Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשת עזרה- איתור הרכב שלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע בדיוק, אני בא עם הגרר לקחת את אנני ולהעביר אותה למשכנה החדש בפ"ת (ימח שמה)

ומגלה להפתעתי כי היא איננה! :shock:

אני יודע שהעירייה זממה לי עליה בחודשים האחרונים, אבל הם קיבלו "שאגה" מפורשת היטב ממישהו שהם לא חולמים על להתעסק איתו, לא לגעת בה. :evil:

בקשה לחברי הפורום שיכולים לעבור בהזדמנות בשעות היום במגרש הגרירות של עיריית רמת גן במסובים, ולראות אם היא שם.

אני עובד מהבוקר עד הערב, ולכן אין לי זמן!

הרכב הוא שברולט אימפלה, שנת 79 חומה, מספר רישויי 623750

תמונות שלה ניתן לראות פה, עכשיו היא ללא הגג סקאיי, וללא מושבים.

המון תודה מראש לעוזרים,

דימה. :cry:

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני לא מהסביבה ולצערי הדבר שאני יכול להגיד לו זה שיהיה לך המון בהצלחה!

יש אולי תמונה? אני מאמין זה יעזור...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

צערי אתך ידידי. תרים טלפון בשישי בבוקר ונלך לשם ביחד. אני מאמין שאין שם כ"כ אם מי לדבר אבל שיהיה בהצלחה (ממליץ לך להרים טלפון למוקד העירוני הם הרבה יותר יעילים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מה זאת אומרת אני עובד מבוקר עד ערב....הלו הלו גנבו ,סחבו, גררו ,לך את משוש חייך ואין לך זמן לראות מי לקח לך אותה?סימן שכנראה אתה לא מעוניין ..תאמין אף אחד לא יעשה לך את העבודה...לך ומהר תמצא אותה אחרת מישהו עוד חלילה יחשוב לגרוס אותה...

פורסם

תודה לכולם,

הבעיה שלי היא שאני עובד מ-9 בבוקר עד קרוב ל-7 בערב. אני צריך ליסוע לעבודה כל בוקר מפ"ת לר"ג,

ומסובים זה ממש לא בכיוון שלי לצערי הרב... :cry: ולריב עם הבוס (עוד הפעם) אני לא מתכוון כרגע.

אני כבר יעבור שם כבר מחר אחרי העבודה.

בכל מקרה היום הייתי במחלקת התברואה בעירייה, הם קיבלו צעקות ממני ותזכורת קטנה שמישהו נתן להם הוראה מפורשת לא לגעת באוטו שלי, והם נזכרו ישר מה הבטיחו, אבל בגלל שהצוסך היה סגור כבר, יהיה ניתן לבדוק מה קורה רק ביום ראשון.

אז בינתיים מחכים...

ראבעק... :mad2::mad:

פורסם

אתה מפתיע אותי! בשביל מה יש טלפון?! -אם לא להיתקשר 20 פעם ביום לכל דרג האפשרי בעיריה, משטרה, וכל דבר! לו (חס וחלילה) מישהו היה רק חושב לגעת לי באוטו- האדמה הייתה בוערת, כ#@ א%^ק עבודה וכל דבר אחר! :shock: :shock: ואני רוצה לראות, שהבוס שלי לא היה נותן לי לעשות את זה!!!:bad-word::2gunfire: :2gunfire: :snipersmi בן אדם, תתחיל לזוז כבר!

בכל מיקרה, כפי שאמרתי לך- ממה, שניתן היה לראות בחושך- האוטו שלך לא שם! וזה היה מקפיץ אותי עוד יותר!!!!

אפרופו, מיגרש גרירות של ר"ג במסובים- עומדת שם, בין היתר דודג' דארט מסוף-60- תחילת ה-70, מישהו מכיר?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

האבידה נמצאה!

מסתבר שהעירייה גררה אותה למרות הוראה מפורשת לא לגעת בה.

והחארות עשו זאת בזמן שהאיש שלי בעירייה בדרג בכיר מאוד, אשר נתן את ההוראה לא לגעת בה,

היה בחופש! :x

וגם מנהל המוסך העירוני, שקיבל הוראה לא לגעת ברכב, היה בחופש, ורק העובדים שלו היו במוסך העירוני.

לכן הם גררו את הרכב. :mad:

ביום שני הבא אני בא לקחת אותה מהמגרש במסובים. בינתיים העובדים של המוסך העירוני קיבלו "שאגה" לא לנשום לכיוון שלה, ובגלל הפדיחה שהם עשו, המוסך העירוני, לאחר "שכנוע קל", לא יקח תשלום.

העיקר שאנני שלמה ובטוחה במגרש מגודר, מאובטח ומצולם, בחצר הראשית של מי שרצה לפגוע בה, ועכשיו צריך לשמור עליה מעצמו! יש יותר טוב מזה? :twisted:8) עונש חינוכי... :hihi::fist:

פורסם

היי דימה, קבל את איחולי הכנים,כעת אפשר יהיה להבריק את הניקלים,מתנה נאה לראש השנה, כל טוב ושנה טובה-זאב

zeev

• תוכן חדש...