Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

OK נתחיל במה שיש לי :

סאב...................L7

מכשיר................PANASONIC 7300

קומפוננט.............BLACKMAX (לא רעים בכלל)

6X9.................פיוניר 330

מגברים..............RS רד סאונד

.............Z12

אני לא ממש מבין גדול בסאונד אבל הייתי רוצה להשקיע ולנסות להרכיב מערכת SQ ברמה טובה אבל הייתי רוצה עדיין לשמור על העוצמה הגבוהה.

למי שזוכר הייתי בארוע האחרון באשדוד בתחרות ה SPL באיביזה ירוקה הוצאתי 136.6DB

אשמח לעצות ורעיונות בקשר לשדרוג אם להחליף ומה?

תודה מראש .

אני לא מסטול!.......אני בסדר גמור.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אישית אני מאמין שההבדל בין SQ ל SPL זה הכיוונים שאתה עושה

אבל עם כיוון נכון גם לך יש מערכת SQ

איזה כיוונים ואיזה בטיח...

להכניס את המילה L7 ליד המילה SQ זה כמו להכניס את המילה שמעון פרס וראש הממשלה באותו משפט.

פורסם
אישית אני מאמין שההבדל בין SQ ל SPL זה הכיוונים שאתה עושה

אומנם הרכיבים מספקים תפקיד חשוב

אבל עם כיוון נכון גם לך יש מערכת SQ

כיוונים זה דבר אחרון כאן, זה ממש לא הבסיס להבדל בין SQ ל SPL. אתה כנראה לא כל כך מבין את משמעות המושגים אם אתה חושב שבכיוון "קסם", אפשר להפוך מערכות למערכות SQ.

צריך ציוד אחר, גישה אחרת ואז אפשר להתחיל לדבר על הכיוונים ואולי גם על הטעם במוסיקה......

מגבר REDSOUND זה לא זה ולא זה.

לא כל מערכת שמפיקה גלי קול היא מערכת SQ....וגם לא כל מי ששומע מוסיקה, מבין בסטריאו

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

ההבדל בין מערכת SQ לSPL זה כיוונים

פאזות ,בניות להשגת זוית ,גיין ,אקולייזר ,טיים קורקשין, וכו'

אין צורך להתפלצן ובשביל מערכת SQ לא צריך לקנות רמקולים של DLS או מגבר ג'נסיס וסאב IDMAX

בכיוון נכון אפשר ליצור במה רחבה ועמוקה ותתפלא בתיבה נכונה וכיוון נכון הL7 יכול לתת SQ

לירוק סיסמאות שאתם שומעים זה לא עובד עליי

פורסם

אין צורך להתפלצן ובשביל מערכת SQ לא צריך לקנות רמקולים של DLS או מגבר ג'נסיס וסאב IDMAX

בכיוון נכון אפשר ליצור במה רחבה ועמוקה ותתפלא בתיבה נכונה וכיוון נכון הL7 יכול לתת SQ

אני מציא לך לקרוא מה כתוב בחתימה של shalom.....

ליאור

פורסם
איזה כיוונים ואיזה בטיח...

להכניס את המילה L7 ליד המילה SQ זה כמו להכניס את המילה שמעון פרס וראש הממשלה באותו משפט.

אני מתייחס רק למשפט הזה ולא לשאר - כי עם חלק משאר התגובות אני מסכים.

ישנן מערכות SQ עם הסאבים הנ"ל.

הם נשמעים טוב מאוד בתיבות אטומות בנויות היטב.

פורסם

כתבת למעלה:

אני מציא לך לקרוא מה כתוב בחתימה של shalom.....

אל תנסה להוציא אותי מטומטם , אתה אולי יכול לא להסכים איתי ,אבל אל תיכנס לפינה שלא תוכל לצאת ממנה

ברור שצריך רמת רכיבים ממוצעת פלוס אבל ממערכת של פולס CVR ומגבר ממוצע אפשר גם ליצור מערכת SQ לא ברמה סופר גבוהה אבל ברמה לא רעה

פורסם

אמרת מקודם, שכך אתה חושב אישית...תמשיך לחשוב כך, זכותך. אבל זה עדיין לא אומר שאתה צודק.

עוד דוגמא שמראה שאתה לא מבין בעניין, גיין מכוונים בלי קשר לתוצאה שאתה רוצה לקבל אלא בהתאם לנתוני המערכת

אבל תזהר שלא תכנס לפינה.....:-)

L7 יכול להישמע טוב, אני יודע. אם אתה מרגיש שאתה מתפלצן כשאתה קונה DLS (לא שאני חושב שזה הרמקול הטוב בעולם...), אז אל תקנה. תבנה מערכת "SQ" עם מגברים של PYLE מבחינתי.

אני לא שומע סיסמאות ויורק אותם, אם כבר אני אומר אותם או כותב. אבל במקרה הזה אני פשוט שומע...ואני לא מתכוון לסיסמאות, אלא למערכות.

התפלצנות זה עניין סובייקטיבי. אבל כשקונים מוצרים איכותיים, מקבלים תוצאה טובה יותר - טכנית עובדתית. זה כבר לא עניין סובייקטיבי. תשלים עם זה

בתוך הציטוט.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אמרת מקודם, שכך אתה חושב אישית...תמשיך לחשוב כך, זכותך. אבל זה עדיין לא אומר שאתה צודק. כיוונים הם לפחות 70 אחוז מאופי הצליל של המערכת

עוד דוגמא שמראה שאתה לא מבין בעניין, גיין מכוונים בלי קשר לתוצאה שאתה רוצה לקבל אלא בהתאם לנתוני המערכת

אבל תזהר שלא תכנס לפינה.....:smile: גם כיוון גיין כראוי חשוב מאוד וזאת הייתה הכוונה

L7 יכול להישמע טוב, אני יודע. אם אתה מרגיש שאתה מתפלצן כשאתה קונה DLS (לא שאני חושב שזה הרמקול הטוב בעולם...), אז אל תקנה. תבנה מערכת "SQ" עם מגברים של PYLE מבחינתי. באמת שהכוונה בת'רד הזה היא לא להיות צודק מבחינתך

אני לא שומע סיסמאות ויורק אותם, אם כבר אני אומר אותם או כותב. אבל במקרה הזה אני פשוט שומע...ואני לא מתכוון לסיסמאות, אלא למערכות. לירוק מבחינתי זה שאתה שומע אמירה ומוציא אותה בלי לחשוב וכאן הכוונה לא הייתה אלייך בלירוק אבל אם אתה חושב שזה נוגע גם לך כנראה שאתה צודק

התפלצנות זה עניין סובייקטיבי. אבל כשקונים מוצרים איכותיים, מקבלים תוצאה טובה יותר - טכנית עובדתית. זה כבר לא עניין סובייקטיבי. תשלים עם זה ושוב אתה סוטה מהנושא

הכוונה שלי היא: אתה יכול לקנות קומפוננט ב 1000 שקל ובסט כיוונים לכוון אותו ל SPL או לכוון אותו לSQ

וזה כל הסיפור פה

1. תקרא פעמיים ושלוש את מה שאני כותב אולי אז לא יהיו אי הבנות

2. הסגנון כתיבה שלך בא ממקום של התנשאות ונסיונות להתנצחות מה שלא מתאים לפורום

אודיו אלא לפורום לפני גיוס

3. תפסיק לנסות לנגח אותי , עוד מעט תתחיל לחפש שגיאות כתיב ותעשה חחחחחחח...

4. תפסיק לצטט ולכתוב בצבעים עוד מעט יגמרו לנו הצבעים (הצבע הבא שלי הוא ירוק)

בהערכה אבנר

פורסם

מערכת SQ היא בהחלט מיקום נכון של כל רכיב ורכיב כיוונים נכונים אקוסטיקה משופרת

ודברים כאלו

עובדה שמקום שלישי זכה באשדוד בתחרות SQ מישהו עם מורל פולס

אבל לא צריך להגזים ולהגיד שהבן אדם דיבר שטויות

לפי דעתי הוא צודק

(/__\)

( O.o)

( > <)

זהו ארנב.

אנא העתיקו את ארנב אל חתימותייכם על מנת לעזור לו לכבוש את העולם!!!

מחפש סאב קיקר C12 למעוניינים למכור לפנות אלי

פורסם

אני לא מתכוון לקרוא את המגילות אסתר שרשמתם פה.

אבל מי זה שפלט פה כי L7 לא יכול לתת SQ?

בדקת, ניסית, היה לך סאב כזה אם הגברה ראוייה שאתה מדבר?

תתן נימוק משכנע כי המשפט שרשמת לא במקום!

פורסם

ילדים ילדים תרגעו... אנחנו מפסידים פה את הסיבה האמיתי שבשבילה נפתח הנושא...

חבל על העצבים!

פורסם

מהות הוויכוח היא:

האם בכיוון שונה בזוית שונה ובבניה שונה רכיב יכול להיות SQ

ובשינוי הגורמים האלה להפוך לSPL

אני אומר שכן ,דוגמא:

L7 יכול להיות SQ

אבל אם נחליף לו תיבה ונשנה לו כיוונים הוא יכול להיות SPL

• תוכן חדש...