Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי שני רמקולים 6" פשוטים בכדי לשים מאחור בסוזוקי בלנו.

ברכב הזה יש המון מגבלות מבחינת מערכת סטריאו אז קניתי רמקולים אחוריים שיתאימו בגודל(6").

אני בדקתי וראיתי כבר לפני שיש הכנה לרמקולים מאחור(כרגע אין רמקולים בכלל), ויש כבר את החוטים

והכל כבר מוכן ליד החורים.

חיברתי את הרמקולים וניסיתי גם להפוך את החיבורים, ואין אפילו רשרוש של חשמל, כאילו החוטים

לא מחוברים למערכת בכלל!

שיחקתי עם הבאלנס ושמתי אותו על פול אחוריים וזה לא עזר, אין לי מושג מזה!

מישהו יכול לעזור? למי שיש את הרכב אולי...

יש לי סתם רדיו טייפ של Kenwood בינתיים, אבל זה לא קשור.

תודה מראש,

רועי.

פורסם

אני לא יודע איך מוציאים את הרדיו טייפ, אתה יכול לעזור לי בעניין?

אני יודע שיש לו כזה חריץ שמכניסים שם איזה ברזל או משהו כזה.

תודה מראש,

רועי.

פורסם

אני לא מכיר את הרכב אבל במרבית המקרים יש לך מסגרת פלסטיק מסביב למערכת תוציא אותה בעדינות עם מברג ובטח תראה שם שני ברגים בצדדים או מקומות להכנסת הברזים בצדדים =\

כרגע כלום =[

פורסם

פרק את המסגרת של הרדיו דיסק ותנסה בעזרת שני מברגים שטוחים קטנים (לפעמים גם מסרגה קטנה או מפתח הלן קטן עוזרים במשיכה) להוציא אותו.

אם יש לך מקום מאחורי תא הכפפות לשלוח יד לרדיודיסק לדחוף אותו מאחורה - פירוק של תא הכפפות זה ממש משחק ילדים, 4 עד 5 ברגים והוא בחוץ ויש לך מקום להכניס את היד.

קח סוללה 9 וולט - ובעזרת תמצא את החוטים של הרמקולים האחוריים - תיגע רק לשבריר שנייה כדי לשמוע את הצליל מהרמקול ואז תחבר את החוטים לצמה - אל תשכח לבודד באיזולירבנד

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה רדיו מקורי שהגיע עם הרכב מהמפעל או רדיו בהרכבה מקומית?

אם אני לא טועה הרדיו המקורי הוא מתוצרת קלריון (בהספק מדהים של 7 RMS) ורשום על מכסה הקסטות "סוזוקי".

איתמר.

עריכה: עכשיו ראיתי שזה רדיו של קנווד. צריך לשלוף אותו ולראות האם החוטים שיוצאים לכיוון הרמקולים האחוריים באמת מחוברים אליו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נגעתי דרך התא כפפות בחלק האחורי של הרדיו ונראה לי באמת שזה מנותק.

עכשיו יש לי 2 חריצים לברזלים כאלה ששולפים את הרדיו אבל אני לא יודע מה אפשר לדחוף שם

כדי לשלוף את זה...

אפשר אולי עם איזה סרגל?

רעיונות?

פורסם
נגעתי דרך התא כפפות בחלק האחורי של הרדיו ונראה לי באמת שזה מנותק.

עכשיו יש לי 2 חריצים לברזלים כאלה ששולפים את הרדיו אבל אני לא יודע מה אפשר לדחוף שם

כדי לשלוף את זה...

אפשר אולי עם איזה סרגל?

רעיונות?

בחוברת של האוטו ישנה גם חוברת על הרדיו המקורי והם דוחפים שם לרוב תברזלים... או שתגש למתקין ותקח ממנו זוג חינם...

כרגע כלום =[

פורסם

איזה באסה...הלכתי ליד הבית לחנות מערכות והם הוציאו לי את הרדיו והחיבורים של הרדיו לא מעבירים

חשמל אפילו...חיברתי את הרמקול ישירות לרדיו וזה לא עובד...ובדקתי אותו עם בטריה והחוטים של הרמקול בסדר...בקיצור מצאתי את הבעיה...צריך לקנות מערכת נורמלית.

תודה בכל מקרה לכל העוזרים!

• תוכן חדש...