Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה החלפתי אטם מיכסה שסטומים אחר כך שסגרתי את הברגים אז הבורג שסימנתי בכחול נישבר לי מה עכשיו עושים?

אפשר להיסתדר בילעדיו?

איך אפשר לחלץ את הבורג השבור?

מה עושים כדי לסדר את זה?

תודה רבה!

יקיר

לעורך ההודה שלי : אני מצטער על הכותרת פשוט אני בלחץ ואני מודע לזה שעברתי על התקנון!

הנה בהורג שנישבר מסומן בכחול:

attachment.php?attachmentid=74754&d=1166440369

התמונה לו צולמה על ידי!

פורסם

אם בטוח שמדובר בברגי מכסה שסתומים בלבד ניתן לפתוח את הברגים התקינים ואם משתחרר המכסה לתפוס את שארית הבורג עם פלייר פטנט לשחרר אותו, אם לא ניתן לתפוס אז לרתך לו (אצל מישהו שמבין בראשים) בורג נוסף ולשחרר כך.

אם לא ניתן לשחרר את המכסה (נשבר רק חלק מראש הבורג) אז לגשת לאותו אחד שיודע לרתך ולרתך בורג נוסף ולחלץ את הבורג.

פורסם
אם בטוח שמדובר בברגי מכסה שסתומים בלבד ניתן לפתוח את הברגים התקינים ואם משתחרר המכסה לתפוס את שארית הבורג עם פלייר פטנט לשחרר אותו, אם לא ניתן לתפוס אז לרתך לו (אצל מישהו שמבין בראשים) בורג נוסף ולשחרר כך.

אם לא ניתן לשחרר את המכסה (נשבר רק חלק מראש הבורג) אז לגשת לאותו אחד שיודע לרתך ולרתך בורג נוסף ולחלץ את הבורג.

אפשר להשאיר את הבורג ככה שבור וזהו?

פורסם

אם תשאיר ככה תהיה בעיית אטימה.

תקנה סט מברזים קוניים הפוכים, לא עולה הרבה, תעשה סימן בעזרת מדגש, תקדח חור עם מקדח קטן, אח"כ תעלה לקוטר יותר גדול בהתאם למברז המתאים.

כל זאת במידה ולא ניתן כמו שנאמר קודם לכן להוציא את המכסה ולתפוס בשארית הבורג עם פלייר פטנט.

פורסם

הכי נכון להוציא את הבורג השבור ולשים בורג חדש .

לא צריכה להיות בעיה להוציא את הבורג השבור עם הכלים המתאימים .

אל תשאיר את זה במצב הזה כי אז תהיה לך בעיית אטימה .

פורסם

וואו, אני רואה שהמנוע שלי מתפרסם בפורום...

רשמתי כבר קודם לכן שיש לסגור בעדינות ולא לנסות למתוח.

• תוכן חדש...