Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש הסבר על "צבע מטאלי"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי לסוכנות של VW

להזמין את הפסאט החדשה

הבעיה שאין להם במלאי שום רכב

האוניה הראשונה שמגיעה זה ב 19/9

לבעיה השניה

באוניה יש רק צבעי

שחור(לא מטאלי)

כסף (מטאלי)

אני מעוניין מאד בשחור

השאלה שלי מה מוסיף צבע מטאלי?

מה זה בדיוק צבע מטאלי?

רק צבע שנראה יותר יפה?או שהוא יותר טוב?

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צבע מטאלי עולה יותר כסף ונראה... מממ... מטאלי יותר?

מבט חטוף בפרוספקט יבהיר את העניין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שחור(לא מטאלי)? בחיים לא שמעתי על זה.

צבע מטאלי יותר יפה, רק חסרונות יש לו(מתלכלך מהר,דוהה וכ...)

כאמור, יש להם במחשב או בפרוספקטים את הצבע תבחר מה שאתה אוהב.

פורסם

הבעיה שאני לא יכול לבחור מה שאני אוהב!

זה הברירה שיש לי לבחור

או שחור לא מטאלי

או כסף מטאלי

העדפה שלי לשחור השאלה מה ההבדל בין מטאלי ללא

לבחור צבע שאני רוצה אני אקבל את הרכב בעוד 4 חודשים

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

צבע מטאלי זה צבע שיש עליו הרבה נקודות קטנטנות בצבע כסף (שלא משפיעות על הצבע), ועם השמש\האור הם מנצנצות. כך שהרכב נראה נוצץ, מבריק ולא סתם נקי.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

צבע מטאלי הוא צבע עם תוספת (לרוב מישחת אלומיניום) הגורמת לו לבהוק באופן מתכתי יותר מצבע רגיל. לפעמים ההבדל ניראה רק בשמש ישירה. מבחינת אחזקה וטיפול - בדרך כלל צבעים מטאליים דורשים סוגי שמפו/וקס שונים אבל שוב, לא תמיד.

פורסם
אם כבר ניפתח נושא על זה,

אז זה נכון שלצבע מטאלי אי אפשר לעשות פוליש או ווקס?

פוליש לא מומלץ, ווקס מומלץ מאוד ואפילו חובה כדאי לשמר את הצבע.
פורסם
צבע מטאלי הוא צבע עם תוספת (לרוב מישחת אלומיניום) הגורמת לו לבהוק באופן מתכתי יותר מצבע רגיל. לפעמים ההבדל ניראה רק בשמש ישירה. מבחינת אחזקה וטיפול - בדרך כלל צבעים מטאליים דורשים סוגי שמפו/וקס שונים אבל שוב, לא תמיד.

ובנוסף יש עליו שכבת לקה שקופה, להגנה על הצבע.

פורסם

איזה צבע בחרת?

אני הייתי הולך על הכסוף, בגלל כמה סיבות.

א' הוא מתחמם בשמש הרבה הרבה פחות מהשחור. מניסיון, יש לנו רכב אחד כהה ואחד בהיר, ההבדל עצום. והחימום הזה גם משפיע על הצבע. לשחור יהיו חיים קצרים יותר.

ב' על הכסוף לא רואים לכלוכים קטנים, כמו שכבה דקה של אבק. לעומת זאת על השחור רואים כל לכלוך, מכיוון שהאבק בהיר, והרקע כהה. ולפי מה שאני הבנתי, לא בריא לשטוף את הרכב בתדירות גבוהה, האם זה נכון?

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
ולפי מה שאני הבנתי, לא בריא לשטוף את הרכב בתדירות גבוהה, האם זה נכון?

יאיר.

אתה לא צודק שלא "בריא" לשטוף את הרכב בתדירות גבוהה, תקרא פה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=118350 ותחכים, שזה בדיוק ההפך וזה דווקא עוזר לשמר את צבע הרכב.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

לגבי התחממות הרכב בגלל צבע כהה - שטויות במיץ אבטיחים ללא גריעים (3.90 לקילו!)..

תעשה חיפוש בנושא - היו דיונים רבים על כך, ולפי מחקר מדעי הוכח שההפרשי טמפרטורות ברכב בעל צבע בהיר לעומת רכב זהה כהה - זניחים.

הגורם המשפיע העיקרי הוא גודל החלונות/שמשות ולא צבע הרכב. במיוחד לא ברכבים חדשים, בהם יש בידוד מתקדם ומערכת מיזוג אוויר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שחור לפאסט יהיה הרבה יותר יפה..רק יכול להיות שהאוטו יתחמם הרבה יותר מהר בקיץ אבל זה לא משנה כי לי יש אוטו בצבע מטאלי ותאמין לי הוא אותח אחרי 10 דקות בשמש הוא רותח כך שבתכלס ההבדל יהיה אולי ב4-5 מעלות הבדל, מצד שני אתה קונה פאסאט חדשה שיכול להיות שיש לה חומרי בידוד טובים...

• תוכן חדש...