Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אנו לפני קנייה, כבר שילמנו מקדמה על הפיאט פנדה ופתאום אבא שלי נדלק מהדייהטסו סיריון.

ממש ממש תעזרו לי אם תביעו דיעה לגבי מה עדיף. מדובר על אוטומטית.

ההבדל של ה 10000 במחיר לא מפריע, מעניין אותנו יותר מה הקניה הכדאית יותר.

המון המון תודה מראש

אסף

פורסם

לפי דעתי דעה אישית בלבד הייתי הולך על הסיריון בלי לחשוב פעמיים..

אוטו חמוד קומפקטי מראה די משעשע מבפנים..

וואלההה רק סיריון..

פנדה רכב משעמם...

מבחינת מנוע..מה אפשר להגיד?..רכב חדש לכל דבר..

פורסם

הסיריון עדיפה על הפנדה לדעתי, על אמינות קשה לדבר מכיוון שאלו שני רכבים יחסית חדשים אבל בכל זאת, פיאט מול דיהטסו, אני הייתי הולך על היפנית. הסיריון קצת יותר איכותית מבפנים, מרווחת וחזקה מהפנדה. לדעתי היא אפילו נראת יותר טוב (חוץ מהחור בפגוש הקידמי, לקירור).

אם אפשר לבטל את ההזמנה, אני הייתי הולך לכיוון הסיריון.

פורסם

תודה על התגובות.

אני פשוט שמעתי דברים לא טובים על הדייהטסו ולכן ההתלבטות. בנוסף אני מבין שהפנדה חסכונית יותר בדלק.

עוד עניין זה שאם אנחנו כבר מגיעים ל 90000+ אז למה לא ללכת כבר על פונטו? לא עדיף?

פורסם

פנדה סיריון - סיריון בלי ספק.

פונטו היא רגע לפני החלפה, כך שאם אתם לא לחוצים, הייתי ממתין לדגם החדש. (גם קליאו חדשה צריכה להגיע בקרוב יחסית).

גיא

פורסם

אנחנו מעדיפים כן לקנות בזמן הקרוב...

הסיריון למרות החסכון בדלק של הפנדה? סיריון גם לעומת הפונטו הקיימת (שגם בה יש את הקלאצ' החשמלי הזה שכביכול מביא לחסכון בדלק)?

אדגיש שמרווח/מראה/גודל לא משנה אלא יותר משנה אמינות, איכות, עלות שוטפת.

כמובן שטיפה חשוב גם שתשמור על מחירה (שבזה הפנדה נכשלת...).

פורסם

תוספת קטנה: אנחנו ממש פתוחים לכל סוג של רכב קטן חוץ ממה שציינתי, פשוט מסיבות שונות איכשהו נתפסנו לאלו...

פורסם
אנחנו מעדיפים כן לקנות בזמן הקרוב...

הסיריון למרות החסכון בדלק של הפנדה? סיריון גם לעומת הפונטו הקיימת (שגם בה יש את הקלאצ' החשמלי הזה שכביכול מביא לחסכון בדלק)?

אדגיש שמרווח/מראה/גודל לא משנה אלא יותר משנה אמינות, איכות, עלות שוטפת.

כמובן שטיפה חשוב גם שתשמור על מחירה (שבזה הפנדה נכשלת...).

אם אלו הדרישות שלך, אז ללא ספק דייהטסו סיריון איכותית יותר וכנראה (לפי הדגם הישן) תיהיה יותר אמינה.
פורסם

הסיריון, כמכונית השייכת לקטגוריה גדולה יותר מהפנדה, מרווחת משמעותית מהפיאט (למעט מרווח גובה)

נוסף לכך, הסיריון בטוחה יותר (עפ"י מבחני הריסוק NCAP), מאובזרת יותר, בעלת מנוע מתקדם וחזק משמעותית מהפנדה. אגב, הייתי עורך נסיעת מבחן על הפנדה לראות אם הגיר הרובטי לא מעיק (הוא בועט חזק מאוד בהעברת הילוכים).

לגבי הנהיגה עצמה, שני המכוניות לא מצטיינות באחיזת כביש יוצאת דופן והנאה לנהיגה. הפנדה רכה ונוחה יותר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

גילוי נאות - אני כתב של מגזין אוטו.

גילוי עוד יותר נאות - כתבתי מבחן דרכים על הסיריון בהשוואה ישירה לפנדה, לפני כתשעה חודשים.

גילוי הכי נאות - הסיריון היא ה-ר-ב-ה יותר מכונית מהפנדה. אבל כל קודמיי כבר אמרו לך את זה... :wink:

אם תרצה עוד נתונים - רק תשאל. בגדול, ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן בשתיהן. מיד תרגיש בהבדלים.

עוד המלצות? לחכות לקליאו, לפונטו וליאריס החדשות, אבל הן תהיינה יקרות יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יחד עם הפונטו, היאריס והקליאו החדשות יגיעו לארץ צמד סוזוקים רלוונטיות שיהיו זולות יותר ויעלו 95-105 אלף שקל: האיגניס האירופית (איכות משופרת, תא מטען מוגדל ומנוע 1.5 ליטר) והסוויפט החדשה (אותו מנוע למיטב זכרוני, ותואר מפתיע: "מכונית השנה" של ירחון הרכב הבריטי המוערך CAR).

חוץ מזה אני אסנגר כאן על הפנדה: היא חסכונית מאוד, זריזה יחסית, והגיר הרובוטי שלה לא

כל-כך נורא, לפחות לדעתי הצנועה. בהשוואה מול הסיריון היא נחותה בעיקר במרווח במושב האחורי ובתא המטען, ובנינוחות הגיר האוטומטי.

ציון 4 הכוכבים במבחן הריסוק האירופי שבו זכתה הסיריון אינו תקף לדגם שנמכר בארץ: הסיריון הנבחנת צוידה גם בכריות צד, שהיבואן הישראלי אפילו לא מציע כאופציה. ולא שמצבה של הפונטו טוב יותר, עם 3 כוכבים בלבד.

פורסם

שוב תודה.

לגבי לחכות - חבל לנו, תמיד יגיעו דגמים חדשים ואת הרכב אנחנו כן רוצים כבר לקנות לכו נסתפק במה שיש.

הסיריון יותר רכב את זה הבנתי אבל זה כל מה שהיא עדיפה בו על הפנדה?

אני מודה שלפנדה נתפסנו בהתחלה בגלל החסכון בדלק. אני מסכים שהיא ממש לא מאובזרת ושהגיר הרובוטי לא נשמע הכי להיט ("לא כל כל נורא" זה גם "לא כל כך טוב"...).

בכל מקרה אחרי ההמלצות כנראה שנלך על הסיריון, אין לנו דרישות גבוהות מדי בכל מקרה ולכן אני מניח שלא נטעה עם כל רכב שנבחר בו.

תודה !

פורסם

זהו, שהפנדה לא מכונית גרועה (סה"כ, היא גם זכתה בתואר מכונית השנה באירופה ב-2004), אבל מול תחרות כמו הסיריון אין לה מקום במחיר הזה. הנה עוד גילוי נאות קטן - בהתחלה תכננו לעשות השוואתי בין הפנדה לסיריון, אבל לאחר כמה שעות נסיעה בשתיהן, כשהבנו שממש אין טעם כי הסיריון פשוט עדיפה באופן מוחץ ברוב המאפיינים החשובים, החלטנו להפוך את זה למבחן של הסיריון, כאשר הפנדה מצטרפת בתיבה השוואתית מקוצרת.

אודי צודק, ד"א, בנוגע לסוויפט החדשה, שלפחות באולם התצוגה עשתה רושם חביב בהחלט (אבל עדיין אין לדעת איך תתנהג על אספלט ישראלי ביחס למתחרות). בכל מקרה, היא תגיע מאוחר מדי בשבילכם, אם הבנתי נכון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסוויפט אמורה להגיע בחודש מאי כמודל 2007...

לדעתי שווה לחכות.. יש לי חבר שמחכה כבר שנה :roll:

(בינתיים הוא נוסע בסוויפט הישנה.. אבא שלו רצה להחליף ל206 חדשה, אבל הוא נדלק על הסוויפט ומחכה שתגיע לארץ..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...