Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו JVC ממש טוב וחדש ונראה מצוין ועובד כמו שחייב אבל לפעמים הוא משתגע ולא קורה טוב תדיסקים *** את הדיסקים זה לפעמים ואני יודע שזה בגלל העין כי יש מלא אבק בו מאישזהו סיבה

אז אמרו לי שיש איזה דיסק מסויים שהוא מנקה תעין של הרדיו וחוזר לקרוא כמו חדש

רק יש לי שאלה אם זה אותו דיסק של הCD-ROM במחשב??? ואם לא מאיפה יש לי להציג תדיסק *** את הדיסק הזה וכמה עולה???

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

אם הוא חדש הוא אמור לעבוד ללא בעיות.

האם הבעייה מתרחשת גם בדיסקים מקוריים? אם לא - הבעייה היא בצרובים.

נסה להחליף סוג חברת דיסקים ולצרוב במהירות נמוכה יותר. זה עובד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש דיסקים עם מברשות שמנקות את העיינית

וניתן להשיג אותם , הפלא ופלא, בכל חנות דיסקים שמוכרת דיסקים ונמצאים בה דיסקים

וכן , זה אותו דיסק של כונן סי-די רום במחשב.

ושוב , תבדוק אם הדיסקים שלך נצרבים כמו שצריך , יכול להיות שהבעיה במחשב

תנסה לקנות ,לשם שינוי, דיסקים מקוריים , האיכות יותר טובה ויש פחות תקלות עם הדיסקים :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הוא לא יעני קניתי חדש וכזה אבל הוא מהדגם החדש לפי דעתי וגם יקר ואני יודע שהוא מלא אבק אני יודע תזה כי הייה במיכונית של עבודה וכזה מלא אבק שם אז בגלל זה והוא לא תמיד יש לו בעיות עם אותם דיסקים לפעמים קורא נפלא וכמה פעמם נעצר וזה לא יפה וספרו לי שיש דיסק שמנקה תעיין של הרדיו אולי היא מלאה באבק אז אני רוצה לנקות אותה יש משהו כזה או לא???

*** אנא קרא את כללי הפורום, במיוחד את הסעיף הזה:

על מנת לשמור על רמה גבוהה בפורום, אתם מתבקשים לשמור על מספר כללים בסיסיים: פסיק, נקודה, אדון סימן קריאה וגברת סימן שאלה כולם חברייך - השתמש בהם. סימני פיסוק בסגנון צ'אט ... עם ... 3 ... נקודות בין משפט ... למשפט אינו מקובל. כמו כן, זכרו בבקשה שאדון סימן קריאה ביישן במקצת, ולכן רצוי להמנע משימוש מוגזם!!!!!!!!!!!!!! כמו כן, "חחחחחחחחחח" זאת לא מילה וקיצורי סלנג כמו ת'שפה לא מקובלים, במקומם אנחנו מנסים לשמר את השפה. הודעה שמכילה "חחחחחחחח גדול אחי" לא מוסיפה כלום לפורום. אנא המנעו משימוש. אלא אם אח שלכם כותב בפורום, אף אחד אחר כאן הוא לא "אחי". אם אתם מתקשים בעברית כדאי שתקראו את השרשור הזה. הודעות שמזלזלות בכללים, ובכלל זה בפרט ימחקו.

ההודעות הבאות ימחקו.

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

מה?!

אתה חייב ללמוד לכתוב :|

ועניתי לך כבר על השאלה לגבי הדיסק שמנקה את העין

תקרא הודעה אחת מעליך

כנס לחנויות כמו צליל \ טאואר רקורדס \ האוזן השלישית \ החומוסייה של בוזגלו

אפשר למצוא דיסק כזה די בקלות האמת.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
הוא לא יעני קניתי חדש וכזה אבל הוא מהדגם החדש לפי דעתי וגם יקר ואני יודע שהוא מלא אבק אני יודע תזה כי הייה במיכונית של עבודה וכזה מלא אבק שם אז בגלל זה והוא לא תמיד יש לו בעיות עם אותם דיסקים לפעמים קורא נפלא וכמה פעמם נעצר וזה לא יפה וספרו לי שיש דיסק שמנקה תעיין של הרדיו אולי היא מלאה באבק אז אני רוצה לנקות אותה יש משהו כזה או לא???

.

וואי אתה חייב לספר לי מה לקחת או שתית.

זה נראה לי ממש טוב.

:screwy::drinking::loco:

בגדול אתה יכול לעשות את זה בעצמך עם קיסם אוזניים ואלכוהול רפואי.

תוציא את הר"ד מהתושבת, תפתח את הכיסוי ברזל מלמעלה והופה תתגלה לך העינית.

תיקח את הקיסם אוזניים תטבול אותו במעט אלכוהול, ואז לאט לאט ובעדינות תעבור על העינית ותנקה אותה טוב טוב מכל האבק.

תחזיר הכל למקום (את המכסה, את הר"ד לתושבת ברכב ואפילו את האלכוהול למקום ואת הקיסם אוזניים לפח).

והופה, עשית זאת בעצמך בלי לרכוש שום דיסקים למינהם, דרך אגב האופציה הזאת מנקה טוב יותר לדעתי.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אני יודע שיש בצליל באזור ה25 שקלים.

גם לי היה את הבעיה הזאת וזה לא הדיסק שפתר אותה זה באמת כנראה היה בגלל החברה של הדיסקים או בגלל המהירות של הצריבה.

• תוכן חדש...