Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת. אני תמיד שוכח את הנוסחא הסופית לחישוב התנגדות סופית של כמה רכיבים שמחוברים יחדיו.

תודה, סימון.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

השאלה איך מחוברים הרכיבים? בתור או במקביל?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

חיבור טורי:

מחברים התנגדויות למשל יש לנו 4 אום ו4 אום=8 אום התנגדות סופית

חיבור מקבילי:

יש לנו 4 אום ועוד 4 אום, נעשה 1/4+1/4= 1/2 אום ואז נהפוך את השבר ויצא לנו 2 אום.

יש לנו 2 אום ועוד 2 אום, נעשה 1/2+1/2= 1 אום , פה אין מה להופך בשבר ולכן ההתנגדות הסופית תהיי 1 אום.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

תודה אנשים. רציתי לוודא שאני לא עושה פה טעות.

אגב, זה לא הולך להיות כל כך קל. מדובר על יותר משני סאבים, ועל התנגדויות שונות לכל אחד מהם.

צריך לבדוק אם הנוסחא תופסת לכל מספר של סאבים, אבל גם אם לא , אז פשוט מחברים כל זוג עפ"י הנוסחא, עד שמחשבים את כולם...

עוד באותו הנושא: מה לדעתכם קורה אם אני מחבר כמה סאבים בהתנגדויות שונות לאותה היציאה במגבר? האם מדובר במצב הפשוט להבנה שבו הזרם שמגיע לכל סאב יהיה בהתאם להתנגדות שלו ביחס לאחרים, או שמא מדובר בהתנגדות כוללת אחת על המגבר והזרם מתחלק שווה בשווה בין הסאבים (ללא קשר להתנגדות הספציפית של כל סאב)?

SPL - 143.6DB

"

פורסם
אם אני מחבר כמה סאבים בהתנגדויות שונות לאותה היציאה במגבר? האם מדובר במצב הפשוט להבנה שבו הזרם שמגיע לכל סאב יהיה בהתאם להתנגדות שלו ביחס לאחרים, או שמא מדובר בהתנגדות כוללת אחת על המגבר והזרם מתחלק שווה בשווה בין הסאבים (ללא קשר להתנגדות הספציפית של כל סאב)?
התשובה שלך כבר בגוף השאלה ....

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שמע,זה הדדי-אני למדתי טריק או 2 בתחום ממך וכנ"ל לגבייך...

מה אני עושה בבית?

קיבלתי אפטר מרנ"ג שלי [צ'יפור] על חריצות ועבודה מסורה שלי+שבת שלי בבסיס.

שיהיה לך בהצלחה ,ושוב תתחדש על הקופה הצהובה שלך,אני כבר מצפה ממך למשהו עסיסי מאחור.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מתחיל לעבוד על זה... יהיה משוה טוב. יותר מהגולף. התכנון קצת בעייתי ודורש הרבה הרבה חשיבה, אבל אני מקווה שזה ישתלם. הדגש שלי הוא כמובן בראש ובראשונה על איכות הבאס (עוצמה לא תהיה חסרה :)

אבל אם בגולף הייתה חולשה קטנה בעוצמת הצליל הווקאלי - פה זה לא יהיה המצב...

חכה למשהו טוב...

SPL - 143.6DB

"

• תוכן חדש...