Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב נגנב, מבקש את עזרתכם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(אני מקווה שזה הפורום הנכון לרשום בו את ההודעה, אם לא, אבקש לא למחוק ולהעביר את ההודעה לפורום המתאים - תודה)

שלום לכל חברי הפורום,

אתמול בין השעות 8-12:30 בערב נגנב רכב מסוג פיאט אונו 91, צבע שחור.

הרכב נגנב מהחניה של אולמי חאן-הדקל באור יהודה.

אבקש את עזרתכם במציאת הרכב, כל מי שראה, שמע או יודע על הרכב או יכול לתת כל פיסת מידע שתעזור בפיענוח התעלומה, שיצור בבקשה קשר בהודעה פרטית או בטלפון 0508980000 - טל.

מספר הרישוי של הרכב: 15-240-05

תודה רבה רבה לכם.

פורסם

מצטער על האבידה, אני אשים לב אם אראה אונו שחורה....

תוכל לפרט בבקשה על אמצעי המיגון שהיו ברכב אם בכלל.

תודה.

פורסם
מצטער על האבידה, אני אשים לב אם אראה אונו שחורה....

תוכל לפרט בבקשה על אמצעי המיגון שהיו ברכב אם בכלל.

תודה.

msds שלום לך ותודה על התייחסותך.. (אני בעל הרכב)

לא היו אמצעי מיגון ברכב, מפני שזה עשה לי בעיות ברכב ,כלומר, היה לי אמובילייזר עם הצמדת מפתח כזה קטן ולחיצה על הברקס בו זמנית, וככה היה אפשר להניע את האוטו אבל ביטלתי את זה כי זה היה עושה לי בעיות..

אשמח אם מישהו יראה את הרכב איפשהו (אחוזים קולשים) אבל הרכב פשוט מושקע מכל הלב..גם שזאת פיאט אונו...והוא חשוב (היה חשוב) לי מאוד

תודה ושבת שלום

טל

פורסם

הרכב של חבר, לכן איני יודע אילו אמצעי הגנה היו בו.

הרכב חנה בחניית אולמי חאן-הדקל והוא מסוג פיאט אונו, עכשיו החשדות שלנו הם שהגנבים היו כמה ילדים שרצו "להשתעשע" עם הרכב ולאחר מכן לזרוק אותו באיזה מקום. בכל אופן אשמח לקבל מידע מאנשים שגרים בסביבה. (אור-יהודה, יהוד, סביון וכמו-כן איזור כפר-שלם וסלמה ברמת-גן)

פורסם

אני מאחל לחברך המון הצלחה ומשתתף בצערו, אבל המציאות היא שככל הנראה כבר יש מספר של פיאט אונו מושתלות חלקים מהאונו השחורה של חברך...

פורסם

יעזור יותר אם תפרט בדיוק איזו אונו שחורה. מנוע, מספר דלתות, סימני היכר כלשהם, וא\ו אפילו מספר רישוי, למרות שהסיכויים קטנים למציאה, אבל מי יודע...

ROOONEEYY

פורסם

תוכל בבקשה להגיד עם היו כל מיני שיפורי חוץ או משהו ש"מושך את העין"? שאני גם אמנע!

לאחותי יש פיאט.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
הרכב של חבר, לכן איני יודע אילו אמצעי הגנה היו בו.

הרכב חנה בחניית אולמי חאן-הדקל והוא מסוג פיאט אונו, עכשיו החשדות שלנו הם שהגנבים היו כמה ילדים שרצו "להשתעשע" עם הרכב ולאחר מכן לזרוק אותו באיזה מקום. בכל אופן אשמח לקבל מידע מאנשים שגרים בסביבה. (אור-יהודה, יהוד, סביון וכמו-כן איזור כפר-שלם וסלמה ברמת-גן)

אם החשד שלך שילדים לקחו את הרכב, כדאי שתעשה סיור קצר בסביבה.

איזור התעשיה, שטחים חקלאיים, כולם נמצאים בתוך העיר אך בפינות מרוחקות מאדם אולי למזלך הרכב ננטש שם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יעזור יותר אם תפרט בדיוק איזו אונו שחורה. מנוע, מספר דלתות, סימני היכר כלשהם, וא\ו אפילו מספר רישוי, למרות שהסיכויים קטנים למציאה, אבל מי יודע...
פליקס שלום לך,

אני הוא בעל הרכב שנגנב, מנוע 1400 (אם לזה התכוונת) 5 דלתות הרכב סימני היכר אין לי האוטו סטנדרטי כמו שהוא בא מהתחלה משנת 91... יש מדבקה על השמשה האחורית שרשום cebe אם זה עוזר..ומדבקה מקדימה על השמשה הקדמית שרשום tuning..והמספר רישוי שלי זה 15-240-05

אם החשד שלך שילדים לקחו את הרכב, כדאי שתעשה סיור קצר בסביבה.

איזור התעשיה, שטחים חקלאיים, כולם נמצאים בתוך העיר אך בפינות מרוחקות מאדם אולי למזלך הרכב ננטש שם.

ל'

אתמול בשעה 00:30 ישר נסעתי לאור יהודה לנסות אולי למצוא את הרכב זרוק נטוש או לא יודע מה העיקר למצוא...אך לא היה שום דבר....מחר (שבת) אני מתכוון ליסוע עוד פעם לאור יהודה והסביבה בתקווה אולי למצוא...

נסה להיזכר כמה דלק היה ברכב, אם לא הרבה, תחפש בסביבה,ברדיוס של הדלק שהיה....לפחות תוכל לעשות משהו שאולי אולי יעזור...חפש בשדות בסביבה....

ושוב, מצטער על האבידה.

חבר,עוד פעם שלום לך..

תשמע אני אגיד לך את האמת, המצוף דלק באוטו לא היה טוב ולא המחוג בלוח שעונים..ככה שאני הייתי ממלא דלק לפי קילומטרים+-...עכשיו, אתמול בצהריים באתי להתניע את הרכב והוא לא התניע (וזה בגלל שנתקעתי בלי דלק)..לקחתי בקבוק של 4 ליטר ומילאתי אותו בתחנת דלק וחזרתי לשים ברכב ואז התנעתי ישר ושמתי 80 שקל דלק...ואני נסעתי כמה ימיםעל הרזרבי (אם אני לא טועה שאמור להיות ברכב הזה) ככה שאני מאמין להערכתי שלא היה הרבה דלק ברכב שלי..אבל עוד פעם אולי מי שגנב (סליחה על הביטוי אבל שירשפו לו הידיים בזכות השישי הזה) מילא דלק בתחנת דלק סמוכה והמשיך לרחוק....תאמין לי שאי אפשר לדעת היום....

פורסם

נסה להיזכר כמה דלק היה ברכב, אם לא הרבה, תחפש בסביבה,ברדיוס של הדלק שהיה....לפחות תוכל לעשות משהו שאולי אולי יעזור...חפש בשדות בסביבה....

ושוב, מצטער על האבידה.

פורסם

אם אתה כבר מגיע לאזור לבצע "סריקה",כנס גם למושבים שיש בקירבת העי "יגל" זיתן" "צפריה" הם נמצאים מספר דקות מהמקום בו נגנב לך הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טל, אני מקווה שתמצא את הפיאט מהר ככל האפשר! ראיתי באתר של המשטרה שהגשת תלונה.

אם מצוף הדלק לא היה תקין, סיכוי גבוה שהם נתקעו עם הרכב בקרבת מקום כי הם לא ידעו כמה דלק נשאר! ולכן אני ממליץ לך בחום לעשות סריקה מקיפה בכל הקיבוצים/ מושבים וכ' בקרבת מקום!

בהצלחה!

פורסם

פורסם
טל, אני מקווה שתמצא את הפיאט מהר ככל האפשר! ראיתי באתר של המשטרה שהגשת תלונה.

אם מצוף הדלק לא היה תקין, סיכוי גבוה שהם נתקעו עם הרכב בקרבת מקום כי הם לא ידעו כמה דלק נשאר! ולכן אני ממליץ לך בחום לעשות סריקה מקיפה בכל הקיבוצים/ מושבים וכ' בקרבת מקום!

בהצלחה!

stio שלום,

הייתי היום בבוקר (שבת) משעה 9 בבוקר עד 12 וחצי אני רק מסתובב ,התחלתי ברמת פנקס למי שמכיר זה לפני אור יהודה בקצת..אך ללא הועיל לי...המשכתי לאור יהודה ,ניכנסתי בכל הרחובות הקטנים, בתים פרטיים עם חצר מאחורה..שום דבר.....אחר כך המשכתי ליהוד לאיזור תעשיה שם ולכל יהוד...לא התחדש כלום...המשכתי ללוד בתקווה אולי לראות את הרכב שלי....אבל כמובן שלא היה שם כלום..ניכנסתי לפירוקיות אפילו אולי זרקו את הרכב שם או משהו.. וניחה.....ניכנסתי לזיתן גם ולעוד מקום ששכחתי את שמו וכלום כלום אבל כלום...כאילו האדמה בלעה את הרכב...

נ.ב:

לא בשביל משהו אבל רק שתדעו, שאור יהודה זאת העיר עם הכי הרבה פיאט אונו שראיתי...כל הצבעים כל הסוגים בכל רחוב יש שם לפחות 3-4...אבל לא נורא שיהיה להם לבריאות...את השחורה והיפה שלי לא ראיתי ואין מה לעשות צריך להתמודד למרות שהאוטו היה מושקע מכל הלב...

אשמח אם תעזרו לי בעוד דרכים למצוא את הרכב למרות שהסיכויים קלושים

אני מזכיר שוב מספר הרכב הוא 15-240-05..צבע שחור 5 דלתות...המספר שלי למי שצריך אם יהיה משהו הוא:

0508980000

תודה...

טל

• תוכן חדש...