Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון להיות יש לי פיאט אונו 1400 שנת 94.

מאחר ואני לפני גיוס ואימי נותרת בלא נהג היא החלה ללמוד נהיגה ובקרוב מוציאה רשיון.

במוחי עברה מחשבה להחליף את האוטו למשהו קצת יותר טוב ואוטומטי, שיקוליי בנוגע לאוטומטי קצת מוזרים - כן , אמא שלי בת 47, אני מחפש את האיכות חיים עבורה ולאוו דווקא את החיסכון בליטר או שניים(גם ככה האונו בולעת יותר דלק מאוטו קטן אוטומטי).

האוטו ישמש בעיקר נסיעות בתוך העיר, פעמ בחודש או בחודשיים הוא יבלה מחוץ לעיר נסיעות של כ30 קילומטר. בעיקר הוא יסיע את אימי ואחותי בת ה13. או שישמש את אחי הגדול שאוטוטו משתחרר מהצבא.

במידה ואני מוכר את האונו ב10000 שקל, אני יכול להוסיף עוד איזה 25000 שקל, משמע, יש בידי 35000 שקל.

די הבהרתי את דרישותי, אבל אני אתמצת, רכב קטן יחסית, לא אמור לשאת יותר מ3 נוסעים בו זמנית, אוטומטי, שנתון כמה שיותר גבוהה, חכסוני בדלק, נוחות? גם משחקת תפקיד, אם כי אני רגיל לאונו... כך שכל דבר יהווה רק עליה בנוחות.

אמינות כמובן נלקחת בחשבון אם כי אני כבר רגיל לאוטו לא אמין, כך שבטוח שמה שאני לא אקנה - זה יהיה יותר אמין מהאונו שברשותי.

חשבתי על סקסו או 106 אוטומטיות, מה אתם חושבים? 106 אוטומטית לא ראיתי בשום מקום, סקסו? נתקלתי רק בדגמי 1100 למכירה, ודי מפחיד אותי לקנות 1100, נראה לי עגלתי מידי. כמובן שאני לא נעול על אף אחת מהמכוניות הללו, אני אשמח לשמוע כל הצעה לכל אוטו.

תודה מראש, דרור.

פורסם

קטנות , בסיסיות , אמינות ואוטומטיות :

מזדה 121

טויוטה סטארלט

דייהטסו שרייד

יונדאי אקסנט

ה106 והסקסו כמכוניות , טובות יותר מהרשימה הנ"ל אבל פחות אמינות ובעלות תיבה אוטומטית מיושנת ועצלה.

פורסם

ה106 והסקסו כמכוניות , טובות יותר מהרשימה הנ"ל אבל פחות אמינות ובעלות תיבה אוטומטית מיושנת ועצלה.

לא עצלה בכלל , לא יודע מי מכם נהג על אחת כזו , אני נהגתי, על סקסו 1.4 וזו התיבה האוטומטית הכי מהירה שקיימת בשוק, העברות הילוכים פשוט חלקות לחלוטין וקיקדאון הוא הכי מהיר מכל המכוניות האוטומטיות בהן נהגתי.

הבעיה היא שזה גיר עם שלושה הילוכים, מה שקצת מוריד מכוח המנוע אבל בכל מה שקשור בהעברה מהירה וחלקה של ההילוכים, התיבה הזו מעולה.

• תוכן חדש...