Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחירון הוא 93...

איך הרכבים האלה? ובאיזה מחירים הם נמכרים יד שנייה

הררכב שאני בודק..250 אלף קילומטר יד שניה.

פורסם

הבעיה בכלים האלו שהביטוחים יקרים מאוד וכך גם אגרת רישוי.

אוטו בן 7 שעשה כ- 35000 בשנה נסע לא מעט.

חובה לוודא שעבר טיפולים ושדאגו לו כמו שצריך.

מבחינת מחיר יש מה להוריד,תלוי במוכר:wink:

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

הבעיה באיסוזו הרבה יותר עמוקה....

מנועים שנגמרים לפני הזמן, ולא ברור למה, סרנים שנגמרים (???),

ובכלל רכב מאוד זול ליושבים בתוכו, האיכות של טנדר איסוזו, שהיא ממש לא ראויה לבעלי חיים.

על בעית הפלסטיקים הזולים אפשר להתגבר, על בעיית המנועים שנוטים לסיים את חייהם לפני קו ה200K, ממנה אי אפשר להתעלם. אני מדבר על האוטומטיים, הגיר מחסל לגמרי את המנוע.

**עריכה.... עכשיו ראיתי שאתה מדבר על ידני, אז אולי כן משתלם **

פורסם

טרופר נסחרים עד 30% מתחת למחירון. היו בטרייד של לובינסקי בראשל"צ 3 ונמכרו במחירים הנ"ל למרות שהיו במצב לא רע. נסה לאתר אותם (קוראים להם "טרייד מוביל" אם אני לא טועה) ולראות אם יש להם חדשים.

בהצלחה

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

• תוכן חדש...