Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים האם למישהו יש טלויזיה ברכב?

אני מעוניין לקנות אבל אני שומע לכן ולטוב,השאלה שלי האם רואים משהו?

חשוב לי ערוץ 2 בנסיעות ארוכות... מדובר על מכשיר ומגבר מובנה לטלויזיה.

פורסם

הרצון שלך מבורך ,אך עם כל הכבוד[ויש]לצפות במכשיר טלויזיה נייד תוך כדי נהיגה -רעיון לא מוצלח בלשון המעטה!

תחשוב על זה...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ראיתי באינטרנט סך שמש עם מסך שמובנה בו מוניטור + אנטנה שקולטת ערוץ 1 וערוץ 2

לדעתי אפשר לקנות אנטנה בנפרד לא יודע מאיפה

אבל גם שמעתי מחבר שלאבא שלו היה משהו דומה והקליטה לא משהו

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

הקליטה ממש על הפנים עם ה tv tuner אלא אם כן אתה קונה של קלריון או אלפיין שעולים הרבה כסף בוא נאמר כמה אלפים טובים .

הסיבה של קולטים טוב היא בגלל שאת ערות 1 ו 2 רואים דרך חברת הוט או יס ועוצמת השידור נמוכה מאד

פורסם

הסיבה של קולטים טוב היא בגלל שאת ערות 1 ו 2 רואים דרך חברת הוט או יס ועוצמת השידור נמוכה מאד

ערוץ 2 וערוץ 1 משודרים ללא קשר לחברות הלווין והכבלים, ניתן לקלוט אותם בכל מקום בארץ ללא כל קושי.

תאמין לי שאחרי ששירתתי 3 שנים על ספינה בצבא, קולטים ערוץ 1+2 גם בכל הארצות השכנות שלנו ואפילו בקפריסין.

ואם ניתן לקלוט את השידורים על ספינה בלב-ים, אז גם על כבישי ארצנו ניתן לעשות זאת ללא כל קושי.

under construction..

פורסם

מעניין אם קולטים את הערוצים האלה גם בגן-עדן... המכשור הזה לא מיועד לנהג בזמן הנהיגה, הוא מיועד לנוסעים שבמושב האחורי ומקסימום לזה שיושב ליד הנהג.

תחשוב על זה - יש לך ילדים, אתה שם להם טלטביז כל הדרך שומע את טווינקי פינקי שר ל-ללה לה לה לה ואתה כבר לא יודע איך ואיפה ולחתוך לעצמך את הורידים...

אבל אם אתה חונה את הרכב ולוקח הפסקה זה כבר משהו אחר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברכבי הסעה מפוארים, (אחמים, אומנים וכו...) מותקנות טלוויזיות עם מגברים ואנטנות מיוחדות על גג הרכב. איכות הקליטה כאשר הרכב עומד היא סבירה עד טובה, תלוי באיזור שהרכב נמצא. תוך כדי נסיעה איכות הקליטה ממש על הפנים!!!

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

בסופו של דבר, אם תקנה משהו איכותי לא תהיה לך בעיית קליטה - רק להוסיף כמו כולם שדבר כזה הוא לשימוש רק למושבים האחוריים.

ברכבי הסעה מפוארים, (אחמים, אומנים וכו...) מותקנות טלוויזיות עם מגברים ואנטנות מיוחדות על גג הרכב. איכות הקליטה כאשר הרכב עומד היא סבירה עד טובה, תלוי באיזור שהרכב נמצא. תוך כדי נסיעה איכות הקליטה ממש על הפנים!!!

שלו.

אתה אח"מ?

פורסם

קיימים שני סוגי TV טיונר.

הראשון: הרגיל, ובנסיעה יש הפרעות קשות ביותר. כאשר הרכב חונה , כמעט תמיד תהיה קליטה מלאה ונקייה , לפחות סבירה מאוד.

השני: לפני מס' חודשים היו שידורי נסיון של בזק כמדומני, וסוג מקלטי הTV טיונר שתמך בשידור זה אכן קלט נקי כמעט תמיד גם בנסיעה באיזורים שכוסו אז.

אני לא יודע מה קורה עם השידורים האלה היום, בכל מקרה, השני תלוי בבזק או שידורים כאלה משדרן אחר, וכשאין כאלה, ניתן לזרוק את הTV טיונר מסוג זה לפח.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אתה אח"מ?
לא!!! אני לא אח"מ. אני טכנאי קול של אומנים, לכן יוצא לי לינסוע ברכבים כאלה שיש בהם טלוויזיה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

גרין מונסטר אתה מוזמן להתקין TV TUNER מכל סוג שהוא ולא משנה של איזה חברה ותראה עד כמה גרועה הקליטה שלהם כאן בארץ , למרות שנכון בארצות השכנות קולטים אותם טוב מאוד , אבל אל תשכח שבבית שלך , שלי ושל כולם וגם בארצות השכנות יש אמצעי קליטה לערוצים שלצערנו אין בTV TUNER לרכב ולכן הקליטה היא על הפנים .

• תוכן חדש...