Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורית של מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייהטסו שרד קלאסיק 1500 מודל 97

באמצע הנסיעה היום בבוקר בכביש מהיר נדלקה לי הנורית של המחשב עד לסוף הנסיעה -זה נשאר בערך עוד

רבע שעה

האם לחפש ישר מוסך ואם כן איפה אתם ממליצים באזור תל אביב או קרית אונו והסביבה

האם יש משהו לעשות מבחינתי

תודה

פורסם

באופן רגיל הייתי ממליץ לך להיכנס למוסך כדי לברר את סיבת הדלקות הנורה. הבעיה היא שלדייהטסו כמעט ואין מוסכים שיש להם אפשרות להתחבר למחשב (לרבות רוב המורשים), זאם בהתאם למה שהוסבר כאן בפורום. לכן אם הנורה כבתה לא הייתי ממהר למוסך. כמובן שזו לא העיצה הכי אחראית ומכוסת"חת שניתן לתת לך אבל כנראה הכי אמיתית. אם הנורה לא תכבה תצטרך לברר לאילו מהמוסכים יש אפשרות להתחבר למחשב מלבד המוסך המרכזי.

בהצלחה.

פורסם

יש דברים בגו, בכל אופן ניתן להוציא קודי תקלה בשיטות הישנות של היבהוב נורית הצ'ק אנג'ין לקוד תקלה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ידידיי צודקים! לא לכל המוסכים יש את האפשרות להתחבר לדייהטסו שרייד (קונקטור מיוחד).

יש בחולון חשמלאי ונטורה אם אני לא טועה ..קרוב לאולמי פרסטיז'.

הוציא לי פעם תקלה מהדייהטסו שרייד שלי (1.3 שנת99)

תן קפיצה אליו - אני חושב שהוא יעזור.

בברכה

עומרי

פורסם

יש רכבים בהם מבצעים גישור מסויים בתקע הדיאגנוסטיקה, ואז נורית הצ'ק אנג'ין מהבהבת קוד תקלה.

לפי הקוד הזה וחומר טכני, מזהים את התקלה ומטפלים בה.

למוסך המרכזי של דייהטסו יש סקנר שמסוגל לתקשר עם הרכב מעבר להוצאת קודי תקלה, כלומר, זיהוי נתוני חיישנים בו ברגע.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ציין את קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב ואני הסביר לך כיצד להוציא את התקלות ומשמעותן.

הדבר קל לביצוע ללא מחשב ייעודי

איזה כייף לי :)

פורסם

זה לא קוד המנוע !! קוד המנוע בדרך כלל מורכב ממספרים ואותיות.

בכול מקרה בדוק האם קיים בתא המנוע קונקטור דיאגנוסטיקה הדומה לאחד מהמופיעים בתרשים שצירפתי לך.

untitled.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

זה מה שרשום לי ברשיון

בכל מקרה תן לי את כל המקומות האפשריים שניתן למצוא את הקונקטור הזה

לפי התמונה אני רואה שזה מאחורי המפלג אבל ליתר ביטחון תן לי עו דמקומות פוטנציאלים

תודה

• תוכן חדש...