Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מס' שאלות לגבי משפט שהולך וקרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה עשיתי עבירת תנועה, עקיפה מסוכנת ,הרישיון שלי נשלל למשך חודש ונקבע מועד

למפשט, 21/9 .

זו עבירה ראשונה שלי ואין לי ממש מושג מה אני צריך לעשות כדי לצמצם את נזק גזן הדין.

כדאי לקחת עורן דין? אם כן מה ייצא לי מזה?

והאם בית המשפט יתחשב בכך שאני חודש לפני גיוס, עובד במשרה חלקית?

פורסם

אני מבין שאתה נהג חדש?

תבדוק איפה התיק שלך נמצא, באיזו תחנת משטרה. תבקש לעיין בתיק ולעשות עסקת טיעון.

בעסקת טיעון אתה פוגש את התובע והוא מציע לך מראש עונש. מסכים, אחלה. לא מסכים, מציע שתפנה לעו"ד כי במשפט יכול להיות יותר גרוע.

פורסם

מה סעיפי האשמה?

מה אתה מעדיף - הוצאה של אלפיים+- ש"ח על עו"ד שכנראה יוציא אותך כמעט ללא נזק או סכנה של שלילה נוספת + קנס?

פורסם

יטש לציין שבכתב אישום שלי הודתי בעבירה שלא הייתי בסדר ובאמת עקפתי מסוכן, אז להמשיך וללכת

בדרך הילד הטוב?

פורסם

את עסקת הטיעון כדאי להשאיר לעו"ד לעשות. הוא מכיר את התובע ויודע יותר טוב איך להסתדר איתו.

תבדוק עם סוכן הביטוח שלך אם יש לך השתתפות בשכ"ט עו"ד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עצה "לפעם הבאה" - לא מודים בכלום, זה לא "להיות ילד טוב" - זה לסבך את עצמך.

החוק לא מחייב אותך להודות במקום או לנהל שיחת חולין אם השוטר. תלמד מחברי הכנסת המיומנים שלנו ושמור על זכות השתיקה. :-)

נ.ב. וכמובן שעצה טובה יותר - אל תעשה עברות... עובד יופי.

ניר

פורסם

האם למישהו פה יש ניסיון בעסקאות טיעון לפני משפט?

באיזה שלב התובע נגיש לשיחה לצורך הסכמה על עסקת טיעון? האם ביום המשפט או שאפשר לקבוע מועד מוקדם יותר?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אני עשיתי פעם עסקת טיעון,עסקת טיעון עושים שבוע לפני המשפט כי רק שבוע לפני נודע מי מייצג את התביעה.

בעסקת טיעון קיבלתי דו"ח של 1500 ש"ח להרבה תשלומים מאוד מאוד קטנים כי אמרתי שאני חייל וללא עבודה,כשלמעשה הייתי יכול לקבל שלילה ומה רק לא.

אם אני לא טועה גם ביום של המשפט לפני שאתה ניגש ל שופט מחוץ לאולם יושב שוטר שמציעה לך איזשהו עונש,אם מקובל עליך אז אתה מקבל את העונש והולך הביתה,במידה ולא מקובל אז אתה ניכס להישפט.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...