Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על סט של סיגנט עם 90 חלקים בוקסות עמוקות וקצרות גם שלשו שמיניות וגם רבע,

עם בוקסות טורקסים ואלנים ועוד מבחר מאריכים ..

המחיר? 500 שח (+צ'ופר קטן) .

למישהו יש?

מומלץ?

המחיר טוב?

תודה,

אדריאן.

12890.jpg

1/4” & 3/8” Dr. 90Pc SAE/Metric Socket Set

1/4” Dr. - 10 - SAE Sockets - 5/32,3/16,

7/32,1/4,9/32,5/16,11/32,3/8,7/16,1/2”

12 - Metric Sockets - 4,4.5,5,5.5,6,7,8,9,10,11,12,13mm

1 - 1/4” Dr. Professional Locking Ratchet

1 - 4” Extension Bar

1 - Extension Spinner Handle

3/8” Dr. - 11 - SAE Sockets - 1/4,5/16,3/8,7/16,

1/2,9/16,5/8,11/16,3/4,13/16,7/8”

12 - Metric Sockets - 8,9,10,11,12,13,14,15,17,19,20,22mm

5 - SAE Deep Sockets - 3/8,7/16,1/2,9/16,5/8”

5 - Metric Deep Sockets - 10,12,13,14,15mm

2 - 5/8” & 13/16” Spark Plug Sockets

1 - 3/8” Dr. Professional Ratchet

2 - 3”& 6” Extension Bars

1 - Universal Joint

1 - Adapter 3/8” F x 1/4”M

2 - Phillips Bit Sockets - #1, #2

11 - Hex Bits Sockets - 5/32, 3/16, 1/4, 5/16, 3/8”

3, 4, 5, 6, 8, 10mm

10 - Torque Bits Sockets - 10, 15, 20, 25, 30, 40, 45, 50, 55, 60

2 - Slotted Bits Socket - 5, 5.5mm

1

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

כלי הסיגנט עשויים מפלדה רכה ,למרות גימור המתכת היפה והאריזה המקצועית ,הבוקסות נוטות להתרחב ולהישבר ,הרינגים גם כן ,הסוג הכי טוב כרגע הוא am pro,koken בוקסות או usag מפתחות מברגים (ממש ברמה כמעט snap on )אם תצליח להשיג ,ואגב המחירים זולים יותר חפש ברח יצחק שדה יש הרבה חנויות במיוחד אחת קטנה קרובה לפינת טברסקי,כלים פנאומטים אצל "פורת" או ת.כ.פ יבואנית

ingersoll

סליחה אם הטעיתי ,כוונתי הכלים מתאימים למשתמש הביתי כאשר מדובר במכונאות קלה ,לדוגמא פתיחת אום ציריה לא תתאפשר,שוב קבלו התנצלותי

יגאל

פורסם

מאיפה המידע שהכלים עשויים מפלדה רכה ?

ולמה מתכוון המשורר שהם עשויים מפלדה רכה ? אולי הם עשויים מפלדת כלים משובחת כרום וונדיום ? או SAE 3115 או אולי SAE 1040 ?

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

הכלים החביבים עלי ביותר הם הכלים של סיגנט,ואצלי כל המוסך עובד איתם ,כולל עגלות,לא יקרים

עמידים ואסתטים

אכן פינת יצחק שדה חנות כלים קטנה בעל הבית חגי יהודי הגון ומיקצועי ,כדאי לקנות אצלו כלים

ואפשר קצת להתמקח על המחיר

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון שלום,

אני עכשיו בדילמה קשה ! הבחור הקודם רשם שהכלים לא שווים הרבה ואתה כבעל מקצוע וותיק ועובד במוסך עם הכלים של סיגנט טוען שהכלים טובים, אני סומך יותר על הידע והניסיון שלך.

האם יש לך המלצה או הערות נוספות בקשר לכלי עבודה אשמח לקרוא.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם סיגנט לא עשו שום שינוי בשנים האחרונות...

כלים טובים מאוד, יש לי לא מעט כלים של סיגנט. כל עוד לא מנסים לעבוד יותר מדי עם מפתחות פניאומטיים (פטיש אוויר) עם בוקסות שאינן מיועדות לכך- הם מחזיקים מעמד יפה. הסט שציינת נראה מלא וטוב, והמחיר גם סבבה.

אסף.

פורסם

ומוסך רון מתכוון לחנות קטנה הנקראת "אספקה לתעשיה" שברח' יצחק שדה 33 ת"א,

טל' 03-5617851 וכאמור שם בעליו הנו חגי וגם אני רכשתי ממנו את כלי העבודה במשך שנים רבות.

בברכת חג שמח - רפי לין :idea:

• ספונסר פורום
פורסם

צא מהדילמות ,אני לא יודע מי הבחור ומה הניסיון שלו עם כלים,אבל אני אומר לך שאני מחזיק במוסך

ארבע עגלות עמוסות לעייפה כשרוב הכלים הידניים הבוקסות והמברגים הם של סיגנט,

שוב אני רוצה לציין שכנראה היבואן אגרסבי והכלים לא יקרים בכלל יחסית לאיכותם,יש לך למשל כלים של האזט ,שבא לך לנשק את הרצט מרוב שהוא אסתטי ואיכותי ,אבל הם יקרים וזה סתם זריקת כסף

סיגנט כלים מצויינים -מומלץ.

בנוגע לעבודה עם פטיש אויר בבוקסות רגילות ,מי שעושה את זה ,כמוני למשל אז שלא יבוא בטענות

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

שוב אני רואה המלצות חמות ליהודי הטוב מחנות "אספקה לתעשיה" שברח' יצחק שדה 33 ת"א.

מנסיון אישי של מספר שנים, בכל פעם שבדקתי מחירים הוא היה הכי גבוה-או שהציג כלים שנראו משומשים (כנראה שהוא משכיר כלים למוסכים בסביבה).

יש דיל מיוחד אצלו לחברי האתר שלא ידעתי עליו?

פורסם

המחיר שרשמת עבור הקיט הזה הוא מצויין, והכלים של סיגנט מעולים למשתמש החובב (ואם אומרים לך כאן שגם למוסך, על אחת כמה וכמה), הם פשוט תמורה מעולה למחיר. יש לי כלים שלהם בני 8-9 שנים ומעולם לא נתקלתי בשום תקלה, שבר או בלאי.

Jeepolog.com

• תוכן חדש...