Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת ראש מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!!

יש לי סקסו דיזל שנת 2001 בבוקר שקר היא לא אוהבת להניע וזה סתם הורס את הסטרטר והמצבר עד שהרכב מניע ביררתי כבר בכמה מוסכים והבעיה זה לא המצתים אלא הכוסיות שחוקות.

ברצוני להחליף אותם אבל אני רוצה לעשות זאת לבד יש לי קצת ידע וידים טובותץ

השאלה איך עושים זאת איפה קונים כוסיות חדשות (או ששולחים לחריטה) והאם אחרי זה צריך לעשות כיוון שסתומים.

אם גם מישהו יודע איפה אפשר להשיג סרטוט של הרכב זה יעזור מאוד

תודה רבה מראש לכל מי שעונה על שאלתי!!!!!!!!!

פורסם

קופרברג מותר לשאול על איזה כוסיות אתה מדבר?!

לי ידוע שבדיזל יש פלגי חימום, כשהם שחוקים, התנעת מנוע קר בדיזל מלווה בקשיים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי הוא מתכוון לכוסיות מרמי שסתומים שחוקות.

לדעתי הבעיה לא שם, אלה במצתי להט לא תקינים או שאינם מקבלים מתח .

או משיכות אוויר למערכת הסולר.

אורן

פורסם

הייתי במוסך סיטרואן אמרו לי שהרכב לא מושך אוויר בוודאות מהמערכת דלק הם גם בדקו את הפילטר דלק הוא לא מושך אוויר הפלגי חימום חדשים בדקתי גם מתח של הרלי וגם בדקתי כל מצת לחוד שהוא עובד הבעיה של הרכב ידועה להם ובודאות זה כוסיות שחוקות מכיוון רק שקר ובלילה הרכב עומד הכוסיות שוקעות וקשה להניע את הרכב בבוקר במהלך היום אין בעיות.

איך מחליפים את זה וכמה זה אמור לעלות?????????????

• תוכן חדש...