Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"כשרות" בחברת פלאפון ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

אז ככה..

אתמול רכשתי מכשיר סלולרי חדש מחברת פלאפון.

היום אחד המסכים במכשיר הפסיק לפעול.

יצאתי לסניף הקרוב לביתי (ר"ג) וכשהגעתי לסניף פיספסתי אותם בכמה דקות לסגירה.

התקשרתי שירות הלקוחות והפנו אותי לסניף אחר הקרוב אלי. (ב"ב) הגעתי לסניף. ניגשתי לנציג שירות.

הסברתי לו את הבעייה. הוא פתח את גב המכשיר הסתכל עליי ואמר.... המכשיר לא כשר אני לא יכול לגעת בו.....שלא לדבר על להכניס אותו למעבדה.... לא הבנתי למה הוא התכוון.... (חשבתי לעצמי לרגע... אולי הוא חושב שהוא גנוב או משהו...)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

שאלתי אותו מזת'אומרת לא כשר?

והוא "הסביר" לי שהמכשיר לא כשר..... הבנתי למה הוא מתכון ועזבתי את החנות.......

מה זההההההה????????

ממתי במדינה יהודית..... בחברה כ"כ גדולה.... בעיר כ"כ "קדושה?"(אם תרצו) מתייחס יהודי לרעהו בצורה כזו....

בושה........!!!

קו---------------------------------------

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למגזר הדתי ישנם מכשירים מסוימים "כשרים" אלו מכשירים עם חסימות לאינטרנט שנבדקו ע"י רבנים ומאושרים כנטולי "זימה"

מעבדה בב"ב לא יכולה לתקן לך או לבדוק לך את המכשיר כי אז היא מאבדת מהטהרה שלה...

כל מה שכתבתי הינו על סמך עבודה בסלקום מספר שנים והיתקלות במקרים דומים,אני מאמין שהדבר תופס גם בפלאפון.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

הכותרת קצת מטעה - אבל אכן עם יד על הלב אנו עם גזעני וגם אתה שכותב על התיחסות של יהודי ליהודי אחר חוטא בכך

לעניין "מכשיר כשר" זו לעניות דעתי, עוד סיבה לעזוב את פלאפון. מי שעובד עם החרדים (ראו אלעל) צריך להיכנע לגחמות מוזרות שהולכות וגדלות עם הזמן.

פורסם

בקצב הזה תישאר בלי סלולרי,כי ככה זה גם עם מירס,פלאפון סלקום ואורנג',כשזה קרה לי במירס חייגתי ל 166 שהם הפנו אותי לשם,ואמרתי להם שמתנתי שעה בתור לחינם,פיצו אותי ב 50 דק' חינם,לפחות יצא משהו טוב.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני חושב שהטעות כאן היא של שירות הלקוחות, שמראש שלח אותך למעבדה שלא יכולה לעזור לך.

לציבור החרדי, בניגוד לציבור החילוני, יש את השכל לנצל את הכוח הצרכני שלהם ולכופף חברות מסחריות כאילו הם אוויר. אני חושב שזה לגיטימי לחלוטין. הלוואי ולחילונים היה את השכל להרים פעם אחת חרם כמו שצריך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לציבור החרדי, בניגוד לציבור החילוני, יש את השכל לנצל את הכוח הצרכני שלהם ולכופף חברות מסחריות כאילו הם אוויר.

לכל אחד יש את הכח לכופף חברות סלולריות, אם רק היית יודע כמה אורנג' מתכופפים, ולא שהם מפסידים מזה משהו, פשוט רוב האנשים לא מודעים כלל למה אפשר לקבל בעזרת לחץ מתון ואפילו לא צעקה אחת, לצעוק עליהם זאת הדרך הלא נכונה.

אם רק היית יודע כמה חברת פלאפון מוכנה ל"התכופף" תמורת העובדה שתהיה לקוח שלהם, היית בשוק.

אתם רק צריכים לפעול בצורה חכמה, ואני אומר לך שניתן להשיג הכל בלי הרמת קול ולו הקטנה ביותר, וללא שום טיפת רמיזה על איום בעזיבה, הפוך.

רוצה דוגמא טרייה מחברת אורנג'? אמנם זה סתם שטויות, אבל במשך החודש האחרון, בעזרת לחץ מתון והרבה סבלנות (ושוב - אני חוזר, הכל נעשה בשקט מופתי וללא הרמת קול אחת, והכי חשוב, ללא שמץ של איום על עזיבה או משהו בסגנון, נהפוך הוא), טלפון SPIRIT לרכב בחינם, ו2 דיבוריות BLUETOOTH חינם, והכל בשקט בשקט, ברור לי שאורנג' לא מפסידים כסף ממני, ומה שהם נתנו לי הוא רק טיפה בים, אבל בתור לקוח קטן, לי זה נחמד.

התהליך התחיל במכתב אחד פשוט מאוד ורשום בצורה יפה לשירות הלקוחות, משם הם מתחילים לרוץ אחרייך. (הסיפור האחרון היה לגבי טלפון ששידרגתי והובטחה לי דיבורית, אחרי חודש כתבתי מכתב מסוגנן שבו טענתי שככל הנראה לא תהיה דיבורית למכשיר הנ"ל עקב הצורה ועקב העובדה שהוא תומך בBLUETOOTH ובלה בלה בלה. בקיצור התוצאה ידועה.

אז נכון, זה שטויות, והמכשירים האלה שקיבלתי עולים לחברה אולי 10$ בארגז, אבל לי זה עזר.

ואני לא חושב לרגע ש"דפקתי את אורנג'", כי הם בסך הכל עזרו לי ופתרו לי בעיה, למעשה הם תמיד פותרים לי בעיות. רק תלמדו לדבר איתם נכון, אפשר להוציא מהם הכל, אני מדבר גם על מחירי שיחות ושאר ירקות.

פורסם

ארז, אני ואתה נהיה היום בהרבה שרשורי סלולר, אה? :wink:

וכן, יש כזה דבר פלאפון "כויישר", יצא לי להתעסק עם זה לא מעט - כפי שנכתב, חסימת תכנים וכו.

בכל מקרה, ארז צודק, הציבור הישראלי מאמין שהוא יוציא הכי הרבה הטבות כשהוא צועק ומשתולל.

תופתעו לגלות כמה היחס כלפיכם ישתפר כאשר תדברו בקול רגוע ותהיו תקיפים, אך אדיבים (ואת האמת, לאנשי המכירות והשיווק שפגשתי פשוט קשה יותר להתמודד עם ה"מלחמה השקטה").

יובלי - תבין, חברה קיימת למטרה אחת ויחידה - כסף, כסף כסף (או MONEY MONEY MONEY, איך שתרצה להבין).

איך היא מחליטה לעשות אותו, ומה שמשתלם לה - שתעשה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

במקומך הייתי שם תמונה של מעדני חזיר על המכשיר,עומד מחוץ למרכז שרות וצועק שהם שמו לך אותה.

וואלה יופי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ומה תרוויח בזה?

כן, אני מבין שקשה לך לקבל שלאנשים מסויימים יש דברים שהם מאמינים בהם.

וגם אם לפעמים זה לא נראה לנו, או נראה לנו הכי טיפשי בעולם, אין מה לעשות, איש איש באמונתו יחיה.

פורסם

זה פשוט לא להאמין- בזיון עלי אדמות וכמו שנאמר הכל כיוון שהם יודעים לנצל את הכוח שלהם כקבוצה צרכנית אחת.

גם אם הטלפון שלהם כשר מבחינת תכנים, מה הקשר של לא להכניס לתיקון מכשירים אחרים? מה הם ידביקו את הטלפונים הכשרים בלינקים לסקס? הטמטום אין לו גבול וכל קשר לאמונה ודת מקרי בהחלט.

ארז אתה צודק במאת האחוזים לגבי כמה שאפשר לוזלן את חברות הסלולר. כמובן שהם מוכנים לזה באחוזים בודדים כי הם יודעים שהם מביאים בנו רוב הזמן אפילו בלי וזלין. הבעיה שכל ההתעקשויות האלה עם חברת הסלולר, בזק, ערוצי זהב וכו' דורשות כ"כ הרבה זמן יקר.

פורסם

אתם רק צריכים לפעול בצורה חכמה, ואני אומר לך שניתן להשיג הכל בלי הרמת קול ולו הקטנה ביותר, וללא שום טיפת רמיזה על איום בעזיבה, הפוך.

.

כמה שאתה צודק.

צריך רק לדעת לדבר כמו שצריך, זה הכל.

ומי שיודע לדבר אז בכלל מרוויח (כמוני :)).

ניב

לא חותם

פורסם

חברת סלקום בעלת מרכז שירות בבני ברק שמטפלת גם כן במכשירים כשרים וגם במכשירים לא כשרים.

חבל שפלאפון לא טרחו לחשוב על משהו כזה עבור הלקוחות שלהם ומה שעוד יותר חבל זה שהנציגת שירות הלקוחות הטלפונית לא מפנה לקוח למקום בו יוכל לקבל את השירות המגיע לו אלא סתם מטרטרת אותו.

לדעתי חביבי מגיע לך פיצוי. אצלנו כשלקוח מטורטר הוא יכול לעשות לנציג טרור ובסוף יפנקו אותו בכיף באיזה שעה חינם לחודשיים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...