Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבוע חפצים בתא המטען

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הארגז אכן מכוער אבל עם טיפה ספריי שחור בגימור מט הוא יצא כמו מקורי מהחברה

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

רגע, רגע, רגע!

חפצים כבדים וגדולים בתא המטען מוכרחים לקשור עם רצועות או רשת מטען! אחרת, בזמן התנגשות הם יכולים לנגח את המושבים האחוריים ואפילו לפרוץ דרכם לתא הנוסעים!

בשביל הסיבה הזאת בדיוק יש רצועות לעיגון בתא המטען. הדברים לא אמורים להסתובב שם בחופשיות! זה גם פוגע ביציבות הרכב ויוצר רעש שמפריע לריכוז. יש לצרור את החפצים הכבדים ברשת או רצועות תוך הצמדתם לחלקו הקדמי של תא המטען (מאחורי המושבים האחוריים), על רצפתו ורצוי בצדדים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם מדובר על סאב/ארגז כלים/או כל דבר אחר בסגנון, סקוטץ' עובד מעולה. השטיח משמש כחלק השעיר ועל תחתית הארגז לדוגמה מדביקים רצועות סקוטץ' - הצד עם "הקוצים". עובד מעולה והכל נשאר במקומו.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • אחראי פורום
פורסם

אצלי הפח וגם בנייה גדולה מפיבר ברכב השני מוחזקים עם וולקרו ולא זזים מ״מ, גם בימי מסלול.

בתא המטען יש לי קרטון מכוער שמוחזק עם רשת ומקובע היטב, אבל המראה של השיפוצניק

גרם לי להתחיל לתכנן ולהלחים תיק גמיש מ-pvc עם תאים יעודיים לכל חפץ. תמונות בקרוב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לי יש את הארגז הירוק של תנובה כמו שרשום מעליי, רכשתי מהמכולת השכונתית בכ15-20 ש״ח לזכרוני.

מקובע עם חוט קשירה קטן וזהו, מעולה.

לא ידעתי שאפשר לרכוש אותם , אני אבדוק את הנושא . חשקה נפשי בארגז של תנובה .

Gn'f'R

פורסם
לא ידעתי שאפשר לרכוש אותם , אני אבדוק את הנושא . חשקה נפשי בארגז של תנובה .

אם אני לא טועה אתה מערד!?

אם כן, צור קשר בפרטי ואתה מוזמן לבוא אלי ולקחת אחד, יש לי אחד מיותר.

Sent from Tapatalk

פורסם

אני ועוד 3 חברים שלי משתמשים בארגז של תנובה, מאז יש לי שקט בבגז' בפניות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אצלי לקחתי ארגז כלים קטן זול ועלוב שהיה בבית, זרקתי את המכסה שלו לזבל, וקשרתי אותו מאחד הצירים של הארגז לאיזה עיגון שהיה בתא מטען עם חוט ברזל קצר. מחזיק כבר חודשים.

היתרון הוא שהארגז הוא בגובה של הסף של התא מטען ומחובר ממש ליד הסף, הגישה ממש נוחה וזה לא תופס הרבה מקום כמו ארגז ירוק של תנובה.

קשרתי ככה גם את הקופסא של המשולש, אבל היה לה רק נקודת קשירה אחת והיא נקרעה ועכשיו שוב זה מתעופף :x

אבל אני לא שומר שמה נוזלים, אין מקום וצורך. יש שמה כמה כלים בסיסיים, סמרטוטים למיניהם, ועוד כמה שטויות.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום, אני מחפש פתרון למניעת תזוזת חפצים בתא מטען. האם יש רשת שיכולה להשתלב בתא המטען של היונדאי I35?

בנוסף, קניתי את הג'ק הידרואלי, רק לא לקחתי בחשבון את המשקל שלו, ואת זה שהוא זז בתא מטען בסיבובים ובלימות.

אני חושש שהתזוזה והמשקל של הג'ק יהרסו לי את תא המטען. כבר עכשיו שמתי לב שהמשטח כיסוי השתחרר מאחורה.

פורסם

תשיג ארגז ירוק כמו של תנובה, יש לי אחד כזה שהעברתי מהרכב הקודם והכל נשאר במקום בלי לזוז יותר מידי.

במידה ובכל זאת תחפש פתרון של רשת כלשהי תחפש באיביי, מאמין שלא חסר.

• תוכן חדש...