Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבריה, מספיק עם הויכוחים ונבואות הזעם השחורות האלה. תפסיקו להיות כאלה י ש ר א ל י ם במובן הרע והמכוער של המילה. מה קרה? למדתם מחברי הכנסת שלנו ??!!

תנו למקום החדש צ'אנס !! מקסימום תגידו אחר כך : "אמרתי לכם !!" . הרי אין שמחה אמיתית כמו שמחה לאיד .... ובמיוחד בקרב העם הזה אשר אוכל את עצמו מבפנים.

ובינתיים, מי שיכול שיגיע. מי שלא יכול - שיתאמץ !! ומי שלא רוצה - שיחפש !!

ותפסיקו ליבב ולהתבכיין ולאיים ועוד כל התגובות (הצפויות) האלו. פשוט תפרגנו קצת ותנו צ'אנס !!! זה לא כואב .....

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, אוקיי - קודם כל התנצלות על השפה הבוטה שלי. אם פגעתי במישהו אישית - אני באמת מצטער על כך, לא זו הייתה כוונתי.

כל מה שניסיתי היה להעביר מספר נקודות - קודם כל את ההתרשמות הפרטית שלי מהמועדון. סליחה אם ההכללות שלי פוגעות במיעוט מסויים מחבריו שאינו עונה להגדרותי (ולדעתי אכן מדובר במיעוט).

מכל האינטראקציות (הלא מועטות) שלי עם המועדון ההתרשמות שלי היא שמדובר במועדון שהגיל הממוצע שלו הוא כגילו של אבא שלי (שהוא בן 54).

אין לי שום דבר נגד בני 50+, שום דבר נגד כרסים, שערות לבנות וקרחות (התבטאות אומללה שלי, כנראה שכדאי שאשמור את ההומור העקום שלי למקומות אחרים), אבל התחושה שאני מקבל הוא של חבורה די הומוגנית וחסרת סבלנות לצעירים מבחוץ.

כשבאתי למפגשים ולאירועים וניסיתי לשאול שאלות (מנומסות וענייניות, בלי להתפרץ לשיחות של אנשים) בדרך כלל נעניתי בחוסר סבלנות. וזה יצר אצלי את הרושם שמדובר בקליקה מגובשת שמעוניינת להפגש בפרטיות ולבלות קצת ביחד - ושאני וצעירים נוספים שמסתובבים סביבם במפגש שלהם מהווים מטרד. אגב, אני לא בן 14 אלא כפליים מכך, אבל כנראה עושה רושם של צעיר מדי לשפץ מכונית. ואני לא חושב שאני צריך להיות חבר מועדון בשביל לקבל את ההתרשמות הזאת.

אז כמו שאני ארגיש לא נוח להצטרף פתאום לחבורה מגובשת של שירה בציבור שנפגשת כבר 20 שנה ביחד, אני מרגיש לא נוח להתערבב יותר מדי בחברי המועדון - ומסתפק בסיבוב קצר, האזנה לשיחות והערכה שקטה של המכוניות וההשקעה בהן, ומעריך מאוד את האנשים על העבודה האהבה ההבנה וההשקעה שלהם. תאמינו לי שאני מעריך ומכבד את חברי המועדון. זה שאני לא מרגיש מהם איזו חמימות כלפי צעירים המתעניינים בעבודתם זה כבר סיפור אחר. אולי חלקם ישמחו לשבת ולדבר עם בחור צעיר ונלהב - אבל במפגשים היחס שלהם לאנשים מבחוץ הוא מינימלי.

לתומי חשבתי שהמועדון כגוף וחבריו כפרטים יהיו מעוניינים לקדם את האהבה לנושא הרכב הקלאסי, אבל נוכחתי שהמועדון מקצה למטרה זו את האירועים הפומביים שלו והמפגשים אינם נחשבים לדרך לקרב קהל.

זכותם המלאה של חברי המועדון לדאוג לעצמם במפגש החברתי הפנימי שלהם. הם יכולים גם לעשות את זה במגרש סגור לחלוטין, מוקפים בגדרות תיל, שומרים חמושים וכלבי תקיפה. זכותם המלאה להפגש היכן ואיך שהם רוצים. המועדון לא חייב כלום לאנשים מבחוץ. אבל בדיוק על זה אני מתרעם - על ההסתגרות. אני חושב שזכותי המלאה כאדם מבחוץ להצביע על כך שחוסר התחשבות בקהל חיצוני מונעת מאנשים להחשף למועדון. אני לא חושב שהתצוגות פעמיים שלוש בשנה משרתות את המטרה הזאת בצורה מלאה. זה שבן אדם בא עם הילד לראות ענתיקות אולי מעורר בו איזה יצר חבוי אבל רק מי שמגיע מספר פעמים למפגש ומתחיל להבין את מה שכרוך בעניין באמת אולי יעיז ויעשה מעשה.

זה מה שאני חש כאדם מבחוץ, ואני לא הולך להצטרף למועדון ולרוץ לוועד כדי לשנות סדרי עולם. סה"כ להעיר על כך. והפעם בצורה קצת יותר מנומקת ומנומסת מההודעה הבוטה הקודמת שלי.

.

פורסם

קודם כל זאת החלטה גרועה מאין כמוה מאז קיום מפגשים בימי שישי.

מועדון החמש - זאת הפעם השלישית שאתם מחליטים לשנות פוזיציה למקום אחר, וכל

פעם בגלל תירוץ שקשור לבית-קפה כזה או אחר.

האנשים והחובבים שמגיעים מידי ימי שישי באופן קבוע ואו חלקי , הם אלו שהביאו אתכם

לרמת מודעות ציבורית ענפה.

אז אל תפנו גב לאהדה שנצברה עם הזמן- שגם ככה היא לא בשמיים, עקב החלטות שגויות

שלכם.

פורסם
על כך שאנו לא מחלקים זהב ויהלומים לאלו הבאים לראות את רכבינו, ושאם לא יגיעו צופים למפגשים הבאים - נפסיד.

העניין הוא לדעתי שיש הבדל בראיית "נושא המפגש" מזוית הראיה שלך מול זוית הראיה של משתתפי המפגשים.

לגביך זו "תצוגת" כלי רכב לקהל החיצוני כמו שהיה ברידינג, במודיעין וכד'.

לגבינו זה "מפגש של חברי המועדון", לצורך החלפת אינפורמציה, החלפת דיעות, ושיחות ובירורים שונים הנוגעים לרכבינו. למטרת תצוגה לקהל מתקיימים אירועים מיוחדים במרוצת השנה.

אין זה אומר שאיננו שמחים שבאים "אורחים" לבקר, להתרשם ולהנות, אך דחילק! יש גבול עד כמה דוקא אלו שאינם חברי המועדון ינסו להכתיב את המצב. בואו נאמין שאם המקום לא יהיה נח לכם הרי שגם לנו לא יהיה נח - ויוחלף למקום אחר.

אגב נמרוד, לגבי החם והזיעה המצב באמת היה קשה מאד, אך אינני יודע מה היה המצב באותו הזמן במקום המפגש הקודם. למעשה זה כלל לא רחוק.

להתראות ולהנות - אבי.

אני לא חושב שאני יכול להגיב טוב יותר מאשר הגיב ispuz בהודעתו האחרונה.

כל מילה נוספת שלי ממש מיותרת.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
קודם כל זאת החלטה גרועה מאין כמוה מאז קיום מפגשים בימי שישי.

מועדון החמש - זאת הפעם השלישית שאתם מחליטים לשנות פוזיציה למקום אחר, וכל

פעם בגלל תירוץ שקשור לבית-קפה כזה או אחר.

האנשים והחובבים שמגיעים מידי ימי שישי באופן קבוע ואו חלקי , הם אלו שהביאו אתכם

לרמת מודעות ציבורית ענפה.

אז אל תפנו גב לאהדה שנצברה עם הזמן- שגם ככה היא לא בשמיים, עקב החלטות שגויות

שלכם.

או קיי, בוא אענה לך בסבלנות (שמתקצרת).

אתה חושב שנעים לנו, נח לנו, כייף לנו לשנות כל פעם מפגש?

אתה חושב שלעמוד ליד רכב שמסתכן בשיפשוף, פגיעה מאיזה "קורע" ליד האצטדיון זה כלום"?

אתה חושב שנמשיך להיות בצפיפות, ללא מקום לשבת וללא מקום מגודר זה תירוץ?

אתה חושב שרק אלה שבאים לראות את המכוניות הביאו אותנו למצב הטוב בו אנחנו נמצאים?

אולי יש עוד גורמים כמו ניהול מסודר וכו'?

אז אם אתה חושב שזה תירוץ, אולי אתה לא מאזין למה שאנחנו אומרים כל הזמן. אין לי ציפיות ממך לאחר שאמרתי ולא רק אני, את מה שהיה לי לאמר בהודעות קודמות בשירשור הזה. כנראה שהצורך להיות קשובים הוא חד סטרי בלבד ולעזעזל הפרט הקטן והלא חשוב כמו הנוחות שלי (אני בגיל של כרס ושיבה למרות שאין לי עדיין את שניהם), או הבטיחות של הרכב שלי....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני היי,

אני ממש לא במועדון ואין לי שום זכות להגיד לך אם זה טוב או רע ההחלטה שנעשתה.

אבל... אני רק רוצה להמליץ לך לנסות עם בעלי החניון ולנסות לפתוח אותו לקהל הרכב ביום שישי.

בכל זאת המפגש הוא לא רק לחברים אלא גם לכאלה שרוצים להסתכל (ואתם הרי חולים על זה)

אז גם בשבילכם וגם בשבילנו תנסה לדבר עם בעלי החניון הנ"ל

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

יש לך זכות לאמר כל אשר בלבבך... רק, למען השם, תאזינו ותהיו קשובים גם לאילוצים שלנו כפרטים ושל המועדון ככלל. לגבי החניון, הוא לא של המסעדה ולא של האוניברסיטה...הוא מופעל על ידי זכיין של עירית ת"א ולכן הבעייתיות של חניית רכבים, לא של חברי המועדון, שם.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני אני חושב שלמרות הטענות הקשות והטעם המר של כל מה שנאמר בשרשור הזה טוב שזה קרה. נוצרה פה הזדמנות לשחרר את הקיטור שהצטבר אצל אנשים בבטן.

אני מכיר הרבה אנשים חברי מועדון וגם כאלה שאינם חברי מועדון אשר סולדים מה"קליקה" של המועדון וחבריו. אני לא יודע אם זה מוצדק או לא מה שבטוח שזה קיים ואם זה קיים אז כנראה שמשהו גרם או גורם לזה.

אני אישית הגעתי מספר פעמים עם רכבים עתיקים למפגשים ולשוק עתיק והיחס היה התעלמות ממש מוחלטת מצד האנשים שם. ואם כבר מישהו החליט לבוא ולהסתכל זה הסתכם בחיפוש אחר הפגמים והעבודה הלא מקצועית, בקיצור "הרכב שלך לא שווה כלום בא תראה את שלנו".

המועדון הוא גוף יחיד מסוגו בישראל והוא אמור להוות בית לכל חובבי האספנות המוטורית בישראל, ומה לעשות לא כל האנשים אותו הדבר ולכן צריכה להיות יותר פתיחות ויותר גמישות כלפי כולם.

אני חושב שהמועדון צריך לסמן לו מטרה אחת והיא שינוי תדמית מיידית. בכך הוא ירחיב את מעגל החברים יתן תחושה ואוירה טובה.

אז נכון נאמרו פה דברים קשים אז במקום להלחם בהם בואו ננסה להבנות דרכם ולשפר את הטעון שיפור. תאמין לי בסופו של דבר זה ישתלם למועדון.

• תוכן חדש...