Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם חושב שיש באתרים של החברות הסלולריות הוראות שימוש לכל המכשירים שהם משווקים.

חפש שם.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

בפעם הבאה שיכתבו הודעות בסגנון הזה בכללי - הן יימחקו ללא אזהרה ולא יועברו. הרי כולכם יודעים את מטרת כל אחד מהפורומים - קשה לשים את ההודעה שלכם בפורום המתאים? (אני לא מדבר אפילו על כתיבת כותרת נורמלית, כי זה באמת כבר למתקדמים :p )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני ממליץ להציק לDRUGSTORE הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מבין בזה (כל כך התלהבתי מההבנה שלו שאפילו כתבתי לבד את כל ה"ממש" האלה....)

או שתפנה לפורומים סלולריים שונים...

או לשירות לקוחות של אורנג' הם ישמחו לעזור.

:lol:

אחלה מכשיר אגב.

:-)

פורסם
אני ממליץ להציק לDRUGSTORE הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מבין בזה (כל כך התלהבתי מההבנה שלו שאפילו כתבתי לבד את כל ה"ממש" האלה....)

אחלה מכשיר אגב.

לא לימדו אתכם בחברה שלך שצריך לעשות Copy & Paste ? :lol:

ככה אתם נראים באמת... :wink:

מכשיר חביב, אך גדול מדי.

7250 יכול לבצע את רוב הפונקציות (מצלמה, Java, Virtual Machine)

בחצי מהגודל... :roll:

nokia_7250.jpg

MCS 2008

פורסם

אז גם לי יש שאלה - בא לי להחליף את מה שיש לי, אבל להשאר באורנג'. מה כדאי לקנות? אולי אמורים להגיע בקרוב דברים חדשים?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אז גם לי יש שאלה - בא לי להחליף את מה שיש לי, אבל להשאר באורנג'. מה כדאי לקנות? אולי אמורים להגיע בקרוב דברים חדשים?

רוני

מה אתה רוצה??? מה התקציב שלך???

אתר טוב עם פורום חבביב ובעברית:

http://www.smartphone.co.il

יניב

פורסם

תקציב לא סופי, הרי ברוב הטלפונים אפשר לקנות בתשלומים או דרך איזה הסכם... בכל מקרה, אני רוצה משהו צבעוני עם הרבה אופציות, וחשוב שיהיה קטן כי הוא איתי בכיס. חשבתי בהתחלה על הנוקיה עם המצלמה אבל הוא ענק, יחסית...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

משהו קטן וצבעוני עם הרבה אופציות אין כרגע.

ההיצע נכון לעכשיו די מוגבל.

יש את הנוקיה 3510 הצבעוני אבל הוא פשוט מידי לדעתי ולא משהו (שאל את איציק לגביו).

יש את ה7650 אבל הוא ענק.

בקרוב, אם תמתין ייכנסו לאורנג' 6610 ו7210 שהם אחלה מכשירים(אבל יקרים), אז שווה להמתין.

פורסם

יש את הנוקיה 3510 הצבעוני אבל הוא פשוט מידי לדעתי ולא משהו (שאל את איציק לגביו).

יש את ה7650 אבל הוא ענק.

בקרוב, אם תמתין ייכנסו לאורנג' 6610 ו7210 שהם אחלה מכשירים(אבל יקרים), אז שווה להמתין.

או, מצוין, השאלה היא מתי? וגם מה הם יודעים לעשות (ומה הגודל שלהם וכולי)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יש את ה7650 אבל הוא ענק.

או, מצוין, השאלה היא מתי? וגם מה הם יודעים לעשות (ומה הגודל שלהם וכולי)

רוני

הם מכינים קפה, סנדוויצ'ים ויודעים לכתוב כותרות! :lol:

וברצינות, תעשה חיפוש ב http://www.nokia.com ותמצא את כל הנתונים שאתה צריך.

אני מעריך שהם יספיקו לך. שניהם אמורים לצאת עד סוף החודש באורנג'.

אם אתה רוצה גם מצלמה במכשיר קטן ונחמד תחכה לV200 של סמסונג או ל7250 של נוקיה.

פורסם

ה7210 טלפון חביב למדי עם עיצוב מדהים לטעמי.

מה שכן, זה:

nokia_7250.jpg

נראה לי הרבה יותר מעניין!

לא ידעתי שקיים כזה דבר - גם נוקייה, גם מצלמה, גם קטן... לכאורה השילוש המקודש.

מישהו טס לארה"ב בזמן הקרוב? :idea:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם
ה7210 טלפון חביב למדי עם עיצוב מדהים לטעמי.

מה שכן, זה:

nokia_7250.jpg

נראה לי הרבה יותר מעניין!

לא ידעתי שקיים כזה דבר - גם נוקייה, גם מצלמה, גם קטן... לכאורה השילוש המקודש.

מישהו טס לארה"ב בזמן הקרוב? :idea:

דווקא בארה"ב הוא לא יהיה זול במיוחד.

בקטע הסלולרי הם יחסית מוגבלים כי הרשת השלטת שם היא TDMA ( כמו הרשת הישנה של סלקום).

את זה עדיף לקנות במזרח או באירופה (למרות שאם אתה כבר שם יש אופציות הרבה יותר טובות).

פורסם
את זה עדיף לקנות במזרח או באירופה (למרות שאם אתה כבר שם יש אופציות הרבה יותר טובות).

איזה אופציות אחרות?

בקשר לאירופה המחירים של הסלולריים בשמיים, זאת בעיה. בייחוד בהשוואה לארה"ב.

אגב, אכן הרשת הסלולרית הנפוצה בארה"ב פועלת בטכנולוגיית TDMA (סינגיולר או משהו כזה) כמו רוב החברות שם, אבל עדיין ישנן גם כמה וכמה חברות שעובדות בGSM.

• תוכן חדש...