Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3WAY VS 2 2WAY

amir74
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור קללות על הבוקר 8)

כמו שעדיין לא צויין, ההגברה חשובה מאד גם. יש לא מעט אנשים המרכיבים סט אם הגברה איכותית אבל לא מותאמת. ומה לעשות, אבל גם פריט זה יכול לגרום לסט 3 WAY להישמע בינוני.

הגברה איכותית עולה כסף והרבה!

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ברצינות ? מה דעתך על הגנסיס או על הסקאן ספיק ? אם יש לך את הכסף אתה יכול ללכת לקחת שני סוגים של מידים ואני מת לשמוע את מה שאמרת עכשיו אחרי שתשמע אותם .

אין דבר כזה רמקול שמתאים לרוק כבד ולא מתאים לג'אז . יש רמקול שהוא לא כ"כ מאוזן לכאן ורמקול אחר שלא מאוזן לשם . אבל רמקולים מעולים (ולא ברמות המחיר האלו ) יכולים להיות מצויינים ולא משנה מה תשים עליהם .

כי ע"פ הדברים שלך , היות ואני אוהב רוק כבד (ישן) וגא'ז וזמרות וקלאסי , אזי אני צריך לרכוש 4 סוגי קומפוננטים ?

לא שמעתי אבל אני מאמין לOOGEE שכדאי לו לשמוע את האטון במחיר הצנוע שלכם זה יהיה טוב לכול סוגי המוסיקה

בברכה יהודה

אכן אני חייב לשמוע את הגנסיס והסקאן ספיק כדיי להגיעה להחלטה סופית לגביי סטים 3 חלקים [=

חבל שאייל מנהל הפורום היקר שלנו מכר את המערכת שלו :|

יש למישו את אחד הסטים הנ"ל בארץ? והוא יכול להגיעה לאחד המפגשים להשמעה? :-P

לי אישית קשה להאמין שיש..סטים יקרים בטירוף!

לגביי המידרנג' של הסטים הנ"ל: הוא לא 4" אלא 5.25" נכון? אם כן אז זה בטוח יעשה הבדל לא קטן במיוחד ברוק כבד!

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
אכן אני חייב לשמוע את הגנסיס והסקאן ספיק כדיי להגיעה להחלטה סופית לגביי סטים 3 חלקים [=

לגביי המידרנג' של הסטים הנ"ל: הוא לא 4" אלא 5.25" נכון? אם כן אז זה בטוח יעשה הבדל לא קטן במיוחד ברוק כבד!לרוק כבד אתה צריך יותר את המידוופר ולא את המידריינג' . המיריינג' מנגן בד"כ מ1500-2000 ועד 4000-5000HZ . שם זה לא משנה מה המוסיקה . המידוופר מנגן מ80 ואולי קצת למטה ועד 1500 , החלק התחתון זה מה שמשנה לרוק כבד

ומידוופר אתה יכול לקבל 7'

מנואל.

הנקודה היא שבתקציב הנכון סט שלושה חלקים תמיד ישמע יותר טוב מסט של שניים . אבל זה באמת לא בד"כ בתקציבים שאנשים כאן מוכנים להקציב

לאייל למשל היו שלושה מגברי שני ערוצים של גנסיס שאיתם הוא הגביר את הסט שלו . ואני לא רוצה לחשוב כמה זה עולה . אבל לסבר את האוזן סט שלושה חלקים שמורכב מחלקים של סקאןספיק ו/או סט שמורכב "רק" ממידוופר והורנים אתה מדבר על התחלה של 10K (אם אין לך מחירי יבואן)

ומגברי שני ערוצים לסט מינימום גם כ10K , תוסייף תגבור מערכת החשמל לרכב ואיטום מלא כמו שצריך ואתה מגיע לכמעט מכונית משומשת .

וכמובן מישהו מקצוען ברמה שיודע לעבוד עם זה ויעבוד על הרכב . אז לאייל היה חבר טוב שעשה לו את זה ללא תמורה אבל אם אתה נותן למקצוען זה כמה אלפים

בפחות מזה אתה מתחיל בפשרות שייתכן ועדיף כבר להשאר עם סט שני חלקים טוב

אז נכון זה לא מתאים לכול אחד , אבל לשלול את זה על הסף זה גם לא נכון

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
הנקודה היא שבתקציב הנכון סט שלושה חלקים תמיד ישמע יותר טוב מסט של שניים . אבל זה באמת לא בד"כ בתקציבים שאנשים כאן מוכנים להקציב

לאייל למשל היו שלושה מגברי שני ערוצים של גנסיס שאיתם הוא הגביר את הסט שלו . ואני לא רוצה לחשוב כמה זה עולה . אבל לסבר את האוזן סט שלושה חלקים שמורכב מחלקים של סקאןספיק ו/או סט שמורכב "רק" ממידוופר והורנים אתה מדבר על התחלה של 10K (אם אין לך מחירי יבואן)

ומגברי שני ערוצים לסט מינימום גם כ10K , תוסייף תגבור מערכת החשמל לרכב ואיטום מלא כמו שצריך ואתה מגיע לכמעט מכונית משומשת .

וכמובן מישהו מקצוען ברמה שיודע לעבוד עם זה ויעבוד על הרכב . אז לאייל היה חבר טוב שעשה לו את זה ללא תמורה אבל אם אתה נותן למקצוען זה כמה אלפים

בפחות מזה אתה מתחיל בפשרות שייתכן ועדיף כבר להשאר עם סט שני חלקים טוב

אז נכון זה לא מתאים לכול אחד , אבל לשלול את זה על הסף זה גם לא נכון

בברכה יהודה

כן אני מאוד מסכים איתך..

אולי לא אמרתי נכון שסט 3 חלקים זה חרטה וכו'..

אבל כדי להגיעה לתוצאה באמת מספקת יש צורך השקעה מאוד כבדה והמחירים של אותם מוצרים (מגברי 2 ערוצים וכו'..) בארצנו הקטנה לפעמים יכולים להיות "קצת" מוגזמים.

בברכה

מנואל.

פורסם

אפשר להגיד שסט שלושה חלקים זה ללכת "לפי הספר". לתת לכל אלמנט לנגן את תחום התדרים שהוא מיועד לעבוד בו.

בעיקרון אני חושב שתצורת שלושה חלקים היא פחות פופולרית מהסיבה הפשוטה של ההתקנה. לא לכולם יש מקום למידוופר ומידריינג' מובנה (כמו בלאנד קרוזר לדוגמה). במרבית הרכבים יש מיקום לרמקול בדלת ואולי לטוויטר בקורה. מי ירצה לקנות סט יקר + לעשות לו בניות פיבר? רק קומץ משוגעים לדבר. סט שלושה חלקים הוא לא ריווחי לחברה המייצרת.

אגב, אני מאוד מאמין שאפשר להגיע ל SQ אמיתי עם שני חלקים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש למישו את אחד הסטים הנ"ל בארץ? והוא יכול להגיעה לאחד המפגשים להשמעה? :-P

לי אישית קשה להאמין שיש..סטים יקרים בטירוף!

לגביי המידרנג' של הסטים הנ"ל: הוא לא 4" אלא 5.25" נכון? אם כן אז זה בטוח יעשה הבדל לא קטן במיוחד ברוק כבד!

מנואל.

רק כמה תיקונים קטנים.

לאייל לא היה את הסט המלא של ג'נסיס אבסולוט, כי במקום הטוויטרים של האבסולוט היו לו את ההורנים של ID .

בנוסף, קיים שוני בין הסטים השונים שמשתמשים באלמנטים של סקאן ספיק (ג'נסיס אלפיין ושות').

ויש כמה מערכות בעלי סטים כאלו בארץ, אבל רוב הסיכויים שלא תמצא אותם באחד המפגשים שלנו.

ניר,

under construction..

פורסם
רק כמה תיקונים קטנים.

לאייל לא היה את הסט המלא של ג'נסיס אבסולוט, כי במקום הטוויטרים של האבסולוט היו לו את ההורנים של ID .

בנוסף, קיים שוני בין הסטים השונים שמשתמשים באלמנטים של סקאן ספיק (ג'נסיס אלפיין ושות').

ויש כמה מערכות בעלי סטים כאלו בארץ, אבל רוב הסיכויים שלא תמצא אותם באחד המפגשים שלנו.

ניר,

חבל מאוד...

ואני יודע ממה הייתה מורכבת המערכת של אייל [=

בטוח שיש שוני בין כל הסטים הנ"ל..

מנואל.

• תוכן חדש...