Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין פה ויכוח - יש פה מצבים משתנים.

ורובכם צודקים.

גם יש אלמנט של איכות רכיבים, וגם יש אלמנט של כיוונים ובניות וכו'...

וכן ה L7 הוא דוגמא טובה לכך, ומי שכתב שזה סאב של SPL בלבד פשוט ניזון משמועות

ולעולם לא שמע את הסאב באפליקציה אטומה טובה.

הייתי ממליץ לכל בעלי הסאב הנ"ל לנהוג כך, כי עדיין ניתן לקבל עוצמה אך לשמור על איכות.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שרגא-מן, לפי מה שאתה אומר גם קליפורניה בום יכול להיות SQ אם נשים אותו בתיבה אטומה.

לדעתי הגורמים שהכי מבדילים בין מערכת SQ למערכת SPL היא המחשבה, התכנון והיישום של ההתקנה.

מידבאסים של DLS ישמעו חרא ללא איטום. טוויטרים של דיינאודיו ישמעו זוועה אם ימוקמו במקומות הלא נכונים. סאב של JL אודיו ישמע רע אם הוא לא יהיה בזווית, כיוון ופאזה הנכונה.

במילים אחרות - SQ דורש הרבה יותר "הכנת השטח" מאשר איכות רכיבים.

לגבי ה L7 - באמת שאני בספק אם הסאב הזה יכול להיות מדוייק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

MJ, אתה יודע איך נשמע סאב מדוייק?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השיפור הכי גדול שתוכל לעשות הינו איטום הרכב ביריעות דנמייט אקסטרים.

2000 שקל ותקבל בידוד מוחלט מהסביבה, כאילו אתה נוסע בתוך קופסא אטומה לחלוטין.

צריך לראות\להרגיש, בשביל להאמין.

כל שינוי שתעשה בסכום הנ"ל לא תקבל תוצאות משמעותיות כמו אטימת הרכב לחלוטין.

פורסם

איתמר

"שרגא-מן, לפי מה שאתה אומר גם קליפורניה בום יכול להיות SQ אם נשים אותו בתיבה אטומה.

כן, לא SQ כמו IDMAX אבל כן,בכיוון נכון הוא ידפוק לך מהשמשה וישתלב בקומפוננט ב 120 שקל שלך

לדעתי הגורמים שהכי מבדילים בין מערכת SQ למערכת SPL היא המחשבה, התכנון והיישום של ההתקנה.

מידבאסים של DLS ישמעו חרא ללא איטום.נכון טוויטרים של דיינאודיו ישמעו זוועה אם ימוקמו במקומות הלא נכונים.נכון סאב של JL אודיו ישמע רע אם הוא לא יהיה בזווית, כיוון ופאזה הנכונה.נכון

בהחלט

לצערי סאב JL מוחמץ וסט 3WAY של RAINBOW מבוזבז ניתן למצוא אצל חבר פורום מכובד שמודע לנושא וקנה רכב על מנת לתקן זאת ( (: יישר כוח סאונדמן )

לגבי ה L7 - באמת שאני בספק אם הסאב הזה יכול להיות מדוייק."

למה להרוס?

סך הכל שנינו אומרים אותו דבר

ואני מצטט אותך:

בהערכה רבה , אבנר

פורסם

גיא, סליחה, לא שמתי לב.

וישתלב בקומפוננט ב 120 שקל שלך

הלוואי... כרגע יש פיוניר 5.25 וואן-וואיי... :cry::puppydoge:mm_cry::bigcry::sad:

לא מצאתי עוד סמיילים שיביעו את רגשותיי.

איתמר.

פורסם

בפורום הזה כבר אני לא יודע מי ציני ומי לא

אבל לא התכוונתי באמת שיש לך קומפוננט ב120 שקל

התכוונתי שסאב קליפורניה אמו יכול להשתלב גם עם AUDIO GODS

למען הסדר הטוב

פורסם
להכניס את המילה L7 ליד המילה SQ זה כמו להכניס את המילה שמעון פרס וראש הממשלה באותו משפט.

אני רק חייב לציין שזה אחד המשפטים היותר טיפשיים ששמעתי פה בזמן האחרון ... כדאי לחשוב לפני שרושמים.

בגלל שסאב הוא 750 או 1000 RMS הוא לא יכול להיות מדויק ?! אתה מוזמן לשמוע אותו אצלי בתיבה קטנה ואטומה.

פורסם

אני מודה שקצת הקצנתי את הנושא עם ההשוואה מעולם הפוליטיקה, אבל מי שבאמת חושב שה- L7 יכול להיות סאב SQ טהור משלה את עצמו, וכן יצא לי לשמוע את ה L7 בתיבה אטומה, על מנת להביא את ה L7 לרמת דיוק טובה ושבאמת יוכלו לקרוא לו SQ צריך לעבוד קשה וקשה מאוד, בהחלפת סאב אחר' לפי דעתי יהיה אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר ודיוק טוב יותר ולהזיע הרבה פחות, אני לא אומר שלסאב אין פונטציאל להיות מדוייק אני רק אומר שהפוטנציאל שלו להיות סאב SQ טהור נמוך בהרבה מסאבים אחרים שכן מוגדרים SQ, ולפי מה שהבנתי' מפותח השרשור הוא מעוניין לעשות שינוי על מנת להחליף את המערכת שלו ל SQ טהור, אני לא יודע מה איתכם אני ההיתי אומר לו להתחיל בלהחליף את הסאב הוא יחסוך הרבה זעה וכן לפי דעתי עם סאב אחר הוא יוכל להגיע לתוצאות מרשימות בהרבה מה L7 עם רצונו הוא SQ.

פורסם

אני מודה שקצת הקצנתי את הנושא עם ההשוואה מעולם הפוליטיקה, אבל מי שבאמת חושב שה- L7 יכול להיות סאב SQ טהור משלה את עצמו,מי אמר טהור? בטח שלא אני וכן יצא לי לשמוע את ה L7 בתיבה אטומה, על מנת להביא את ה L7 לרמת דיוק טובה ושבאמת יוכלו לקרוא לו SQ צריך לעבוד קשה וקשה מאוד מה זו עבודה קשה?, בהחלפת סאב אחר' לפי דעתי יהיה אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר ודיוק טוב יותר ולהזיע הרבה פחות על מה להזיע? תיבה?, אני לא אומר שלסאב אין פונטציאל להיות מדוייק אני רק אומר שהפוטנציאל שלו להיות סאב SQ טהור נמוך בהרבה מסאבים אחרים שכן מוגדרים SQ, ולפי מה שהבנתי' מפותח השרשור הוא מעוניין לעשות שינוי על מנת להחליף את המערכת שלו ל SQ טהור איך הבנת את זה? הוא אמר רמה טובה, אני לא יודע מה איתכם אני ההיתי אומר לו להתחיל בלהחליף את הסאב הוא יחסוך הרבה זעה יש לך בעיית הזעה שאתה מכוון? וכן לפי דעתי עם סאב אחר הוא יוכל להגיע לתוצאות מרשימות בהרבה מה L7 עם רצונו הוא SQ.איזה סאב סתם בשביל הספורט?

בקיצור , אתה חוזר מהתגובה הקיצונית חסרת השחר שהעלת בהתחלה ועכשיו מחפש דרך לרדת מהעץ שלך. רק אל תשכח את מי שעלה איתך ותעזור לו לרדת , או שאני אביא לכם סולם

פורסם

שרגא-אבנר.

לקחת את זה לאקסטרים לגמרי....

אני ממילא תלוי כבר על עץ (תקרא בפרופיל...:-) ) ואתה יודע איך זה - חתולים לא אוהבים לרדת מעצים. בייחוד שהם יודעים שהם צודקים....או שיש איזו כו__ית בקומה ג' שהם רוצים להציץ לה.

את הגיוס שלי כבר עברתי ב 95. אז לא היו לנו פורומים לראת גיוס אז אני לא כל כך יודע על מה אתה מדבר.

אל תקח את הדברים אישי וקוצוני (=קיצוני, עפ"י השיר של כלא 6...."אני קוצוני? לא אתה קוצוני"....וחוזר חלילה...)

ת'כלס - דבר בהיגיון (דבר חלש.....עדן את דבריך) וגם קבל קצת ביקורת. IDMAX יישמע טוב עם הכל...למה? כי הוא סאב מעולה. אבל זה עדיין לא אומר שתקבל איזה שילוב מופלא ותזכה ב EMMA עם הסאב הזה וקומפוננט "יוחאי אודיו" (וסליחה אם יש כאן מישהו בשם יוחאי...זה סתם לצורך הדגמה. אוהבים אותך יוחאי!).

אוהבים גם אותך שרגא (סליחה אבנר). למרות הבלאגן בתרד.

במילא אנשים יושבים מחוברים כאן 24 שעות ביממה....ורוצים קצת אקשן :-)

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

יש לי פחד גבההים ככה שאני לא עולה על עצים, והכי חשוב לא צריך לרדת מהם אחרי זה..

בקשר לתגובתך אני לא חוזר, מעמדתי בתגובותי הקודמות אני עדיין חושב שעומדות לידו אופציות רבות ומגוונות שאיתן הוא יכול להגיע לתוצאות פי כמה וכמה טובות עם ב SQ טהור חפצה נפשו, שאני מדבר על זיעה אני מדבר על מה שנאמר על מנת להפוך את הסאב לסאב שיוכלו להתחיל לקרוא לו קצת מדוייק לא מספיק רק תיבה אטומה, הדבר מתחיל מכיוונים שצריכים לעבוד עליהם שעות ונגמר באיטום נרחב שצריך לבצע, ועם כל זה אני עדיין חושב שהוא יכול להגיע עם סאב אחר לתוצאות מרשימות בהרבה, לכן אני לא חוזר מעמדתי ועדיין ממליץ לו להחליף את הסאב, ובקשר לרצונך הסופרטיבי לא אני לאו-דווקא ממליץ לו ללכת ואומר שבשביל SQ צריך סאב של IDMAX, אני חושב שלא חסרים סאבים שאיתם הוא יגיע לתוצאות פי כמה וכמה יפות, אני אישית שמעתי לאחרונה את האינפינטי קאפה פראפקט (12.1 אם אתה אוהב כל-כך ספורט), אני סבור למדי ודי החלטי כי עם כל הכיוונים אשר יהו עם התיבה אטומה וגם עם הבידוד הכי מסאבי, הוא לא יוכל להגיע לתוצאות שמגיעים הסאבים האלה בסגנון הזה, משום שהסאב הזה הוא לא SQ ובטח ובטח שלא SQ טהור, עוד פעם אולי יש לו פונטציאל להיות יותר מדוייק, אבל תפסיק להשלות את עצמך שזה סאב SQ טהור.

• תוכן חדש...