Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3WAY VS 2 2WAY

amir74
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סט שלושה חלקים יתרונות:

א. יש יותר שליטה בכל רכיב - מי שלא אוהב שהטוויטרים צועקים - כמוני למשל, יכול להשתיק אותם מבלי לפגוע בתחום המיד שהם מנגנים מהסיבה הפשוטה שהתחום לא ינוגן ע"י הטוויטרים.

ב. חיתוך יותר נכון של תחום התדר - ככל שטוויטר מנגן נמוך יותר ככה הוא גם נהיה צעקני יותר

ככל שהטוויטר חתוך נמוך יותר גם הסאונד הולך ונשמע יותר "מלוכלך" - קשה להסביר את זה אבל זה קורה לי בפועל ברכב.

יש טרקים שאני משנה את נקודת החיתוך בקרוס אובר מ2קילו ל2.5

ג. יכולת לאזן במה בצורה נכונה יותר - יש דברים שאי אפשר או קשה מאוד לעשות עם סט שני חלקים כמו למקם את המידים על הקורות...

חסרונות:

א. הגברה - או שצריך הגברה חזקה לשלושת הרכיבים ביחד כסט מאוזן - אבל אז גם מאבדים את רוב הורסטיליות ביכולת לשלוט ברכיבים - או שצריך הרבה ערוצי הגברה נפרדים - כאן כבר נכנסים לעלויות של שדרוג מערכת חשמל וקניית מגברים רבים יותר.

ב. התקנה - דורש התקנה מטורפת, יותר רכיבים.

ג. יכולות כיוון - בנוסף לכך שזה יכול להיות יתרון - זה גם חיסרון גדול מאוד ברגע שצריך להוציא תוצאה אחידה ממערכת שיש בה רכיב אחד יותר.

ד. עלויות - לרוב מדובר במערכות יקרות יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

amir74

לפי החתימה אני מבין שיש לך HU של אקליפס, אפשר לשאול מהיכן רכשת ובכמה?

אני מכיר מקום שמתעסק איתם אבל במחירים נורא גבוהים.

ניב

לא חותם

פורסם

רדיו מונטנה צפון תל אביב 3700 ש"ח .אכן אילו מכשירים יקרים.

הייתים קונים קומפוננט יד שנייה?

ותעזבו אותכם מסיפורים של "עבד דקה וחצי לבדיקה בלבד".

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יצא לי להיתקל במכשיר של אקליפס שנראה מרשים מאוד בעל 4 זוגות RCA, הבעיה היחידה איתם זהו הפאנל שאינו נשלף(אותו מכשיר נשברו לו כמה חלקים מהמסגרת ,והוא התעקם כשניסו לגנוב אותו). יש עוד כמה חנויות שמוכרות אקליפס אם מישהו רוצה לדעת איפה.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

כמה זה קריטי אם הרמקול הוא 89 DB או 93 DB?

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
רדיו מונטנה צפון תל אביב 3700 ש"ח .אכן אילו מכשירים יקרים.

הייתים קונים קומפוננט יד שנייה?

ותעזבו אותכם מסיפורים של "עבד דקה וחצי לבדיקה בלבד".

משום מה עכשיו שמתי לב.

חבר שלי רכש את המכשיר מחנות ב1000 ש"ח פחות ממך.

אני כמעט בטוח, מחר אני אשאל אותו (אני זוכר שזה היה המחיר).

ולגבי הנצילות, זה תלוי בהגברה.

לא חותם

פורסם
כמה זה קריטי אם הרמקול הוא 89 DB או 93 DB?

כול 3 DB זה הכפלה של עוצמת המגבר . דהיינו רמקול עם 89DB ידרוש עוצמה של 10W (לטוויטר) ע"מ להשמע כמו רמקול של 92 שידרוש 5 .

בד"כ בקומפוננט זה אינו חשוב כי למעשה לטוויטר מספיק 10W כדי שאוזניך יצלצלו , ולמיד לא דרוש הרבה יותר . מה שחשוב זה הסאב , כי אם הסאב יכול לעבוד ב250W ואתה נותן לו 150-250 להשמע טוב צריך נצילות גבוהה .

בד"כ מעל 91 זה נחשב נצילות גבוהה

ולגבי המחיר של הר"ד , אז אם מייבאים אותו , וללא משחקים עם המכס הוא יעלה כ2010 וה7000 יעלה כ3250

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אז אם המגבר שלי מוציא 50 RMS הוא בעצם חלש ואני צריך לחפש קומפוננט מאוד נציל?

fiat x1/9

פורסם

מישהוא עשה פעם "סדר" בקומפוננטים?אני אסביר למה אני מתכוון. כל מי ששאלתי וגם מה שקראתי פה מצביע על כך שהמורל מאוד "עדין" והפוקל "אכזר" לאוזני המשתמש.אז השאלה שלי היא האם מישהו סידר פעם את רוב או כל סוגי הקומפוננטים מה"עדין" ל"אכזר" בסדר עולה.

אני מקווה שהשאלה ברורה ולא כוללנית מדי .(וכן אני יודע שזה תלוי באוזני השומע).

fiat x1/9

פורסם

עשיתי מן סריקה באתרי איטרנט של כמה חברות כמו JL AUDIO, BOSTON, ZAPCO ועוד כמה וישנם חברות שבסדרה הכי גבוהה שלהם עדיין אין סט 3 חלקים ממש לעומת מעט חברות שיש

מאיזו סיבה הייתי רוצה לדעת למה יש יותר חברות עם סטים של 2 חלקים מאשר חברות עם סטים של 3 חלקים?

פורסם

אני מאמין שלא כל אחד יכול ומתכוון לבצע שינויים ברכב, ולהתעסק עם בניות וכיוונים.

לכן מה שיימכר בדר''כ יותר הרבה הם סטים של 2 חלקים ואחרי הכל החברות באות למכור כמה שיותר.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
עשיתי מן סריקה באתרי איטרנט של כמה חברות כמו JL AUDIO, BOSTON, ZAPCO ועוד כמה וישנם חברות שבסדרה הכי גבוהה שלהם עדיין אין סט 3 חלקים ממש לעומת מעט חברות שיש

מאיזו סיבה הייתי רוצה לדעת למה יש יותר חברות עם סטים של 2 חלקים מאשר חברות עם סטים של 3 חלקים?

שמעת פעם סט 3 חלקים?

רק סט 3 חלקים יכול לתת את הטופ אוף דה ליין?

לדעתי האישית ויסלחו לי כל אנשי ה- SQ סט 3 חלקים זה דיי זבל..(איכותי במיוחד אבל ממש לא לטעמי) יש מעט מאוד סטים של 3 חלקים שאהבתי וגם זה יחסי. כמובן זה בגלל שהמוזיקה שלי (רוק כבד ותראנסים) דורשת מידים ומידרנג' עמידים וחזקים במיוחד! וטוויטרים עמידים לא פחות כמובן (לכן רוב המורלים לא נכללים בקטגוריה שלי חוץ מהסופרימו שהוא לא פחות ממדהים!)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
שמעת פעם סט 3 חלקים?

רק סט 3 חלקים יכול לתת את הטופ אוף דה ליין?

לדעתי האישית ויסלחו לי כל אנשי ה- SQ סט 3 חלקים זה דיי זבל..(איכותי במיוחד אבל ממש לא לטעמי) יש מעט מאוד סטים של 3 חלקים שאהבתי וגם זה יחסי. כמובן זה בגלל שהמוזיקה שלי (רוק כבד ותראנסים) דורשת מידים ומידרנג' עמידים וחזקים במיוחד! וטוויטרים עמידים לא פחות כמובן (לכן רוב המורלים לא נכללים בקטגוריה שלי חוץ מהסופרימו שהוא לא פחות ממדהים!)

ברצינות ? מה דעתך על הגנסיס או על הסקאן ספיק ? אם יש לך את הכסף אתה יכול ללכת לקחת שני סוגים של מידים ואני מת לשמוע את מה שאמרת עכשיו אחרי שתשמע אותם .

אין דבר כזה רמקול שמתאים לרוק כבד ולא מתאים לג'אז . יש רמקול שהוא לא כ"כ מאוזן לכאן ורמקול אחר שלא מאוזן לשם . אבל רמקולים מעולים (ולא ברמות המחיר האלו ) יכולים להיות מצויינים ולא משנה מה תשים עליהם .

כי ע"פ הדברים שלך , היות ואני אוהב רוק כבד (ישן) וגא'ז וזמרות וקלאסי , אזי אני צריך לרכוש 4 סוגי קומפוננטים ?

לא שמעתי אבל אני מאמין לOOGEE שכדאי לו לשמוע את האטון במחיר הצנוע שלכם זה יהיה טוב לכול סוגי המוסיקה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...