Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סודיית המצערת - האם הציר עקום?

האם ייתכן כי המיסבים המחזיקים אותו שחוקים?

לגבי הגיר - אאוץ' .

היתרון בלשפץ את שלך הוא שאתה תחזור כמעט לסקוור וואן.

בגיר משופץ אחר או מפירוק לא תדע לעולם מה מצבו מהסיבה הפשוטה שלא פתחת אותו.

לדעתי- פתח ארנק, שפץ גיר נוכחי שלך.

לפחות מה יש בקופסת ההפתעות שלך אתה יודע...

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סוגיית המצערת ..

כן זאת הסיבה היחידה שעלתה בהגיון כסבירה ..שהציר התעקם מהלחץ שנוצר שם ,אין שום הגיון בכך שהפרפר יתרחב או שהבית מצערת ישנה את גודלו ,קוטרו.

הבעייה היא אם בכלל אפשר להשיג ציר כזה...

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם

הילוך שני הלך כי נשבר הקפיץ של הסינכרון וכמעט טחן לי את הגיר... לא ראיתי סיבה (באותו זמן) ברוב טיפשותי לעצור את הרכב לתקופה... והמשכתי לנהוג בו (במידה ורק סינכרון הלך אז זה בסדר כי פשוט פוסחים על הילוך שני).

מכיוון והמזלג היה עקום אז הוא דפק גם את הילוך 1 קצת.

אני מחליף הכל כי יש מחיר זול על שאר הסינכרונים ככה שזה יותר טוב.

אתה צודק ירון זה היה אחד השיקולים למה לא לייבא ב-2K ש"ח... החוסר ידיעה, החלטתי לשפץ שיפוץ כולל של הגיר... 1-5 כל הסינכרונים... מחזיר שמן... ושיפוץ של המזלג.

אמור לעלות אחרי הנחות ותחנונים (ותשלום במזומן) 4.5K ש"ח.

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם

אם פותחים גיר, נהוג כבר לעשות שיפוץ כללי.

חבל להוריד גיר פעמיים כך שההחלטה שנלקחה היא החלטה בונה ונבונה.

וביתר שאת כאשר מדובר בגיר בעייתי כמו זה שבקליאו.

במאמר מוסגר - לדעתי אין לך מה להצטער.

כאשר נגרם הנזק הראשוני אני לא מוצא את הנזק המשני קשור לו.

פורסם

כן זוועה... אני כנראה יזרוק אותה לפח עוד שנה שנתיים... אם ימשיך לרדת ככה המחירון.

וויל, להכנס לקרסו (הבני זו!@#$!) יעלה לי בדם יזע ודמעות...

לגבי הנסיעה עם שני דפוק, הבנת נכון.

גירים כאלו אין בפירוקיות בארץ, היה לי מזל כביכול שמצאתי בכלל מישהו שיש לו גיר דומה קצת (מגאן קופה 0.2), יש לו פשוט יחסי העברה שונים קצת ולא הייתי רוצה להרוס והוא עולה 3.5K ש"ח ככה שעדיף לזרוק עוד 1000 למדורה ולהשאר בראש שקט.

לגבי גיר של דור שני... הלוואי והייתי מוצא... שמעתי הוא טוב יותר... חזק יותר... וארוך יותר בחמישי.

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם

חזק יותר זה יחסי.

אולי החמישי ארוך יותר אך אינני בטוח כלל ועיקר כי השרידות שלו גבוהה.

מבלי שום קשר למה שנכתב כאן (אך כן עם קשר ליבואני רנו) אני מאוד מצר על זה שלא הובאה לכאן הניסאן הקטנה המוגדשת - כמדומני סאני ג'י טי איי אר.

בטוחני כי כולנו היינו שובעים נחת ממנה כולל היבואנים עצמם.

ירון

פורסם

לירניש, תוכל לפרט את העלות הנ"ל (4.5K)?

2 סינכרונים ראשונים הם יותר יקרים מהסינכרונים האחרים? מה הסיפור?

והאם ה-4.5K כוללים את עלות הורדת הגיר מהרכב והרכבתו חזרה? או שזה נעשה במוסך "קרסו" בתשלום נפרד?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תבין כל הקשר שלי לקרסו זה שהם אלו שמייבאים את הרכב אני מעולם ולעולם לא אכניס את המתוקה שלי אלייהם...

מהסיבה שמשחטות כיס יש בכל מקום אבל מקצועיות אין להם בגרוש... (מניסיון שלי קודם עם הקליאו הקודמת, ומחבר שעבד פעם במוסך המרכזי).

סינכרונים ראשון ושני גדולים יותר ומחוזקים יותר מסתבר, ככה שעלותם 2130 ש"ח לא כולל מע"מ...

שאר הסינכרונים 375 ש"ח לא כולל מע"מ...

דרך בחור מלך וענק שאני שמח מאוד שהיכרתי השיג לי סנכרונים 1 + 2 ב-2200 (2 במחיר אחד) ואת כל השאר ב-400 ש"ח, מחזיר שמן קונה כרגיל במחיר מלא (לא ממש יקר ולא פירט) וגומיה לציריה בחיבור לגיר 200 ש"ח לא מקורית (450 המקורית קרסו הז@#$@) 1500 ש"ח עבודה כולל הרכבה.

שיא השיאים מבחינתי... והוא יקבל ממני טיפ רק על המאמץ...

נ.ב: השם שלי זה לירן ושם משפחתי איש... ככה שרשום LIRAN ISH רק מחובר... תודה.

;)

פורסם

ב- MK2 החמישי קצר יותר נקודה.

ל- PUNTOHGT אני חושב שהבהרת את עמדתך "הגיר של ה- 172 דפוק". זה ברור לכולנו, תודה .

אני יכול לומר לך שלעניות דעתי עדיף להשתמש ברכב ספורטיבי לעינין עם גיר שמצריך תשומת לב (אמפרזה, 172 ) מאשר להשתמש ברכב "ספורטיבי" עם גיר שלא מצריך יותר מידי תשומת לב..... הפונטו HGT למשל.

חברים, בשימוש נכון הגיר ב- 172 יחזיק גם 150-200K ק"מ בבלאי סביר ואני לא מדבר על נסיעה למכולת.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אין לי פונטו hgt והסיבה שאני עם היוזר הזה הינה נושא ביני לבין ההנהלה.

וכן הגיר בפונטו גם סבל מתחלואים דומים לאלו המתוארים כאן.

כעת אני בטוח שאנו חשים באופן דומה, איט טייקס וואן טו נו וואן, יו נו?

:-)

יום טוב ושיבוא כבר סופ"ש

פורסם

מבירור עם הגיראי (ככה הוא קורא לעצמו :) ), הוא אומר שיכול להיות בנוסף לשימוש אגרסיבי עם הגיר (על מה הוא מדבר, אגרסיבי?! , אני?!?!?! ;) ) נסיעה עם היד על המוט הילוכים, נדנוד שלו והפעלת לחצים קטנים אפילו עליו גורמים ועיקום והרס המנוף\מזלג...

אני יודע שהייתי משאיר המון זמן את היד שם... עד 5 ואז היא היתה עוברת להגה...

עוד מישהו נוהג ככה? (איזה עצלן אני, אין לי כח להוריד ולהרים את היד כל הזמן מההגה למוט)... :)

פורסם
מבירור עם הגיראי (ככה הוא קורא לעצמו :) ), הוא אומר שיכול להיות בנוסף לשימוש אגרסיבי עם הגיר (על מה הוא מדבר, אגרסיבי?! , אני?!?!?! ;) ) נסיעה עם היד על המוט הילוכים, נדנוד שלו והפעלת לחצים קטנים אפילו עליו גורמים ועיקום והרס המנוף\מזלג...

עוד מישהו נוהג ככה? (איזה עצלן אני, אין לי כח להוריד ולהרים את היד כל הזמן מההגה למוט)... :)

צר לי לבאס אותך אבל הבחור יודע על מה הוא מדבר הוא רק התנסח בעדינות ודיפלומטיות.

פורסם
צר לי לבאס אותך אבל הבחור יודע על מה הוא מדבר הוא רק התנסח בעדינות ודיפלומטיות.

לא הבנתי...

אני רק שאלתי אם עוד מישו נוסע עם היה על המוט הילוכים כי הוא אמר שזה הורס ואני הייתי נוסע ככה הרבה...:oops:

פורסם
לא הבנתי...

אני רק שאלתי אם עוד מישו נוסע עם היה על המוט הילוכים כי הוא אמר שזה הורס ואני הייתי נוסע ככה הרבה...:oops:

זה בולשיט טוטאלי.

פורסם

עוד מישהו נוהג ככה? (איזה עצלן אני, אין לי כח להוריד ולהרים את היד כל הזמן מההגה למוט)... :smile:

להחזיק עד 5 ? זה קצת מעבר לעצלנות...

ועוד ברכב עם כל-כך הרבה לוחמת הגה, לא בדיוק בטיחותי.

אני לא יודע אם זה יכול לעשות נזק למזלג או משהו אבל זה בלי קשר לא מומלץ. הכלל/חוק של שתי ידיים על ההגה שחשוב תמיד, חשוב עוד יותר ברכב הזה ובמיוחד אם אתה מתגרזן.

תתחיל להתרגל לשתי ידיים, זה עושה רק טוב, תאמין לי.

ניר

• תוכן חדש...