Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פירקתי את הסאב והשארתי את החוט שמחובר למגבר חשוף...

הפעלתי את המערכת ולאחר כמה דקות יצא עשן מהמגבר כנראה החוטים נגעו אחד בשני (הפלוס והמינוס)

עכשיו מגיע אל המגבר חשמל והנורה נדלקת אבל הוא לא פועל..

מה יכול להיות הנזק?

איך אני מתקן את זה וכמה זה יעלה לי?

אשמח אם תוכלו לעזור לי ..........

פורסם

המגבר נישרף, לגבי תיקון אין לי שום מידע לכן נשאיר את זה לשאר חברי הפורום המלומדים...

אגב, באיזה מגבר מדובר?

פורסם

איזה בדיוק חיווט קיצר ? המתח או היציאות של המגבר?

איזה מנורה עכשיו דולקת ? ומה הכוונה שהמגבר עצמו לא עובד[הוא אינו מגביר את הסאב]?

תבדוק פיוזים דבר ראשון.

אם אתה מאיזור חדרה נתניה בינימינה אני יקשר אותך עם תמיר אסרף שבמקצועו מתקן הגברות...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
המגבר נישרף, לגבי תיקון אין לי שום מידע לכן נשאיר את זה לשאר חברי הפורום המלומדים...

אגב, באיזה מגבר מדובר?

מגבר אלפיין
פורסם
איזה בדיוק חיווט קיצר ? המתח או היציאות של המגבר?

איזה מנורה עכשיו דולקת ? ומה הכוונה שהמגבר עצמו לא עובד[הוא אינו מגביר את הסאב]?

תבדוק פיוזים דבר ראשון.

אם אתה מאיזור חדרה נתניה בינימינה אני יקשר אותך עם תמיר אסרף שבמקצועו מתקן הגברות...

החוטים שמתחברים לסאב כנראה נגעו אחד בשני...

המנורה שנדלקת היא המנורה שעל המגבר מנורה ירוקה!

והמגבר לא מגביר את הסאב.

אני מפ"ת אם תוכל לעזור לי במשהו אשמח

פורסם

מה יכול להיות הבעיה?

כמה עולה לתקן דבר כזה?

ומישהו יכול לשלוח אותי לאיזה מישהו באיזור המרכז או אפילו טלפון ?

פורסם

זה יכול להיות הטרזיסטורים עצמם (הרכיב שמבצע את ההגברה) זה יכול להיות קבלים או נגדים שהותכו ועוד הרבה דברים אחרים.

אם המגבר נדלק סביר להניח שספק הכוח תקין, אבל המגבר עצמו - אתה תצטרך להחליף שם לפחות רכיב אחד... תמסור לתיקון...

אני לא טכנאי אלקטרוניקה, דבר כאן עם תמיר - הוא מתמצא בזה לעומק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי תודה אם תוכלו לשלוח אותי לאיזו מעבדת תיקונים או מישהו שמבין אני אשמח כי אני לא יודע איפה יש באיזור שלי!

Guest תמיר .א.
פורסם

חפש בדפי זהב, מעבדות לאלקטרוניקה, אבל לא כולם מתעסקות עם מכשור של רכב, בגלל שצריך ספק כוח מיוחד שאין לכולם,

או שתיסע לכמה מתקינים באזור שלך אולי יש להם הסכם עם איזו שהיא מעבדה שהם שולחים אליה את המגברים ושיעשו זאת בשבילך.

תמיר

פורסם

גם אני קרה לי אותו העניין !

תיקון של מגבר עולה 150 שקל .

חבר שלי מתקן מגברים

אם אתה יכול להגיע לרמלה אז סבבה

תן לחבר שלי יומיים והמגבר גמור!

• תוכן חדש...