Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול,

עת תוקן פנצ'ר מוזר בגלגל שלי - ראיתי את דרך הטיפול.

כביכול, מה שמחזיק נקודה מסוימת בגלגל שלי היא מדבקה מחלקת את הלחץ הפועל עליה סביב החור.

אם אני מבין נכון.

זה אומר, שכביכול, הצמיג סובל מחוסר שלמות מבנה - יש מקום מסוים שבו הצמיד לא מחובר לעצמו ולא מחוזק כיאות.

בכל מקרה - עת סידרו את הגלגל ישבתי וחשבתי האם באמת אני מסוגל להמשיך ולנסוע על צמיג כזה.

אחרי שמשייפים אותו מבפנים ומורידים לו עובי מן הסתם (אז כעת לצמיג יש עובי דופן משתנה?!)ומחברים לו חתיכת גומי.

נכון, יש כאן חסכון נהדר - 600 לזוג צמיגים, מול 30 ש"ח לתיקון תקר -

אבל אלוהים אדירים, אני מרגיש כאילו בטיחות הצמיג ירדה פלאים, אין מחיר ששווה זאת בעיניי.

האם תיקון פנצ'רים נהוג בכל העולם או רק אצלנו?

זו נראית לי המצאה חאפרית כזו, לא משהו שראוי לנהוג איתו.

דעתכם?

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

אין קשר לבטיחות הצמיג.

שכבת הגומי הפנימית משמשת רק לאטימה ולא לחוזק מבני. את החוזק המבני משיגים בעזרת רצועות הפלדה שנמצאות בצמיג ואת האחיזה והעמידות לשחיקה משיגים ע"י שכבת הגומי החיצונית.

השכבה הפנימית עשויה מגומי רך במיוחד כדי להקטין בריחת אויר במקרה של ניקוב והמדבקה שיושבת על החור הרבה יותר חזקה ממנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

:shock: :shock: ???

אני די בטוח שדווקא בזה אנחנו לא שונים מכל העולם. אני באמת לא חושב שהחור הקטן הזה בצמיג והשיוף שהוריד 0.0001 מ"מ מפנים הצמיג באמת ישנה משהו לרכב שנוסע בתנאים רגילים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מעריך שהשיוף יוריד קצ תיותר מ0.00001 מ"מ, אבל זה לא משנה את העובדה, שפתאום בצמיג יש אי אחידות בעובי + נקודות רגישות במיוחד בקצות המדבקה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...