Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב נגנב, מבקש את עזרתכם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שהרכב שלך הועבר למשחטה והרכב פורק לגורמים.

אני ממליץ לך (עם כל הכאב) לקנות אונו אחרת (יש הרבה שמורות, צריך סבלנות).

להבא, תתקין אזעקה וקודנית ברכב.

בהצלחה

גיא.

פורסם
כנראה שהרכב שלך הועבר למשחטה והרכב פורק לגורמים.

אני ממליץ לך (עם כל הכאב) לקנות אונו אחרת (יש הרבה שמורות, צריך סבלנות).

להבא, תתקין אזעקה וקודנית ברכב.

בהצלחה

גיא.

גיא שלום לך

את הרכב אני לא ימצא זה מה שבטוח, אני מסכים איתך אבל אונו אחרת אני כבר לא אקנה, אלא יתקדם קצת למשהו יותר חדיש..קצת יקח לי זמן אבל אין מה לעשות...למרות שעוד פעם אני מזכיר הרכב היה שמור,מטופל,מטופח והשקעתי עליו הרבה מזמני...וכניראה זה גם משך לאותו חולירות את העין

לא בוכים על חלב שנשפך כמו שאומרים

טל

פורסם

טל שלום,

לאחר הגניבה, ראית סימנים חשודים איפה שהרכב חנה? זכוכיות למשל?

החנת אולי במקום אסור? אולי העירייה גררה לך את הרכב?

פורסם

אחי אם ברכב היה מעט דלק

תבדוק בתחנות דלק שבקרבת מקום אולי

בטעות הוא עבר שם (שיבדקו דרך המצלמות אבטחה שלהם)

מכווה שתימצא...

פורסם
אחי אם ברכב היה מעט דלק

תבדוק בתחנות דלק שבקרבת מקום אולי

בטעות הוא עבר שם (שיבדקו דרך המצלמות אבטחה שלהם)

מכווה שתימצא...

אני לא מאמין שלתחנות דלק יהיה זמן להתעסק עם מצלמות וכו' כי זה לא מעניין אותם..ודרך אגב נגיד ואני יראה את הרכב במצלמות, איך אני אדע לאן הוא המשיך?

תודה בכל מקרה

טל

פורסם

טל, צר לי לבשר לך כי רכבך ככל הנראה כבר ממזמן עבר משחטה (בגלל זה גונבים פיאט אונו - זה לא מרצדס...) ובמקרה הטוב אולי נשחט בארץ... תמשיך לחפש וזה יהיה רק לטחון מים.. אם לא הודיעו לך על מציאת הרכב לאחר יום יומיים הרכב ממזמן מפורק לפאזל של 1000 חתיכות.

ממליץ לך לראות ב-YES+ יש תוכנית על אחד שגנבו לו את האונו הלבנה שלו והוא מחפש אותה... סרט דוקו מאוד יפה..

גוד לאק.

וקצת הומור שחור.. אולי כדאי להחליף את החתימה?

פורסם
טל, צר לי לבשר לך כי רכבך ככל הנראה כבר ממזמן עבר משחטה (בגלל זה גונבים פיאט אונו - זה לא מרצדס...) ובמקרה הטוב אולי נשחט בארץ... תמשיך לחפש וזה יהיה רק לטחון מים.. אם לא הודיעו לך על מציאת הרכב לאחר יום יומיים הרכב ממזמן מפורק לפאזל של 1000 חתיכות.

ממליץ לך לראות ב-YES+ יש תוכנית על אחד שגנבו לו את האונו הלבנה שלו והוא מחפש אותה... סרט דוקו מאוד יפה..

גוד לאק.

וקצת הומור שחור.. אולי כדאי להחליף את החתימה?

suruk שלום

את הפיאט אני כבר לא אמצא זה בטוח..תשמע לא חסרים מקרים ,שאולי אני אראה את האוטו זרוק באיזה רחוב,זתומרת אולי רק רצו להגיע איתו ממקום למקום

ממה שלמדתי ורכשתי בחיים הבנתי שאסור להתייאש אף פעם בכל דבר בחיים!

בקשר לחתימה...כניראה שאני אחליף...קצת כואב (נשמע מצחיק) אבל אין מה לעשות צריך "להתגבר"

טל:smile:

פורסם

לפי דעתי אל תתיאש עדיין.

לבן דודה שלי החזירו את האונו אחרי חצי שנה, הוא גם נגנב ליד אולם ארועים.

בקיצור עוד אל תתיאש.

אני מנחם אותך בדיוק כמו שניחמו אותי על הסובארו (ז"ל) שכניראה נהפכה לאבק של חלקים.

טוב הקטע הראשון היה יותר מנחם.

הלוואי שתימצא והחולרות האלו יענשו.

עומר

• תוכן חדש...