Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טקסים לפני השינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועכשיו ברצינות :

1.יש כדורי שינה טבעיים שתוכל למצוא בכל חנות "טיבעית" - הם דיי יעילים ביחס להיותם טבעיים(גורמים "לעיניים כבדות")

2.יש כדורים שכל רופא משפחה ירשום לך(אני ממש לא זוכר את השם),יעילים במיוחד לא ממכרים,ורופאי שינה אומרים שאפשר ליטול אותם אפילו כל החיים לפני השינה.

הידעת:כ 90 אחוז מהמקרים הנ"ל נגרמים ע"י בעיות נפשיות,ולא פיזיולוגיות. :idea:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1.יש כדורי שינה טבעיים שתוכל למצוא בכל חנות "טיבעית" - הם דיי יעילים ביחס להיותם טבעיים(גורמים "לעיניים כבדות")
הם נקראים מלטונין - וזהו הורמון טבעי שמופרש במוח כתוצאה מחושך והוא חלק מתהליך ההירדמות. הוא נחשב באמת למאוד יעיל אבל כמו כל הדברים שנמכרים בחנויות טבע לכל דיכפין, גם במקרה שלו יש מקרים שבהם עדיף להשתמש בו.

מוציא את החורטיצה מהמקפיא
החורטיצה שלי הולכת לישון ב-11. ותודה שעזרת לי להדביק לה כינוי חיבה חדש!:-D
פורסם

אז השם המלא שלה:

חורטיצה סרבניה פריחולודה

אם זה עוזר לך (זה מה שרשום על הבקבוק...)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יש לי בעיות שינה קשות בשנים האחרונות.

אם שמתם לב לשעה הממוצעת של ההודעות שלי, תראו שהרוב הן אחרי 1 בבוקר.

אולי זאת הבעיה שבגללה אתה לא ישן טוב?

:wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דבר עם התת מודע שלך.

התת מודע אחראי להפרשות המלטונין ושאר ההורמונים שמרדימים את הגוף ולהכנס למצב מספר 6 בשינה.

נסה להגיד לעצמך שאתה נרדם, עשרות פעמים. לא כמו לספור כבשים אלא ממש להגיד "אני ישן" "אני עייף" "אני נרדם".

התת-מודע או הסמוך למודע הם כלים טיפשים ללא יכולת ניתוח אך עוצמתם גוברת במאות מונים על כוחו של המודע.

אתה יכול לתת לו כל מצב נתון לצורך העניין עכשיו אתה מחליט שאתה לא רואה, ואם תעבוד על זה מספיק חזק, תתעוור. ישנם מספיק אנשים שחיים עם עיוורון פסיכולוגי.

נסה את זה (החלק שלפני השינה, לא העיוורון), אשמח לשמוע מה קרה ואם קרה משהו.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לפני השינה קצת COUNTER STRIKE 1.6 ואני ישן כמו בובל'ה, הבעיה שלי היא בבוקר לקום! עם לא יבואו להרים אותי מהמיטה, שום דבר כגון טלפון, שעון מעורר, שמש קורצת על הפרצוף שלי! לא יעירו אותי. אני לא מבין איך אנשים הולכים לישון ויודעים שהם צריכים לקום ב-6 בבוקר וקמים אוטומטית?!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מומלץ לקרוא את הבדיחות של בני לפני השינה..

שינוי באורח החיים הוא פיתרון יעיל לבעיות שינה כאשר לא קיימת סיבה בריאותית מובהקת לבעיות השינה שלך...רגוע=שינה נעימה.

אתה יכול לפנות לפסכיאטר שימליץ לך על אחת התרופות ממשפחת SSRI כמו Prozac, Seroxat, Efexor וגם ציפרמיל.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם לי יש בעיות בלהירדם, פרט לשלושה ימים בשבוע,

משום מה דווקא בשלושת הימים שבהם אני הולך למכון כושר, איך שאני מגיע הביתה ורק חושב על האימון אני כבר ישן..

אולי למישהו יש פתרון לבעיית ה"אני נרדם לפני שאני הולך להתאמן.."?

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

ממליץ לך עם הכדורים הטיבעיים,או לחילופין מפיץ ריח שמשרה נחת.

אני שם מפיץ ריח מכבה את האור שם אגו ונרדם 7-8 שעות בכיף.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני מתבאס מזה שאין לי אימפרזה STI, ונרדם תוך דקה. ;-)

אצלי להעיר אותי זה הסיפור. להירדם אני נרדם גם בבסיס, מ-2 עד 4. אין כמו לקום משינה ולזוז הביתה :)

(אני מפחד להתרגל לישון צהריים... זה עוד יתנקם אליי באזרחות, כשאצטרך לעשות משהו באמת מועיל :lol: )

אביעד

פורסם

פעם קראתי ספר של יעקב העליון,שאיבד רגל במלחמת יום כיפור.(רגל של בובה אם זה משנה:-))

הוא כתב שהיו לו נדודי שינה כאלו שהוא היה נשאר ער ימים שלמים והוא כבר כמעט הפך למשוגע.

עד שלימדו אותו שיטה שבה הוא מתרכז בכל איבר בגופו ו"מרגיע" אותו בתורו.

למשל ידים,רגליים,וכו..

פשוט ממש גורם לאותו חלק בגוף להרגע,להשתחרר ולהתרפות

הוא כתב שהטכס היה לוקח לו איזה רבע שעה ולאחריה כשהוא היה "מרגיע" את המוח הוא היה נרדם מיד.

פורסם

הטקס שלי לפני השינה:

חצי שעה לפני אני מדליק קטורת צ'מפה ומנפנף עם עלי מרווה דולקים לטהר את החדר מרוחות רעות.

מדליק נרות

שם נעליים בכיוון צפון בלבד

מדליק את המערכת עם דיסק של דולפינים ברקע

ואז נכנס למיטה ומתחיל לספור כבשים, מידי פעם שיש חתולה אז אני מחליף את הכבשים לחמורים.

בערך שעה אחרי אני נרדם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני תמיד שומע מוסיקה...

כאילו אני ירדם גם בלי זה אבל זה עדין עוזר לי

אני גם מתעורר עם מוזיקה אז בכלל

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

הכי כיף לישון כל הלילה עם מוסיקה שקטה...

אגב, משהו ששמתי לב אליו: כשישנים ( דקות לפני היקיצה) הבאסים הרבה יותר מוחשיים והצליל הרבה יותר נקי.

שמתם לב גם?

• תוכן חדש...