Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מכיר לעומק את אזור המפגש החדש ואני לא בטוח שיתר הכותבים כאן מכירים יותר.

מה ההתלהמות הזו? אולי זה אחלה מקום?

באים , רואים. לא טוב? מחליפים שוב.

הייתי ממשיך את הדיון הזה מחר בלילה אחרי המפגש.

נמרוד

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב מכיוון שאני מכיר "קצת" את המקום,

ובהתחשב בזה שאני לומד גם באוניברסיטה, אז לדעתי מדובר במיקום זוועתי

אין שם מקום להרבה מכונית, החניון צפוף ומבולגן.

אם כבר ברמת אביב, אז יש חניונים אחרים המקיפים את האוני' והרבה יותר מרווחים..

לדעתי זאת תהיה מכת מוות להתעניינות הציבורית במועדון ה-5 וברכבי אפסנות.

בנוסף, אף אחד לא ישלם משהו כמו 15 ש"ח לשעה, או אפילו יותר עבור ביקור במועדון ה-5... להזכירכם התעריפים בחניוני האוניברסיטה לאלו שאינם סטודנטים, הם ממש גבוהים...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ממש חיכיתי לזה. הרי היה ברור שעם הזזת המקום, לא משנה לאן - תתחלנה התלונות.

ברור לכל שאין מקום שיספק את כל הצרכים של כולנו. לאחד זה חם מידי ולשני יותר מידי צל. לאחד רחוק ולשני קרוב.

חבר'ה להרגע ! !

תלונות תמיד היו ותמיד תהיינה. גם על המקום הקודם היו קיטורים.אז לכל המקטרים - תתאזרו בקצת סבלנות ותראו שיום יבוא ומיקום המפגש שוב ישתנה, ואז תוכלו להתחיל מחדש . . .

אינני מכיר את המקום, ונראה לי שגם אתם לא כ"כ מכירים אותו ביום שישי אחר הצהרים, אז בואו ניתן צ'אנס ונקוה לטוב - ואם לא נהייה מרוצים תמיד ישמחו בהנהלת המועדון לשמוע על מקום טוב יותר שתמצאו... אז משבת תתחילו לחפש.

אגב, ishpuz יקר - אינני בעל כרס ואינני אליטיסט. אני נגר פשוט שאוהב ומחזיק רכב אספנות, אך למדתי שבחיים צריך לתת יד - ולא לשים רגל.

דבריך נשמעים בצורה גרועה ומעליבה, ואין זו כלל מטרת הפורום.

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

שלושה אנשים פה (BE_ROO, אייל, ואנוכי) מכירים את המגרש, אפילו

טרחנו לציין זאת. זה שאתם לא מכירים אותו זה סיפור אחר, להגיד שאני

לא בטוח כמה "הם" מכירים אותו - נו טוב. חבל שמפקפקים בדברים.

אני כן מסכים שאפשר לנסות פעם אחת ולראות איך הולך, תמיד אפשר לעבור.

שים לב שגם מה שמפריע לרוב האנשים הוא נושא החניה לאורחים. צריך להיות

מאוד קשובים לכך, ולא להתעסק בבית הקפה בלבד.

גיא

פורסם
ממש חיכיתי לזה. הרי היה ברור שעם הזזת המקום, לא משנה לאן - תתחלנה התלונות.

ברור לכל שאין מקום שיספק את כל הצרכים של כולנו. לאחד זה חם מידי ולשני יותר מידי צל. לאחד רחוק ולשני קרוב.

חבר'ה להרגע ! !

תלונות תמיד היו ותמיד תהיינה. גם על המקום הקודם היו קיטורים.אז לכל המקטרים - תתאזרו בקצת סבלנות ותראו שיום יבוא ומיקום המפגש שוב ישתנה, ואז תוכלו להתחיל מחדש . . .

אינני מכיר את המקום, ונראה לי שגם אתם לא כ"כ מכירים אותו ביום שישי אחר הצהרים, אז בואו ניתן צ'אנס ונקוה לטוב - ואם לא נהייה מרוצים תמיד ישמחו בהנהלת המועדון לשמוע על מקום טוב יותר שתמצאו... אז משבת תתחילו לחפש.

אגב, ishpuz יקר - אינני בעל כרס ואינני אליטיסט. אני נגר פשוט שאוהב ומחזיק רכב אספנות, אך למדתי שבחיים צריך לתת יד - ולא לשים רגל.

דבריך נשמעים בצורה גרועה ומעליבה, ואין זו כלל מטרת הפורום.

אבי

מתי תתחילו להבין כי אחרי פעם אחת או פעמיים שאנשים יגיעו למקום הישן ולא ימצאו שם מפגש הם לא יגיעו יותר והנזק כבר לא יהיה ניתן לתיקון בקלות!

השמועה על המפגש הגיעה אליי וממני מפה לאוזן ולא על ידי פרסום כל שהוא, רק אח"כ הצטרפתי לפורום.

אנשים שיגיעו למקום הישן ולא ימצאו אף אחד שם לא יתחילו לחפש את המקום החדש ובטח לא ישלמו כסף בשביל לראות את כלי הרכב שמגיעים למפגש.

תפסיקו להתנהג כאילו אתם מחלקים זהב ויהלומים לאלו שמגיעים בכדי לצפות ולהנות.

להיפך אתם חברי המועדון ובעלי הרכבים צריכים אותם יותר מאשר הם צריכים אתכם !

את הנזק שיגרם לאחר שניים או שלושה מפגשים לא תוכלו לתקן בקלות וחבל, חבל שתתעוררו מאוחר מדיי.

צאו מהפנטזייה ושלא תגידו שלא הזהרנו.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

שלום רב לכם

עיקר ההודעה נמחק על ידי כי עברת את הגבול בין הבעת דיעה אישית ובין השמצה הגובלת בהוצאת דיבה.

בני

מנהל הפורום

הישארו איפה שנוח לכם אל תתנו להם להחליט לכם איפה להיפגש

חזק ואמץ

ZIGI

פורסם
תמשיך ישר צפונה ברחוב לבנון עוד כ 200 מטר ותמצא חניון בתשלום של מרכז הספורט. אחרי שתכנס, תמשוך דרומה כמה שאפשר ואז תגיע קרוב לחניון השמור.

החניון הוא לא בתשלום. או שהוא בכניסה לכל או בכניסה לבעלי תוויות

בלבד של מרכז הספורט \ אוני' ת"א. בשבת אין שומר בשער. לגבי שישי

אני משער שאלו שיהיו יוכלו לפרט.

פורסם

מגרש החנייה שהוקצנ למועדון היה ריק מרכב אחר וכל נבואות הזעם של הבלגאן והצפיפות, התבדו....

הוא שאמרתי, מי שמכיר את החניון באמצע השבוע כנראה שלא נמצא שם בערב שבת...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כ 50 מכוניות, שפע מקום גם למכוניות הרגילות, סדר מופתי, קהל שבא לראות....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

חזרתי עכשיו מהמפגש עם רשמים ראשוניים.

המגרש ללא ספק קטן מהקודם גם מבחינת מספר המקומות וגם מבחינת מרווחי התמרון. לאלו מאתנו עם אורך מעל 5.85 מטר היתה קצת בעיה....

מספר המקומות לא הווה בעיה - היה אפילו עודף.

הלחות היתה איומה. בתור ירושלמי לשעבר אני יכול לומר שכנראה אני מסתגל , כי הרגשתי כמו דג במים.

הבעיה הגדולה ביותר לדעתי היתה בית הקפה. מה זה המחירים האלה? בקבוק קולה (250 סמ"ק) לקחת החוצה - 9 ש"ח!

הקפה היה אמנם מצוין אבל גם לא במחירים עממיים (הפוך 9 ש"ח , פרפוצ'ינו 17 ש"ח). שאלתי אם יש הנחה לחברי המועדון ואמרו לי שזה עוד לא הוסדר. אני לא מצפה מהמלצריות החטובות של קופי -טו- גו להסתובב במגרש החניה עם עגלת סופר ולצעוק בייגלה , אבל בכל זאת היתה פה הגזמה.

מה עוד היה?..... היו גם מלא מכוניות , ישנות כאלה , של אספנות....

נמרוד

פורסם

על כך שאנו לא מחלקים זהב ויהלומים לאלו הבאים לראות את רכבינו, ושאם לא יגיעו צופים למפגשים הבאים - נפסיד.

העניין הוא לדעתי שיש הבדל בראיית "נושא המפגש" מזוית הראיה שלך מול זוית הראיה של משתתפי המפגשים.

לגביך זו "תצוגת" כלי רכב לקהל החיצוני כמו שהיה ברידינג, במודיעין וכד'.

לגבינו זה "מפגש של חברי המועדון", לצורך החלפת אינפורמציה, החלפת דיעות, ושיחות ובירורים שונים הנוגעים לרכבינו. למטרת תצוגה לקהל מתקיימים אירועים מיוחדים במרוצת השנה.

אין זה אומר שאיננו שמחים שבאים "אורחים" לבקר, להתרשם ולהנות, אך דחילק! יש גבול עד כמה דוקא אלו שאינם חברי המועדון ינסו להכתיב את המצב. בואו נאמין שאם המקום לא יהיה נח לכם הרי שגם לנו לא יהיה נח - ויוחלף למקום אחר.

אגב נמרוד, לגבי החם והזיעה המצב באמת היה קשה מאד, אך אינני יודע מה היה המצב באותו הזמן במקום המפגש הקודם. למעשה זה כלל לא רחוק.

להתראות ולהנות - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...