Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מדובר מאזדה 3 משנת 2006, היא ברשותי שנה וקצת.

היום בבוקר הבחנתי שיש לא מעט שריטות ושפשופים על הדשבורד שלא ירדו עם סמרטוט רגיל או עם שפשופים מרובים.

רציתי לדעת אם קיים חומר שאפשר לקנות באוטו דיפו למשל או בכל חנות שיש בה מוצרים לכלי רכב, שתוכל להסיר או להעלים או אפילו לטשטש או איכשהו לכסות את השריטות והשפשופים המכוערים האלו.

תודה רבה למגיבים!

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

היי

להעלים אותם - אין שום חומר שמסוגל לכך.

לטשטש אותם = כן, אפשר להשתמש בכל תרסיס ריח שגם מבריק את הדשבורד, רק לרסס בלי לנגב, הדש יבריק והשריטות ייעלמו....זה תופס לכמה ימים,ואח"כ שוב תראה את השריטות האלה.

או שפשוט תקנה כיסוי לדשבורד ובזה נגמר העניין.

פורסם
שלום לכולם!

מדובר מאזדה 3 משנת 2006, היא ברשותי שנה וקצת.

היום בבוקר הבחנתי שיש לא מעט שריטות ושפשופים על הדשבורד שלא ירדו עם סמרטוט רגיל או עם שפשופים מרובים.

רציתי לדעת אם קיים חומר שאפשר לקנות באוטו דיפו למשל או בכל חנות שיש בה מוצרים לכלי רכב, שתוכל להסיר או להעלים או אפילו לטשטש או איכשהו לכסות את השריטות והשפשופים המכוערים האלו.

תודה רבה למגיבים!

ליאור

לא יודע לגבי שריטות ושפשופים אבל לאחר מליון נסיונות עם כל מיני סוגי תכשירים בכמה מכוניות

אני יכול להמליצ לך ולכל הפורומיסטים על הקצף של ארמור אול

(armor all - protectant foam) המוצר פשוט מחדש את הדשבורד בטירוף

המלצה חמה לפעם הראשונה - תנקה את הדש בורד היטב - עם מטלית לחה - תן כמה דקות להתייבש - בנתיים תנער את המוצר ככה 2 דקות - שים כפפת גומי על היד - תוציא כמות יפה של קצף ותמרח את זה עם היד ככה טוב טוב בכל הפינות - תן לשכבה הדקה לחלחל 5 דקות ואז תעבור עם מטלית יבשה

זה לפעם הראשונה - אני כל כמה שבועות מעביר מטלית לחה עם קצת קצף רק בשביל הכיף

הברק נשאר אותו ברק ! - ברכב הקודם שלי השתמשתי במוצר הזה גם על הפלסטיקה

החיצונית - מראות וכו' והיה סבבה - יצא כמו חדש

בהצלחה

פורסם

rmc - אני מודה לך ומעריך את העזרה אבל הבעיה שלי היא שריטות ושפשופים, אם זה לא הוריד לך אותם אז למה התכוונת בדיוק? כלומר, אילו דברים החומר כן העלים לך? האם התכוונת שהוא הוסיף לך אך ורק ברק ושהדשבורד היה מבריק ונוצץ? כי לא התכוונתי לזה בדיוק, אני מחפש חומר שיחלחל מעט לתוך השריטות וימלא אותם או משהו וגם יגן על הדשבורד להבא כדי למנוע צרות עתידיות.

פורסם

volvo 240 - המוצרים הללו שהמלצת לי עליהם, יעילים ובאמת יכולים למלא שריטות ושפשופים? הכוונה שלי אם אתה מדבר מניסיון אישי או מניסיון של מקורבים או מכרים. פשוט כל הפלסטיקה במאזדה 3 באמת מועדת לפורענות ומאוד מאוד עדינה, השאלה אם זה יעזור...

פורסם

אין דבר כזה למלא שריטות ושיפשופים.

הפתרון היחיד הוא ציפוי מחדש, או מריחת משחת נעליים ראיתי בפורום שמספר אנשים ממליצים(המלצה בלבד).

פורסם

the one , אינני מדבר מניסיון אישי - לא השתמשתי במוצר מעולם .

מס' חברים בפורום כאן , המליצו על המוצר בעבר - ולכן חשבתי להמליצו בכדי שתוכל להתחיל לברר לגביו , שכן כתבתי שיתכן והוא יוכל לעזור .

בהצלחה .

פורסם
rmc - אני מודה לך ומעריך את העזרה אבל הבעיה שלי היא שריטות ושפשופים, אם זה לא הוריד לך אותם אז למה התכוונת בדיוק? כלומר, אילו דברים החומר כן העלים לך? האם התכוונת שהוא הוסיף לך אך ורק ברק ושהדשבורד היה מבריק ונוצץ? כי לא התכוונתי לזה בדיוק, אני מחפש חומר שיחלחל מעט לתוך השריטות וימלא אותם או משהו וגם יגן על הדשבורד להבא כדי למנוע צרות עתידיות.

מצטער אחי - לא יודע לגבי מילוי של שריטות - החומר שהמלצתי עליו מחדש את הפלסטיקה - נותן ברק שמטשטש את השריטות - אבל לגבי מילוי ?- אין לי מושג אחי שיהיה בהצלחה

• תוכן חדש...