Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבוע חפצים בתא המטען

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עשיתי לי קופסה כזאת מעץ, צבעתי בשחור וזהו.

נכנסת בול בנישה שקיימת שם ברוחב כמו שרציתי.IMG_20180413_001247.jpeg

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בנוסף, קניתי את הג'ק הידרואלי, רק לא לקחתי בחשבון את המשקל שלו, ואת זה שהוא זז בתא מטען בסיבובים ובלימות.

אני חושש שהתזוזה והמשקל של הג'ק יהרסו לי את תא המטען. כבר עכשיו שמתי לב שהמשטח כיסוי השתחרר מאחורה.

אני לא יודע איזה ג'ק קנית, אבל אף אחת מההצעות למעלה אינה עונה על הסכנה שבגוש ברזל בן כמה קילוגרמים מתעופף לך ברכב בבלימה חזקה או חלילה התהפכות. מצופים לבריכה שים באירגונית, דגים ברשת ועגבניות בארגז ירקות. ג'ק חייב להיות בתא יעודי או במקרה שלך, מעוגן ומרותק כמו שצריך בתוך הרכב.

נהגי 4X4 אחראיים מתקינים מתקן להיי-ליפט, לא זורקים אותו בתוך הרכב שיתהפך עליהם.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

לפות"ש ,

באיזה רכב מדובר?

האם ישנם ווים יעודיים בתא במטען לצרוך עגינת חפצים?

ג'ק "עגלה" על גלגלים או ג'ק בקבוק קומפקטי יותר?

באופן כללי,

אני לא מבין את הצורך ב"סחיבת" נוזלים או בכללי חפצים מיותרים בתא המטען.

הייתה כאן תגובה עם תמונה של נוזל לשמשות בתא המטען, למה צריך משקל מיותר בתא המטען?

אם מתרוקן , מגיעים הביתה וממלאים.

אפילו פעם בחודש תלוי בכמות השימוש , לי יוצא למלא פעם בכמה חודשים .

מדובר בגורם ישיר לבזבוז מיותר של דלק וזיהום אויר

פורסם (נערך)

שלוש מלים: שקע הגלגל הרזרבי.

בקבוק 750 cc של שמן (מה שנשאר אחרי טיפול), ובקבוק זהה עם מים מזוקקים. כבלים מתחת לגלגל ומשולש מקופל לצידו.

ג'ילדה ופיצ'פקס (סמרטוט יבש, רצועת ראצ'ט, מגב קטן) מתחת לגלגל, ציוד החלפת גלגל, ג'ק בפינת הבאגז' הייעודית ושלום על ישראל. רלבנטי גם לקורולה וגם לאלטו.

ביום יום תא המטען ריק, ובשעת הצורך, יש את מלוא המקום לאיחסון.

מומלץ בחום.

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...