Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף טוב, הכל טוב.

מקווה לא לפתוח עוד שרשירים של תקלות מעצנות ברכבי.

טוב, אני לא יודע מה נסגר עם האוטו הזה אבל הבעיה חזרה.

שבוע אחרי שהחלפתי את היחידה ששולטת על ארבעת החלונות מהנהג נשרף לראשונה הפיוז.

זה אוטומטית בישר לי רעות.

ביטלתי את הנתק ובעצם עד לפני שבוע הכל היה בסדר.

המצב כרגע לאחר בדיקה ועידכון בכל ההיסטוריה של העניין אצל 2 חשמלאים הוא שצריך להחליף שוב את היחידה ששולטת על ארבעת החלונות אצל הנהג.

היחידה הזאת מקצרת, והיא נשרפה או לא יודע מה יש לה אבל צריך להחליף אותה שוב!

החשמלאי אמר לי להביא שוב יחידה כזאת ולבוא אליו שיבדוק מה גורם ליחידה לקצר ולהשרף.

מה דעתכם?

אני כולי אוכל סרטים על האוטו הזה שעושה לי יותר מדי צרות!

פורסם

את הסרטים תשאיר לסינה סיטי.

יכול להיות שאחד המנועים צורך זרם גבוה מידיי בגלל תקלה ולכן היחידת נשרפת לך כל הזמן. מאידף יכול להיות שאחד הכפתורים לא בסדר וזה גורם ליחידה להידפק (סיכוי יותר נמוך).

כמו כן תיתכן בעיה של חדירת מים לחיבורים וקצר, בעיית מגעים רופפים איפושהו בדרך וכו'.

מה גם יכול להיות שהיחידה שקיבלת חינם לא הייתה מי יודע מה.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

קרית אונו.

שווה מחר לפתוח את הפלסטיק של הדלת ולראות מה הולך שם בכל החיבורים ואם יש חיבור רטוב או רופף? למרות שקשה לי להאמין שזה המצב...

פורסם
קרית אונו.

שווה מחר לפתוח את הפלסטיק של הדלת ולראות מה הולך שם בכל החיבורים ואם יש חיבור רטוב או רופף? למרות שקשה לי להאמין שזה המצב...

אם שווה לך לפתוח ולעקוב בסבלנות אחרי כל החוטים והחיבורים, לבצע מדידות זרם וכו' לעומת להחליף את הבקר כל כמה חודשים זה אתה תחליט.

אם יש לך את הבקר התקול ואתה רוצה שאני אעיף מבט ואבדוק אם אפשר לתקן אותו או לנחש מ מקור הבעיה צור איתי קשר שבוע הבא בה"פ.

• תוכן חדש...