Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3WAY VS 2 2WAY

amir74
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה היתרונות (ואם יש החסרונות) של סט קומפוננט שלושה חלקים לעומת שני חלקים?.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבדל המהותי הינו חלוקה יותר טובה של התדרים לכל דרייבר.

חשוב להבין כי למי שאין לו נסיון בתחום אני לא ממליץ להתקרב בכלל לסט 3 WAY.

סט 3 כיוונים דורש התקנה (מיקום) הדרייברים בצורה נכונה אחרת ניתן להגיע למצב בו הסט ינגן פחות טוב מסט 2 כיוונים!

בנוסף נדרש למגבר איכותי ואיטום.

ועוד נק'

לשם חיבור כל ערוץ לסט 3כיוונים תצתרך לרכוש HU אם 4 יציאות או מגבר אם קרוס פנימי מותאם לחיתוכים אלו(קרוס חיצוני)! רכיבים אלו מאד יקרים.

פורסם
מה היתרונות (ואם יש החסרונות) של סט קומפוננט שלושה חלקים לעומת שני חלקים?.

לדעתי החיסרון בסט 3 חלקים הוא: שהוא נשמע (לי אישית) הרבה יותר רך מסט 2 חלקים!

סט 3 חלקים לא מתאים (לרוב) למוזיקה שלי (רוק כבד ותראנסים)..וגם קשה במיוחד להתקנה ולכיוון.

או שפשוט אני לא אוהב סטים עם דום מידרנג'!

אני מאמין שיש סיכוי גבוהה מאוד שאני יאהב את ה- K3P של פוקל לא פחות מ- K2P ואף יותר!

מכיוון שב K3P המידרנג' הוא בעצם המיד של ה- K2P לכן הוא לא אמור להישמע לי רך כמו דום מידרנג' לדוגמא כמו ה- CDM 54 של מורל אליט..שאני ממש לא אוהב.

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מצטרף לדבריו של גיא.

בשביל סט 3 חלקים אתה תצטרך המון כיוונים, אטימות, HU עם קרוס תומך, או קרוס חיצוני

בקיצור המון הוצאות וחתיכת סיפור.

לא חותם

פורסם
לדעתי החיסרון בסט 3 חלקים הוא שהוא נשמע (לי אישית) הרבה יותר רך מסט 2 חלקים!

לא מתאים כלל למוזיקה שלי..וגם קשה במיוחד להתקנה ולכיוון

או פשוט אני לא הוא סטים עם דום מידרנג' אני מאמין שיש סיכוי גבוהה מאוד שאני יאהב את ה- K3P של פוקל לא פחות מ- K2P ואף יותר! מכיוון שב K3P המידרנג' הוא בעצם המיד של ה- K2P לכן הוא לא אמור להישמע לי רך כמו דום מידרנג' לדוגמא כמו ה- CDM 54 של מורל אליט..שאני ממש לא אוהב.

מנואל.

מנואל, אני הבנתי את מה שרשמת, אבל האחרים אולי לא. נסח את ההודעה שלך שוב בבקשה.

פורסם
לדעתי החיסרון בסט 3 חלקים הוא: שהוא נשמע (לי אישית) הרבה יותר רך מסט 2 חלקים!

סט 3 חלקים לא מתאים (לרוב) למוזיקה שלי (רוק כבד ותראנסים)..הוא מתאים לכול מוסיקה בתנאי שיודעים מה היתרונות והחסרונות וגם קשה במיוחד להתקנה ולכיוון.סט שלושה חלקים קשה מאוד לכיוון כי יש שלושה חלקים שאותם צריך לסנכרן , אתה אמור לקבל את המוסיקה מPOINT SORCE דהיינו נקודה אחת , כשיש מידוופר וטוויטר מצליחים לסדר את זה איכשהו כשיש שלושה חלקים זה הרבה יותר קשה כי המידריינג' הוא המקור לרוב ההרמוניות של המוסיקה והוא גם המקור לכול הרמזים שיש לנו לגבי כיווניות ובמה והכול , אם הוא והטוויטר יהיהו במקומות שונים , זו בעיה קשה לוודא שתוכל לקבל במה טובה

מכיוון שב K3P המידרנג' הוא בעצם המיד של ה- K2P לכן הוא לא אמור להישמע לי רך כמו דום מידרנג' לדוגמא כמו ה- CDM 54 של מורל אליט..שאני ממש לא אוהב.זאת אומרת שאתה לא אוהב את האלייט , זה לא אומר שסט שלושה חלקים פחות טוב

מנואל.

הנקודה היא שבסט של שלושה חלקים אתה צריךקרוס (עדיף אקטיבי) וצריך לכוון את זה כמו שצריך . אבל היתרון הגדול שלו היא העובדה שלא מאלצים את המידוופר לעבוד יותר ממה שהוא יכול וניתן לבצע חלוקה מאוזנת יותר של טווח המוסיקה(הרצים).

ניתן גם (בתלות במחיר) לשלב יחדות של חברות שונות ולקבל מיד של פוקאל ומידריינג של סקאןספיק וטווויטר של אטון או סט של סקאן ספיק וויפא . בקיצר כול מה שאתה רוצה .

אבל חשוב מאוד התקנה ע"י מישהו מומחה שיודע היטב את כול דקויות הסאונד ואיך להתקין כזה דבר , וכמובן איטום מושלם . אין טעם לשלם כ"כ הרבה עבור סט 3 חלקים , ולשמוע את הקירקושים והרחשים והרעשים של הרכב

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מנואל , אתה יודע שאת החברות שמייצרות סט 3 חלקים עם דום מדיריינג' כמו מורל אפשר לספור על יד אחת אני מקווה.

90 אחוז מהחברות שמייצרות שלושה חלקים מייצרות את המיד בתור דרייבר נע.

בכל מקרה, אני ממליץ לך לשמוע הורנים , יעיפו אותך מהעולם הזה:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מנואל , אתה יודע שאת החברות שמייצרות סט 3 חלקים עם דום מדיריינג' כמו מורל אפשר לספור על יד אחת אני מקווה.

90 אחוז מהחברות שמייצרות שלושה חלקים מייצרות את המיד בתור דרייבר נע.מה זה? , אני לא מבין? לא שמעתי בחיי על המונח הזה . אם תואיל להרחיב ולהסביר אודה לך מאוד

בכל מקרה, אני ממליץ לך לשמוע הורנים , יעיפו אותך מהעולם הזה:)אייל כבר אמר לי באיזה תרד' שהוא שהורנים זה סיפור עוד יותר גרוע מסט של שלושה , שם אתה צריך כבר הגברה אקטיבית שזה אומר שלושה מגברים

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

דרייבר נע , ברח לי השם מהראש , מעין וופר.

אני לא במיטבי היום :)

בקשר להורנים , הגברה אקטיבית אתה צריך גם לסופרימו, מה ההבדל בזה?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

90 אחוז מהחברות שמייצרות שלושה חלקים מייצרות את המיד בתור דרייבר נע.

בכל מקרה, אני ממליץ לך לשמוע הורנים , יעיפו אותך מהעולם הזה:)

דבר ראשון תשובה לטרויג'וקר!

אני רק לא אוהב מורל אליט 3 חלקים אני גם ממש לא היתלהבתי מההי אנרג'י של הרץ ה-3 חלקים וגם כששמעתי פוקל אוטופיה רגיל והבירליום (ואני נחשב חולה על סאונד של פוקל) זה לא עשה לי את אשר עושה לי סט 2 חלקים!

אלי לגביי התגובה שלך אני כנראה אצתרך אכן יום אחד לקפוץ לעופר דותן (המנהל שלנו :wink:) להשמעת ההורנים .

בברכה..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

" דום מידרנג' " מה זה?

הורנים?

HU עם 4 יציאות אפשר דוגמא?

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

דום מידריינג'- זהו דרייבר מיד ריינג' , שלהבדיל מדרייבר מיד-וופר , לא זקוק לנפח תיבה כדי לפעול בטווח תדרים שהוא מוקצה לו.

הדום מידריינג' לרוב נראה כמו טוויטר מאוד גדול

לדוגמת ה CDM54 של מורל

http://www.morelhifi.com/products/mob_components_tweeters_cdm54.html

לא לחשוב שרק מורל בונים מיד בתצורה שכזו , קיימות עוד חברות

כדי שתבין מה זה מידריינג' בתצורת וופר

http://www.madisound.com/cgi-bin/index.cgi?cart_id=3567909.13969&pid=1152

הורנים-

הם נראים כמו שהם נשמרים בתצורת שופר

הדרייבר שמנפיק את הסאונד נמצא בחלק אחד של השופר, ומהשופר אתה מקבל את התוצר הסופי

ההורנים המפורסמים ביותר שייכים ל image dynamics

הרי קישור

http://www.imagedynamicsusa.com/tech_page.php?name=CD1E%20Full%20Body&type=horn&id=cd1e

בנוגע לרדיו דיסק עם 4 יציאות

http://www.clarion.com/us/en/products/2006/audio/source_unit/CD/DRZ9255/us-en-product-pf_1132912142959.html

:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אוקיי עכשיו שקיבלתי את התמונה ו3 WAY זה ממש גבוה מעליי.איזה סט הייתם ממליצים לאחד ששומע מוזיקה רגועה לא טראנסים ולא רוק כבד.רק לציין ששמעתי את MBQUART ומאוד אהבתי אבל סט עבודת יד(לפחות ככה סיפרו לי, אין אינטרנס לשקר) 5000 ש"ח.שמעתי את הדוטק אוביישן החדשים וגם אהבתי אבל פחות כמובן שהם היו מותקנים על מערכת פחות מרשימה מבחינת נתונים.

אני מקווה להגיע למפגש לשמוע מערכות כדי לקבל החלטה סופית אבל לא מזיק לעשות שיעורי בית באינטרנט.

תקציב 1500-2000.

תודה מראש

אמיר

fiat x1/9

פורסם
.שמעתי את הדוטק אוביישן החדשים וגם אהבתי אבל פחות כמובן שהם היו מותקנים על מערכת פחות מרשימה מבחינת נתונים.על המערכת שלך הם ישמעו יותר טוב אני מניח , אבל למי שקונה מערכת כזו , ורוצה להוציא ממנה את המיטב , צריך לדעת שהוא צריך לשלם הרבה על קומפוננט. כי כול המערכת תצא (בטיב) לפי איכות הרמקול שינגן אותה

אני מקווה להגיע למפגש לשמוע מערכות כדי לקבל החלטה סופית אבל לא מזיק לעשות שיעורי בית באינטרנט.

תקציב 1500-2000.הייתי מציע לך ללכת לצ'יפר ולשמוע שם את האטון RS , או לקחת מיד של סקאן ספיק וטוויטר של אטון

תודה מראש

אמיר

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...