Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, בשימוש נכון הגיר ב- 172 יחזיק גם 150-200K ק"מ בבלאי סביר ואני לא מדבר על נסיעה למכולת.

בלי קשר לקליאו או כל ספורטיבית ספציפית אחרת שיש לה בעיה בגיר (גם לי באיביזה הייתה בעיה בזמנו),

באופן כללי, מה זה בשבילך שימוש נכון?

Back to the original - NC again.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין קשר ליד על הידית האמן לי.

נראה לי בהבנתי המעטה בגירים כי לא תהא נפקות לעניין הסינכרונים שהרי כל תפקידם להאט ההילוכים בשילובים למען התאמתם למהירות המנוע - סה טו, למיטב ידיעתי.

לכל היותר אני רואה השפעה על מזלגות וחופשים בידית עצמה.

בבעלות משפחתי קליאו 1.4 מזה 11 שנה (!).

כולנו נוהגים עם היד על הידית כי אין משענת באמצע וכי ההילוכים קצרים כמו באופניים.

נחש מה?

מעולם לא נגעו בגיר מעבר להחלפת שמנים.

לאור תגובתו הנמרצת והמתלהמת של אושרד היקר אני מוצא עצמי מזכיר לכם כי אני לצדכם ולא נגדכם.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
אין קשר ליד על הידית האמן לי.

נראה לי בהבנתי המעטה בגירים כי לא תהא נפקות לעניין הסינכרונים שהרי כל תפקידם להאט ההילוכים בשילובים למען התאמתם למהירות המנוע - סה טו, למיטב ידיעתי.

לכל היותר אני רואה השפעה על מזלגות וחופשים בידית עצמה.

בבעלות משפחתי קליאו 1.4 מזה 11 שנה (!).

כולנו נוהגים עם היד על הידית כי אין משענת באמצע וכי ההילוכים קצרים כמו באופניים.

נחש מה?

מעולם לא נגעו בגיר מעבר להחלפת שמנים.

לאור תגובתו הנמרצת והמתלהמת של אושרד היקר אני מוצא עצמי מזכיר לכם כי אני לצדכם ולא נגדכם.

"אושרד"!!! חי חי :lol:

חזק אתה.תאמין לי,הרסת אותי עכשיו מול המסך..

ה"גיריונר" וכן "אושרד":lol: התכוונו כי הגיר נשחק עקב שימוש אגרסיבי במוט ההילוכים.

מה נסגר איתכן בנות?! מה עם קצת ציניות??

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
בלי קשר לקליאו או כל ספורטיבית ספציפית אחרת שיש לה בעיה בגיר (גם לי באיביזה הייתה בעיה בזמנו),

באופן כללי, מה זה בשבילך שימוש נכון?

שימוש מדוייק, קרי הפרדה מלאה של הקלאטש לפני משיכה / דחיפה של מוט ההילוכים.

אי הפעלת כח על מוט ההילוכים, התפעול אמור להיות מדוייק תוך שימוש בקפיצי מוט ההילוכים, אין מה "לחפש" את המהלך...

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...