Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת ג'יפ, עד 200 אלף ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרנדוו באמת נראה נורא. אני לא מבין איך פוזה קשורה לדבר הזה. זה בערך אותה פוזה של סאניונג רודיאו, או קטר רכבת.

מחירי האחזקה של האקס 5 לא ידידותיים במיוחד. אני מציע שתבדוק את העניין הזה לפני שאתה מחפש אחת בכלל.

באופן אישי, אני חושב שהגרנד צ'ירוקי נראה טוב, בהחלט יש לו את מראה הג'יפ הנכון, וכנראה שגם אפשר למצוא אותו במחיר נמוך, אבל אני מבין שאתה לא בקטע.

מאחר וגם ככה אתם לא הולכים לרדת עם הרכב לשטח, אני חושב שכדאי לכם לעשות את הפשרה הקטנה ביותר בנושא איכות חיים. אי לכך, נראה לי שפראדו ממודל מתקדם (הצורה החדשה) יכול להתאים מצויין.

אז מה אם יש הרבה כאלו? יש גם לא מעט רנדוו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אז כנראה שנוותר על הביואיק...

פראדו לא בא בחשבון...הוא פשוט מגעיל ו"חרוש".......

X5 כרגע מוביל, נברר לגבי תחזוקה...

האמת נראה שזה מציב את הלאנד-קרוזר כאופציה הטובה ביותר, קצת מאכזב כי זו לא הייתה המטרה.

חבל

למי שיוכל להמליץ על עוד מכוניות... אשמח.

שוב תודה לכולם.

[=

פורסם

בקיצור המסקנה העולה שחוץ מx5 שלא עומד בתקציב שלך אין ממש ג'יפים עם פוזה מאחר ויש על הכביש בתדירות דיי גבוהה האמרים וx5 חדשים ונוציים לנד קרוזרים והקיין של פורשה אז בעצם כל ג'יפ שלא תביא כבר לא יהיה ואוו

בעיניין הביואיק יש אותו לחבר שלי וממש לא התלהבתי משום בחינה זה ניראה אוטו משפחתי נטול פוזה יותר וואן פחות ג'יפ

בקיצור ההמלצה הכי מעניינת שהייתה פה היא הג'יפ של אוודי שהוא יחסית מיוחד ונתקלים בו הכי פחות ועדיין יש לו מראה קלאסי ביצועים מרשימים ומחיר נמוך

לעומת זאת באותו סכום אפשר גם להשיג מכוניות נדירות שכל אחד שיעבור יגיד ואוו אם זה מה שאתה מנסה להשיג

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

שברולט טרייל בלייזר ארוכה(7מושבים) בת שנה אמורה להכנס לך לתקציב

אני ברמת העקרון שונא גיפים שנאת מוות אבל לפני שבועים יצא לי לנהוג על אחת ואפשר לומר שלא סבלתי

המנוע די חזק,נוחות בינונית אבל מבחינת נוכחות ומראה היא מרשימה (לפחות בצבע שחור) ככה שיש לה את הפוזה שאתה מחפש

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

ואני עדיין חושב שלקרייזלר 300C תהיה הרבה יותר פוזה מלכל ג'יפ בארץ, הרכב פשוט מסובב ראשים.

*הוא מעט חורג מהתקציב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בבו, תודה רבה אלך לבדוק!!!

shellcase ,

אני מסכים, אך איפה אוכל למצוא אותה משנת 2000 ומעלה למכירה ושתהיה בתקציב?( היא בכלל הייתה קיימת אז?! אני חושב שהיה לה שם אחר טיפה אות אחרת300... ומראה שונה לחלוטין).

אגב הטיפולים בה יקרים? נגיד בהשוואה ללאנד-קרוזר , ומהצד השני ל-X5 איפה היא עומדת בערך?

erwrxstier, גם אפשרות. נבדוק זאת תודה.

תודה לכולם [=

[=

• תוכן חדש...