Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"כשרות" בחברת פלאפון ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברת סלקום בעלת מרכז שירות בבני ברק שמטפלת גם כן במכשירים כשרים וגם במכשירים לא כשרים.

חבל שפלאפון לא טרחו לחשוב על משהו כזה עבור הלקוחות שלהם ומה שעוד יותר חבל זה שהנציגת שירות הלקוחות הטלפונית לא מפנה לקוח למקום בו יוכל לקבל את השירות המגיע לו אלא סתם מטרטרת אותו.

לדעתי חביבי מגיע לך פיצוי. אצלנו כשלקוח מטורטר הוא יכול לעשות לנציג טרור ובסוף יפנקו אותו בכיף באיזה שעה חינם לחודשיים.

יש לך אחוזים בחברה? זה לא נראה טוב כשעובד חברה יוצא להגנתה בכל הזדמנות, תהיה קצת יותר אובייקטיבי, גם בשרשור השני. THANK YOU!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חייב להסכים בכמה דברים על חברת פלאפון. אני רכשתי מכשיר שלהם ואני מצטער על זה עכשיו:|

רכשתי V3 עם הדור 3 שלהם וכול הזמן היה לי בעיות בדור 3 באזורים מסוימים והם לא מוכנים לבטל לי עיסקה :cry:

ועל השירות אין מה לדבר השירות הטלפוני שלהם שווה ל..:evil:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

יבין

שוב יוצא לי לענות לך

אני מבין שמטרת חברה היא לעשות כסף אך ההבדל הוא הדרך והחזות

גישה חיובית - והדוגמא של ארז מצוינת - תמיד לאורך טווח תיתן תוצאות טובות יותר

הדבר נכון הן לצרכן אך במיוחד לחברה שמספקת את המוצר או השירות -

עבורם וזה מניסיון אישי עדיף להיות חכם על פני צודק. חברה שלא מבינה זאת סופה שתכשל

פורסם

YUVALI - לי לא היו יותר מדי "תקלים" עם החברה כמנוי שלהם.

קצת קשה לי כאן לתת לך תשובה החלטית, כי אף פעם לא הייתי מנוי של החברות האחרות, אבל שמעתי גם עליהם, וגם על פלאפון דברים טובים ורעים.

תמיד כשמישהו שואל אותי איזה מכשיר צריך לקחת, או באיזו חברה צריך להיות, אני לא מתעקש על פלאפון, כי היום לטעמי ההבדל בין החברות הוא בנקודה אחת ועיקרית: נדידה.

פלאפון מוגבלת לשווקי הCDMA, מה שפוסל את אירופה לחלוטין.

חוץ מזה, כלקוח, ההבדל שאני או אתה נרגיש אינו גדול.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

יבין, כשביקשתי הצעות מ3 החברות, (עסקי - 6 מכשירים), מחברת פלאפון קיבלתי הצעה שהשאירה אותי עם פה פתוח, וזה לא דבר פשוט לעשות!

כשהגענו לשלב הצגת המכשירים (הכל נעשה בבית כמובן עם נציגי מכירות), שם הם נפלו, ובגלל זה "נאלצתי" לקחת את ההצעה של אורנג', אם יורשה לי להוסיף, סלקום לא נתנו הצעה רצינית כלל.

היום אני בכלל לא מצטער בגלל סיבה מאוד פשוטה, יש לי אפשרויות עצומות לשדרוגים של תוכניות/מכשירים, אני מקבל עליהם החזר כמעט מלא (נשאר לשלם על כל מכשיר 5 שקל בחודש - נוקיה 6131)

ומה שלא נתקלתי בו בכל שנותיי בחברת פלאפון, הוא הפתיחות לשינויים בתוכניות, כיום, באורנג', אחת לכמה חודשים אני עובר על כל מכשיר, בודק לעומק את החשבון ומחליט איזה תוכנית הכי מתאימה לו, בשיחת טלפון אחת הכל מסתדר (+פקס אבל לא נהיה קטנוניים), בחברת פלאפון זה לא היה, שם, כשאמרו 3 שנים, באמת התכוונו לזה, אורנג' לא, וזה נותן לי הרבה חופש, אגב אם לא היה ברור מדבריי עד היום, אני לעולם, אבל לעולם לא אקח מכשיר דור 3 (וגם לא 3.5 וגם לא 3.6), כי זאת כבר באמת בדיחה.

ובעניין החופש שדיברתי עליו - פה ההבדל! וזה משמעותי יותר מהכל.

פורסם

בנושא זה אני אאלץ לסמוך עליך.

אני משדרג מכשיר כשהוא מפסיק לעבוד, ואם לא היה לי מכשיר מהעבודה כנראה שהייתי מגיע לדור השלישי עוד כמה שנים טובות.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

ליידעתכם:

בבני ברק קיימת "שמש" (שמש היא מרכז שרות קטן שבד"כ מונה עד 8 עמדות), בבני ברק אין תיקון מכשירים, כל מכשיר שדורש תיקון נשלח למעבדה בר"ג (מגדל קונקורד)

פורסם

לצערי עדיין אין לי אחוזים בחברה כי לא הנפיקו עדיין את סלקום בבורסה. בקרוב.

בנוגע לאוביקטיביות אז שתדע לך שאני אובייקטיבי. אורנג' היא מתחרה מעולה אבל סלקום מובילה, אין לך מה להתווכח עם העובדה הפשוטה הזאת כי גם בחברת אורנג' מודעים לך.

ביננו כל החברות מוכרות אותו דבר - זמן אוויר ושירותי תוכן ודאטה בטלפון הסלולרי.

התעריפים הם אותו דבר גם כן (לרוב אם תעשה סקר שוק מקיף תגיע למסקנה כי בממוצע עלות ז"א היא אותו דבר בכל החברות).

מה שנשאר לך זה שירות, שפה כל חברה יכולה לתת ללקוח יותר.

אני מלא אמונה בחברה בה אני עובד שהיא נותנת השירות הטובה ביותר.

יש לך אחוזים בחברה? זה לא נראה טוב כשעובד חברה יוצא להגנתה בכל הזדמנות, תהיה קצת יותר אובייקטיבי, גם בשרשור השני. THANK YOU!

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בינינו כולכם אותו הדבר, וכולכם גנבים. בסלכלום השירות חרא, באורנג' השירות חרא, המכשירים יקרים ללא פרופורציות, כולכם לא מקיימים את החוק שקובע שמירת מספר במעבר מרשת לרשת, וכולכם גנבים ואין באמת תחרות בשוק.

ROOONEEYY

פורסם

אם היה על מה להיות אופטימי אז הייתי, בינתיים אין על מה. אולי כשתתחילו למכור מכשירים ללא 450 אחוזי רווח ותתחילו לקיים חוקים, ותוזילו באמת את התעריפים אז אני אהיה אופטימי.

ROOONEEYY

פורסם

אתה מודע לכך שאתה יכול לבצע קניה של רכישת מכשיר לא דרך החברה שמספקת את שירותי זמן האוויר. כמו כן אתה יכול לרכוש את המכשיר ברחוב אצל מישהו שכנראה רכש אותו מגנב. השאלה האם בסוף יהיה לך אבא ואמא למכשיר הזה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מעברי המספרים היא אכן נק' כואבת, ותאמין לי שהחברות עושות את המקסימום, אבל זהו לא נושא שניתן לאמר עליו "בוצע" והוא יקרה.

יש הרבה הכנות לקראת הנושא, הן מהמובן הטכני, והן מהמובן השיווקי.

על בסיס מה אתה אומר שהחברות רמאיות? כולן מציעות שירותים דומים, במחירים דומים, אז על מה אתה מבסס את טענת הרמאות הזו?

נק' נוספת למחשבה - מעכשיו אם חייגת למישהו והוא לא ענה, אתה יכול לנתק לפני שאתה מגיע למענה הקולי, ולא שילמת.

למעשה, אתה משתמש בזמן אוויר, ובמשאבי החברה, ואתה לא משלם, אבל אני לא רואה אותך בוכה על ה"עוול" שנעשה לחברות הסלולריות.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
סלקום מובילה, אין לך מה להתווכח עם העובדה הפשוטה הזאת כי גם בחברת אורנג' מודעים לך.

התעריפים הם אותו דבר גם כן (לרוב אם תעשה סקר שוק מקיף תגיע למסקנה כי בממוצע עלות ז"א היא אותו דבר בכל החברות).

המשפט הראשון ממש לא רציני ולא ניתן להתייחס אליו, לדעתי נאסא יותר טובים מאורנג', לא בא לי לפרט.

המשפט השני גם לא נכון, ההבדל כמו שכתבתי באחד משני השרשורים האלה, מתבטא בחופש שניתן לי בתור לקוח עסקי.

ובתור לקוח עסקי, אני ואתה לעולם לא נקבל את אותם התעריפים/חופש פעולה. החופש פעולה חשוב יותר מהתעריפים.

מה גם שאתה מבסס את הדברים על פי ההנחה שאף אחד לא מפעיל לחץ מתון, ובמצב כזה, באמת אין שום הבדל בינהן, אבל ברגע שתתחיל ללחוץ אותם, סלקום הראשונים שפרשו מהמירוץ, עם כל הכבוד לאובייקטיביות שלך.

כמו שכתבתי, סלקום לא הצליחו לתת הצעה שניתן בכלל לשקול אותה.

אז נכון, כל אחד והצרכים שלו, וכל אחד והשגעונות שלו, ובגלל שלי יש דיי הרבה שגעונות, מהבחינה הזאת הכי פתוחים הם החברה בה אני נמצא עכשיו, אני כלל לא שולל את חברת פלאפון אחרי שינוי, או את סלקום אם דברים ישתנו בעתיד, זה ממש לא מפריע לי תחת איזה חברה אני אדבר.

אבל בתור עובד של סלקום, מן הראוי שתגיד דברים רציניים ולא משפט (דיי מגוחך) כמו: סלקום יותר טובים וזאת עובדה, הרי אני לא אוכל להתייחס לזה, מעבר לעובדה שאתה לא מוכר אותם טוב כלל.

פורסם

ארז בתחילת ינואר הייתה לנו ישיבת סיכום שנה.

זה בעצם מצגת שהמנכ"ל עושה למנהלים ואז המנהלים עושים לעובדים.

בכל מקרה מציגים שם נתונים ריאלים, אותם נתונים בדיוק אורנג' ופלאפון הציגו לעובדיהם. לא היה מה להתווכח בנוגע לרווחיות ושביעות רצון. אני יכול להגיד לך לצורך העניין שאורנג' הובילה בכל הקשור לנושא ה- DATA, המכירות של ה-DATA באורנג' היו בשמיים ביחס לסלקום. אבל בסופו של דבר חברת סלקום הובילה בכלל המכירות ובשביעות הרצון. אין צורך לציין שמדובר על משהו מאוד גבולי כי גם הפרש המנויים בחברות הוא מאוד גבולי. אבל מה שבטוח הוא שפלאפון ממש ממש ממש מאחור. היא מנסה באמצעות תעריפי זנות נואשות לגייס מנויים.

אני חייב לציין שאם קיבלת את התוכנית המתאימה לך, אני מצדיק אותך בבחירת הרשת שבה בחרת. ללא ספק אדם צריך לדאוג לאינטרס שלו ושל העסק. ומה לעשות שתוכניות מסויימות מתאימות לקהל מסויים בעוד אחרות לא. במקרה שלך מצאת את התוכנית שלך בפלאפון. העיקר שלך יהיה טוב זה בהחלט נכון אבל אם אתה מסתכל על זה בצורה גלובלית ולא רק על עצמך יש יותר לקוחות בתוך רשת אורנג' וסלקום ושביעות רצונם יותר גבוהה מהלקוחות שנמצאים בפלאפון.

אני מקווה שזה מראה לך מעט אובייקטיביות ומתנצל אם בעבר לא טרחתי לפרט קצת יותר וזה נשמע כאילו אני מנסה לשווק את החברה שבה אני עובד.

עוד משהו קטן, היה ובעתיד תחפש שנית ברשתות אחרות, אנא פנה אלי (אני לא מרוויח מזה) אולי אוכל לסייע לך.

המשפט הראשון ממש לא רציני ולא ניתן להתייחס אליו, לדעתי נאסא יותר טובים מאורנג', לא בא לי לפרט.

המשפט השני גם לא נכון, ההבדל כמו שכתבתי באחד משני השרשורים האלה, מתבטא בחופש שניתן לי בתור לקוח עסקי.

ובתור לקוח עסקי, אני ואתה לעולם לא נקבל את אותם התעריפים/חופש פעולה. החופש פעולה חשוב יותר מהתעריפים.

מה גם שאתה מבסס את הדברים על פי ההנחה שאף אחד לא מפעיל לחץ מתון, ובמצב כזה, באמת אין שום הבדל בינהן, אבל ברגע שתתחיל ללחוץ אותם, סלקום הראשונים שפרשו מהמירוץ, עם כל הכבוד לאובייקטיביות שלך.

כמו שכתבתי, סלקום לא הצליחו לתת הצעה שניתן בכלל לשקול אותה.

אז נכון, כל אחד והצרכים שלו, וכל אחד והשגעונות שלו, ובגלל שלי יש דיי הרבה שגעונות, מהבחינה הזאת הכי פתוחים הם החברה בה אני נמצא עכשיו, אני כלל לא שולל את חברת פלאפון אחרי שינוי, או את סלקום אם דברים ישתנו בעתיד, זה ממש לא מפריע לי תחת איזה חברה אני אדבר.

אבל בתור עובד של סלקום, מן הראוי שתגיד דברים רציניים ולא משפט (דיי מגוחך) כמו: סלקום יותר טובים וזאת עובדה, הרי אני לא אוכל להתייחס לזה, מעבר לעובדה שאתה לא מוכר אותם טוב כלל.

• תוכן חדש...