Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן בהמשך השבוע לפי ההיענות לרעיון אנו נוכל בוודאות לדעת האם יש טעם לארגן ארוחת פורום משפחתית..

אני בספק אבל אופטימי כמו תמיד...

אגב אני מגיע עם שידרוגון קל בבמה האחורית,הקנווד OLD SCHOOL [מהאסכולה והטעם של פעם] הוחלפו באובלים של MAC AUDIO iron 69.3 .עכשיו נישאר להחליף את המונו לאחד חזק יותר ויציב ב1 אוהם והוספת CVR חדש אשר יארח חברה לנוכחי..:wink:

P4012760.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סוף סוף הגיעה הגולף המיוחלת :wink:

זה בסדר שאין לך מערכת, גם באוטו הקודם לא ממש הייתה...

גמני מגיע...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עופר דבר ראשון תתחדש,גם בלי מערכת תמיד כייף לראות אותך .

אגב אם יש לך את הכובע הישן של במט"מ אני אשמח לקבל [כרגע אני מסתובב עם כומתה על ב']

ואגב קיבלתי סוף סוף זימון לקורס קצינים החל מהחודש הזה מתחילים המיונים שלי שאני אותם מצפה לעבור...

:wink:

להת' במפגש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני מציעה שכל מי שחושב להמשיך את המפגש בארוחת "על האש" ועל מנת שיהיה מעט אירגון, יפנה אלי בהודעה פרטית בנושא, ונראה כיצד אנו מתארגנים בנושא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מגיע!

לא יודע לגבי על האש - אבל משחק סנוקר ובירה גם יכול להיות רעיון לא רע...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קרוב לוודאי מגיע!!

(DANI - מצפה לפגוש אותך, ואולי גם לשמוע את הסאב של XETEC, שלח לי בה"פ באיזה אוטו אתה מגיע.)

בברכה!

יונתן.

פורסם

בפעם האחרונה שרצינו לעשות מפגש עם על האש הייתה היענות גדולה מאוד אבל לבסוף שום כלום

אז תחשבי פעמיים אם את רוצה לארגן מפגש שכזה כי אחרי הפעם שעברה אני לא סמוך כאן על אף אחד

פורסם
בפעם האחרונה שרצינו לעשות מפגש עם על האש הייתה היענות גדולה מאוד אבל לבסוף שום כלום

אז תחשבי פעמיים אם את רוצה לארגן מפגש שכזה כי אחרי הפעם שעברה אני לא סמוך כאן על אף אחד

למיטב ידיעתי אתה דיברת המון ובסוף לא הגעת(ע"ע מפגש צפון מרכז בקיסריה), אז דיבורים כמו חול ואין מה לאכול-לא בבית ספרינו.

אני עובד ולא יכול להגיע-באסה לי.

בברכה, שי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...