. אותו סיפור-פשוט לא יכולתי לגמור את המנה, שהגיעה חמה וטעימה עם עגבנייה, בצל וחמוצים.

אז אם אתם נמצאים באזור הוד השרון, ומתחשק לכם חומוס טוב ועל הדרך גם לתרום בחזרה-קפצו ל"חומוס האשכנזי", דרך רמתיים 74. אום נום נום..

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם
אתמול בטעות אכלתי חומוס אצל "התימני" ביהודה הלוי בת"א. זוועה.

אצל התימני לא אוכלים חומוס. אוכלים שניצל, אם בא לך אורז עם קציצות, יש לו רוטב עגבניות פיקנטי טעים (הרבה רסק עגבניות על המון שמן קנולה וקצת תבלינים ופטרוזיליה) אפילו הסלט הפשוט שלו טעים. חומוס לא ממש. ודוקא לא רחוק ממנו יש חומוסיה חדשה שטרם דגמתי. באחת הסמטאות מרח' הרצל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
עימאד ידוע בשווארמה עילאית, לא ידעתי שגם החומוס טוב. נרשם.

אחלה כתיבה אלעד, תן גיחה אליי ונלך לכמה מקומות פה בסביבה.

החומוס שלהם הוא מבין הטובים שטעמתי וזה בהחלט עוול לקחת אותו עם כל דבר אחר מלבד בשר. שווה עצירה בכל פעם שדופק גיחה לצפון.

פורסם

חומוס אוכלים אצל "האשכנזי", ושניצל אצל "התימני".

יריקה בפנים של כל מי שאמר שכור ההיתוך נכשל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שטראוס עושים חומוס

זוגלובק עושים מלאווח וג'חנון

(וככה זה נראה)

שיפודי התקווה מגישים קרם בוואריה

לפחות הם לא מגישים גפילטע פיש !

It's life, Jim, but not as we know it

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים, היה לי דיבור עם עידן שכידוע נמצא בהונג-קונג. הוא ביקש שנשלח לו כמה קופסאות שימורים של חומוס וכמה קופסאות של סרדינים ברוטב פיקנטי של 'דגיר'.

לשעבר:

פורסם

נפתח באחרונה סניף של אבו מארון החיפאי בתל אביב, מנחם בגין ארבעים ומשהו ... בקרבה אסטרטגית למשרד :)

מומלץ בחום. חומוס, משאוושה, פול כהלכתו, מצוינים, טריים וטעימים, הסלט נחתך במקום לפי הזמנה, חומוס בשר טוב, כל מה שצריך. לא אבו חסן אבל עושה את העבודה טוב טוב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

משאוושה? בת"א?

ז*ן על המלצר שהתעווז עלי ביפו כי ביקשתי משאוושה ואמר שפה זה לא עכו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

כי לא קראת לזה מסבחה. משאוושה זה בפי ערביי הצפון.

לפני 6 שנים בערך עשיתי פריסת עזיבה בעבודה במרכז ונכנסתי לאבו חסן (ציון 3 ואני לארג׳).

ביקשתי משאוושה. הבחור חייך ושאל מאיפה אני בצפון. ״אני מנחף, פה קוראים לזה אחרת״.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...