Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני יודע אם הגיע הזמן להחליף פילטר אוויר ואני לא יודע מתי החליפו אותו פעם אחרונה

כלומר רק מהסלתכל עליו איזה תסמינים יכולים להעיד על פילטר שחוק/בעל בלאי גבוהה

פירקתי את התושבת שמגנה עליו בפולו והוא נראה די בסדר

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

פילטר אוויר לא נשחק, הוא נסתם.

בספר הרכב מפורט כל כמה קילומטרים צריך להחליפו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מכיוון שיש לך פולו 16V , אני אחסוך לך הרבה כאב ראש.

לפני כמה חודשים חזרתי מפילטר אוויר פתוח לפילטר אוויר רגיל, ואז עלתה הבעיה, מאיפה קונים כזה?

בפולו 16V התיבה בעלת צורה מיוחדת (פילטר עם חור עגול בצד ימין שלו לטובת סעפת יניקה) ובאף אחת מחנויות החלפים לא הצלחתי למצוא אחד כזה, למעט חנות הממוקמת ליד הפרסי (הפרסי ניסה לדחוף לי פילטר של דייהו רייסר) ושם הוא דרש משהו כמו 100 ש"ח.

בסופו של דבר, קפצתי למוסך פליקס, ושם קיבלתי את הפילטר ב35 ש"ח , כך שכניסה לכל סניף של צ'מפיון תפתור לך את הסוגיה.

הגישה שלי באחזקת רכב : כל דבר שאתה לא יודע מתי צריך להחליף - תחליף. במיוחד כשהרכב חדש אצלך ואתה לא יודע איך טופל קודם, ובמיוחד שמדובר בעלויות זניחות.

בלי קשר, מספר הטיפולים אפשר להבין בגדול מתי צריך להחליף כל דבר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל,

אני לא נתקלתי בבעייה למצוא פילטר אויר מקורי של הפולו בחנויות חלקי חילוף בבאר שבע.

אני קניתי לפולו שלי את הפילטר מ-ר.ק חלקי חילוף, אבל יש גם ל"דוד לוי" ול-"מימון", וגם באוטו דיפו (שם זה שחיטה, 120 ש"ח, בחנויות חלקי חילוף הרבה פחות) אני יודע שאתה מדבר על איזור המרכז אבל בכל זאת, לא חסרים חנויות חלקי חילוף ואני לא נתקלתי במחסור.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אייל, האם אתה מתכוון לפילטר הנ"ל? (לחץ בצד שמאל על C 4287/2 או C 4287/1 ותראה תמונה שלו)

http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_eur/index.html?ktlg_page=01&ktlg_lang=1&ktlg_01_fzart=1&ktlg_01_mrksl=51&ktlg_01_mdrsl=47&ktlg_01_modsl=4&ktlg_subpage=02

ובכן, יש לי פולו 2002 1.4 16 שסת' אבל עם 75 כ"ס.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אייל תודה רבה לך אחי אתה עוזר לי הרבה

דרך אגב עמדת לידי שישי שעבר ברמזור עם האוטו לא יודע עם שמת לב... :wink: זהיתי לפי הקליפרים האדומים

דרך אגב אפרופו היסטורית טיפולים בצמפיון סירבו למסור לי את ההיסטורית טיפולים של הרכב ללא היפוי כוח מבעל הרכב

איזה שטויות אלה...

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

• תוכן חדש...