Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ושבת שלום,

רציתי לבקש את חוות דעת חברי הפורום אלו מכם שהתנסו בנושא: אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית קטנה, קומפקטית, עם לפחות 5.1 מגה פיקסל, בערך עד 1700 שח, הצעות?

פורסם

לי אישית יש מצלמה מסוג IXUS700/SD500 אלו שני שמות שונים לאותה המצלמה האחד שם אירופאי והשם השני הוא אמריקאי בכל אופן אני באמת מאוד מאוד ממליץ עליה תמונות באמת אחלה רמה איכות חבל על הזמן קטנה מאוד מהירה מאוד בזכות מעבד קנון חדיש,לדעתי כדאי לחסוך עוד קצת בשבילה המחיר שלה בזאפ כרגע הוא 2000 ש"ח כדאי להמתין עוד קצת וכבר לקנות מצלמה טובה יותר.

עברתי מסוני טובה למינולטה וקנון אין מה להשוות.

היא באמת קטנה מאוד ובעלת רזולוציה מקסימלית 7.1 מגה פיקסלים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

1700 ש"ח זה המון כסף למצלמת 5.1. בסכום כזה אפשר כבר לקנות מצלמת 7.1, אלא אם הסכום צריך להספיק גם לאביזרים (כרטיס זיכרון, תיק, סוללות ומטען...).

בכל מקרה, בקטגוריית ה 5.1 אני ממליץ על הקאנון A95 או על סוני DSC-W. הסוני טובה יותר למשתמש שרוצה לכוון וללחוץ, הקאנון דורשת מעט יותר התעסקות כדי להוציא תמונה טובה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הסכום הוא למצלמה נטו.

לא ידעתי לאיזה גובה לכוון אז יריתי באפילה כמו שאומרים, בתקכלס התקציב הוא יוצר מהסכום הנקוב אבל אני לא כל כך מעוניין לקנות מצלמה שתהיה ממש ממש יקרה...

פורסם

קנון A520. התמורה הטובה ביותר שתוכל לקבל בסכום הזה + ישאר לך קצת עודף. נקודה.

אם תעלה ל 1800 תוכל למצוא את ה A620 - אבא של ה A520.

איתמר.

(עריכה: אגב, אם אתה גר באיזור המרכז אני אוכל להראות לך תמונות ותתרשם לבד...)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...