Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שלא בדיוק מתאימה לכולם כאן אבל האם מישהו הרים את הכפפה ובנה פה מגבר איכותי?

בשימוש יום יומי?

אם למישהו יש סכמה...

אם למישהו יש קיט ...

יעזור

תודה

CLASS D 400WRMS 2OHM אלו הנתונים שהו יצטרך לספק

פורסם

באמת שאלה מעניינת..

איך לא עליתי עלייה קודם..? :wink:

האם מישהו ראה מגבר בבנייה אישית? בארץ? האפשרי הדבר בלי תקציב של חברת ייצור שלמה?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

כן אני ראיתי,בזמנו[לפני שנה וקצת] הייתי אצל תמיר ואז היה לו מגבר בבניה אישית שניבנה מכמה מגברים של אם אני זוכר נכון "קליפורניה בום",ו"פירמיד".....

המגבר היה באיזור ה500RMS ב4 אוהם.היה מאסיבי עם בניות מעץ ,הרים 2 אלמנטים של DJ "אלדר אודיו".שכ"א מהם 8 אוהם 400RMS "15

הינה סירטון שלהם איתו:

http://www.realmofexcursion.com/videos/ElderAudio/15trs100.1.wmv

*כמו כן,אם מדברים על מגברים בכללי[לא רק לרכב],אז אני בעבר בניתי מגבר נייד של 20RMS*2

שעובד מ12V 1A .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מבדיקה שעשיתי לפני כמה שנים (שגם לי היה "קריזה" של בנייה עצמית של מגבר) התברר כי זול יותר באופן משמעותי לקנות מגבר מלבנות אותו באופן עצמי.

היתרונות לגודל שקיימים לייצרנים, היכולת שלהם לרכוש רכיבים בכמויות ולכן בזול גורמת לכך שרכישה עצמית של רכיבים עולה יותר מהמגבר ועוד נשאר לשלם למי שירכיב אותו.

אם יש לך גישה בדרך כלשהי להצטרף לרכישה גדול אז קיימת אפשרות (לא גבוה לפי דעתי) שזה יצא על גבול הכדאיות.

אבל באודיו יש הרבה פסיכולוגיה ולכן יכול להיות שאם אתה רוצה מגבר שאתה יודע מה נמצא ב"מתכון" שלו ואתה מוכן לשלם על כך והרבה - אז סבבה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

יש לך לינק או שם של הקיט המדובר?

לי נראה שההצהרות הם בוואטים של "פירסט אוסטריה"

1800W שהם בעצם 4*25W שגם הם קצת OVERRATED...

http://timetron.sil.at/cgi-bin/surf_e.pl?sessid=PID64870HXX1150541151RA856513642&artnr=004401&submit=detail

קשה לדמיין כיצד ניתן להכין קיט בהספקים כאלה ב100 דולר.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אני לא אתפלא עם המישהו הזה מהצבא פתאום יקבל מקרה "בלתי צפוי" של "אמניז'יה" (מחלת השכחה באנגלית)

לגבי קיטים של מגבר - היו היתה פעם בארץ רשת מדהימה שמקורה בארה"ב, כיוון שישראלים הם עם קטן מאוד ואין הרבה ביקוש לכל דבר אנחנו סובלים מחוסר צרכנות וחוסר ייבוא - הרשת המדהימה הזאת פשטה רגל בארץ ועשתה "קאט לוס" - כמה חבל... אני מדבר על radioshack (רדיושאק לידע כללי זה סככת הרדיו במגדל של אוניה...)

היו להם הרבה קיטים לבניית מגברים כולל ספריי הדרכה וכל הציוד והרכיבים הדרושים... הם גם היו מוכרים רמקולים ומגברים לרכב של חברת אופטימוס - ציוד חביב ופשוט.

מציע לך לקפוץ לרחוב שד' הר-ציון ליד תחנה מרכזית החדשה ולהכנס לחנויות כמו בלצר אלקטרוניקה - אתה תוכל למצוא שם כל מיני קיטים מעניינים רובם נמכרים לסטודנטים לאלקטרוניקה.

תתחיל שם - הם וחנויות האלקטרונית מסביב כבר ינחו אותך למקומות הנכונים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא שולל, ממתין לתשובה... אם זה יעלה רק 100 דולר יכול להיות שאני אשקול את זה בעצמי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...