רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,553 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אם הבוקר שלי בעליה לירושלים היה הזוי(ראה שירשור מקביל),אז בחזור בירידה לכיוון מוצא ראיתי משהו משעשע. אולי גם אתם נתקלתם בתופעה,חצי אחורי מונית צהובה עם כובע על הגג,וחצי הקידמי של הרכב ניידת תנועה עם כיתוב "אם שותים לא נוהגים" ובגדול "נסיעה במונית זו תעלה 50 ש"ח" ממש כמו סנטאור מהאגדות חצי אדם חצי סוס. נורא רציתי לצלם אבל זאת עדיין ניידת תנועה. אם הייתי ציניקן (רגע בעצם אני ממש ציניקן) הייתי אומר שלא מספיק שהמחוקק קבע שרף אלכהול בדם הוא שערורייתי ובילתי מידתי בעליל!!,עכשיו הם עושים מאיתנו כסף על מוניות. עכשיו התחלתי לתהות, מה זאת אומרת "נסיעה במונית זו תעלה 50" לאיזה מרחק זה תופס,והאם זה לגיטימי להכנס למשטרמונית,יש מצב לסגור מראש בלי קבלה?. בכל אופן יש כאלו …
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם מישהו מכיר חברת השכרות שמאפשרת השכרה כזאת בסופ"ש?
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה דעתכם על המוצר הזה ? http://buzzshop.co.il/gs1000.html וזה ? http://www.allstar.co.il/sale.asp?pid=1937 וזה ? http://www.allstar.co.il/sale.asp?pid=754 אשמח לדעתכם בנושא. מתכוון לרכוש השבוע. בארץ.
הודעה אחרונה מאת electro78, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מדובר בבחור שאני מכיר אישית והייתי מאוד ספקן לגבי סיכוי הזכיה שלו מול צמפיון.. הסיפור הכללי היה שאותו בחור רכש אוקטביה חדשה . הרכב התגלה כלימון. כמובן שצמפיון התכחשו לכך שיש בעיה חריגה והלכו בדרך ה"רגילה"של תיקונים על גבי תיקונים. עד שנמאס לו. הוא השאיר את הרכב אצלם במוסך והגיש תביעה נגדם. סופו של דבר, הרכב הוחזר לצמפיון והוא פוצה בסכום נכבד. למי שמעוניין לקרוא : http://www.courts.co.il/1608379/%D7%A4%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%A1%D7%91%D7%A8%D7%92-%D7%95%D7%90%D7%97'-נ'-צ'מפיון-מוטורס-בע"מ-ואח'
הודעה אחרונה מאת glmn180, -
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 922 צפיות
אני חושב בדיוק הפוך. נהגים חייבים לקחת אחריות על מעשיהם. נהיגה במצב של עייפות, שכרות או התעסקות בטלפון צריכה להיות באחריותו הבלעדית של הנהג מכיוון שהמדינה לא צריכה להיות בייבי סיטר של אף אחד. http://www.themarker.com/opinion/1.2303230
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
אמריקה היא ארץ ענקית ועל גלגלים.יש כאן ייתרון גדול של המשאיות על הרכבות ו Trucking זאת הוויה בפני עצמה עם הווי של נהגים שנוסעים ימים על ימים במפלצות מבריקות ומצוחצחות עם תאי שינה מפוארים. אני אוהב לעצור בחניוני משאיות מהסיבה הפשוטה שיש בהם הכל, ממסעדה עשירה ולא יקרה ועד למקלחות וכו'. אגב, הפיקוח עליהם חזק מאד ויש כל כמה עשרות ק"מ תחנת שקילה שבה גם בודקים את מכלולי הבטיחות (ראיתי במו ידיי איך מפרקים את הפנלים של תא המנוע בכמה דקות ובודקים ממש ממש). בקיצור הנה כמה מהמפלצות שצילמתי השבוע בנסיעתי במדינת וורמונט, מקום די נידח עם כבישם ארוכים ומפותלים בתוך יער בלתי נגמר. חלק מהתמונות צולמו במפגש 50 שנה למוסטנג והמשאית הקלה אמנם ממותגת "פרייטליינר" שזה שם ידוע בתולדות המשאיו…
הודעה אחרונה מאת zivco80, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אתמול בלילה נתקלתי בברייה מוטורית שאני לא מכיר (אין הרבה כאלה), ועוד בארץ, עם רישוי ישראלי, בבניין של אמא שלי! בירור קצר העלה שמדובר בטזארי חשמלית. כבר דובר עליה כאן בפורום. העיצוב לדעתי יפהפה. היה מתאים לו פסקול של איזה מנוע אטמוספרי בסל"ד גבוה.. אבל, בעצם זאת הדרך הנכונה לתכנן רכב חשמלי: לשימוש עירוני בלבד. המקום היחיד שיש לזה טעם. נראה לי תענוג לצאת לסידורים עם רכב כזה.
הודעה אחרונה מאת ofer890, -
-
- 1 תגובות
- 734 צפיות
היו הרבה דיבורים על כל שהמנוע זז הרבה אחורה בשלדה אבל רק במבט מקרוב (ובעזרת הקו האדום שהוספתי על התמונה המקורית), ניתן למעשה לראות שכעת המנוע נמצא טכנית בין שני הצירים. דבר זה (לפי הבנתי לפחות) הופך את המיאטה החדשה לבעלת מנוע מרכזי באופן טכני, האם הדבר נכון? כמובן שזה לא התצורה המוכרת לנו ממכוניות על בה המנוע נמצע בין שני הצירים, אבל מאחורי תא הנוסעים.
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, אני רוצה להוסיף פנסי ערפל לדים לפולו 2012 שברשותי. בהתחלה רציתי לשים פנסים רגילים עם שינוי הסוויץ' בתא הנהג שאפשר לכבות ולהדליק בעת הצורך, אך זה קצת יקר לי כרגע וגם הפרוצדורה בעייתית ומורכבת יותר. בכל מקרה, הבנתי כי יש אפשרות לחבר פנסי לדים שדורשים פחות עבודה וכסף. דוגמא בלינק. השאלה האם מותר להוסיף פנסי ערפל עם מנורות לד הדולקים תמיד? כלומר כל פעם שאני מדליק אורות דרך או אורות רגילים הם ישר דולקים. כרגע אני מכיר שיש כמה וכמה רכבים שנעים במדינה שלנו עם התצורה הנ"ל, דוגמאת קורולה (שזה באזור הגריל) תודה.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הכתבה המלאה מנענע. בכתבה יש הקלטה של המורה מבקש "מתנה". יש גם תמלול מילולי. מתוך הכתבה:
הודעה אחרונה מאת nir100, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש לי חבר שהיה מעוניין בפיזו 107 משומשת, ובצדק. לשימושים שלו ולתקציב שלו זה רכב אידיאלי. אלא מה? יצא לו לדבר עם איזה מוסכניק(כמובן שדרך אמא של סבתא של דודה), והוא אמר לו שלמרות שהיה שיתוף פעולה עם טויוטה, החלקים המשותפים הם רק החלקים המרכזיים(מנוע וגיר אני מניח) וכול השאר הוא נפרד לחלוטין. אי לכך, הפיז'ו היא עדיין פיז'ו לכול דבר ואחרי 5 שנים שהרכב על הכביש, יתחילו בעיות. הכול גם מנסיון של אותו מוסכניק, כמובן. האם למישהו יש איזה אסמכתא שאומרת בוודאות שה-107 והאייגו זה אותו רכב בדיוק, ובעל אותם חלקים?
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
-
אחרי הרבה זמן שעשיתי, החלטתי גם לפרסם ולהראות את התוצאות הסופיות של התיקונים הקטנטנים של הרנו קליאו שעברה אלי מאמא. אני יתחיל בכרית אוויר, כמו בכל רנו קליאו מהשנתונים האלה, הכרית אוויר של הנוסע הקדמי, מרוב חום הדש מתפוצץ שם : ניסתי לסדר קצת ולא יצא יפה וזה ממש מפריע לי בעין, הזמנתי חתיכת מדבקה "קרבון פיבר" לפי גודל 20X30 והדבקתי בזהירות לפי המידות : התוצאה מאוד יפה לעין שאני ברכב. הבעיה הגדולה ביותר של הרכב היא הצבע, נצבע על הצבע המקורי בצבע לא איכותי והוא התחיל להתקלף : עקבתי אחרי קצת דיונים בפורום, הלכתי לחנות באיזור ורכשתי וקס של טרטל, פוליש גס ודק של NO 7 קצת מטליות, נייר שיוף דק, ספוג, וסטיק צבע לבן, התחלתי לשבת על האוטו להוריד א…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 839 צפיות
שוטרי מרחב איילון פשטו אתמול (ג') על שלושה מחסנים בבת ים. השלל: מאות חלקי כלי רכב החשודים כגנובים, בעיקר מראות צד וסמלים של כלי רכב. כמו כן נמצאו במחסנים מכשירי אלקטרוניקה החשודים כגנובים. מי שנעלמו לו חלקים מהרכב, שיפנה למשטרה, אולי ימצא את רכושו שם. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4512278,00.html
הודעה אחרונה מאת martines, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אתמול הייתי באיזור תל אביב רמת גן.. וחצי גנבתי רמזור אדום בפנייה ימינה, (עברתי את פס העצירה, ועצרתי מיד אחריו כששמתי לב לרמזור) לא בצומת מרכזית.. יש חשד שצולמתי, מכיוון שראיתי אור לבן ... יש לי כמה שאלות : האם באמת יש מצלמות אור אדום בפנייה ימינה? האם הוויז היה אמור להתריע לי בפני מצלמה שכזאת?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
היי, אז לראשונה היום הייתי במוסכי צ'מפיון מסויים, פשוט רציתי רק שיכבו לי נורית מסויימת עם המחשב של הרכב. עניין פעוט של לא יותר מ-5 דק', אתם יודעים מה, 10 דק' לדבריו של הנציג שירות, הוא צריך להכניס את הרכב לאזור של המוסך, לתעדף אותי על פני אחרים ועוד כל מיני סיפורים. וכל זה בשביל לבוא עם המחשב לאזור של החניה שנמצא מטר משם ולבדוק מה קורה. עכשיו מילא זה, אבל החיוב שהוא רצה זה שעת מוסך, שעה, כלומר 60 דק'! והמחיר הוא 250 אחרי הנחה. לא 5, לא 10, לא 20... 60! כלומר על מלוא הסכום שעל בדיקה כזו זה אולי 10 דק'. בחישוב פשוט, אם הם היו הוגנים, הייתי משאיר להם שם 50 שקל וזהו, וזה לא שלא הצעתי - אבל הם בשלהם. ישר אמרתי לו: "התקלחתי הבוקר, אין צורך לסבן אותי.. " ויצאת…
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
- 3 תגובות
- 833 צפיות
שלום. הזמנתי רכב השכרה לשבוע בשלמה סיקסט - שברולט ספארק ידני (או דומה - ככה כתוב בהזמנה). א. מישהו יודע איזה מנוע יש לה 1.0 או 1.2? בשירות לקוחות לא קיבלתי תשובה ברורה. ב. במידה ולא יהיה את הרכב הזה בשעת ההזמנה - איזה רכב קטן דומה מומלץ לקחת בגודל הזה, מבחינת נוחות, דלק וכו'? תודה
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
ראשית רציתי להגיד שזו הודעה ראשונה שלי בפורום. אני קורא פה מדי פעם הודעות אחרות ונהנה, תודה לכם. ומועדים לשמחה. יש לי סובארו אימפרזה 2006, ומטעמי בטיחות של נסיעה בכבישי יהודה ושומרון, אני רוצה למגן את החלונות נגד אבנים. יש לי שתי שאלות: 1. האם זה מוריד את ביצועי הרכב בצורה משמעותית? 2. האם יש מקום שאתם ממליצים לעשות את זה? (והאם אפשר למגן גם לירי) תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת רוכב בודד, -
-
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
מה יותר נאות מאשר להחדיר לראשונה את המנוע הזה לשוק שלנו בפורד הכי קטנה ולא בפוקוס, על מנת להפיג את חששות הלקוחות השמרנים? אם אני לא טועה, דלק טענו שכל עוד מנוע ה-1.0 המטורבת של פורד לא זוכה לשידוך של תיבה אוטומטית, הוא לא יעשה עליה. מצאתי שבחו"ל הפיאסטה האוטומטית כבר נמכרת עם מנוע זה. ובכן, למה לא אצלנו?
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 909 צפיות
רכשתי רדיאטור (טרם הגיע לארץ)חדש ומקורי מארה"ב לרכבי דרך איביי ,המוכר ציין במעמד הרכישה שיש עליו שנה אחריות, עכשיו,נניח שהרדיאטור יגיע אליי פגום/סדוק או לחילופין ינזל במהלך השנה של זמן האחריות,מה בדיוק הפרוצדורה שעליי לעבור ע"מ לממש את תוקף האחריות שניתנה לי על פריט שנרכש מארה"ב? תודה רבה מראש למגיבים והמשך חג שמח וכשר לכל חבריי הפורום הנכבד. בברכה, יוסי
הודעה אחרונה מאת yanivnn, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
השבוע מלאו 50 שנה למוסטנג ולכבוד היובל נערך בצפון קרוליינה שבארה"ב אירוע ענק כמו שרק האמריקאים יודעים לעשות. באירוע השתתפה חברת פורד שהציגה את קשת הדגמים הנמכרת בארה"ב והמסמר היתה המוסטנג החדשה שפותחת דור חדש. התאכזבתי. פןרד חזרו על הטעות שלהם בשנים 1964 - 1973 כשהרכב גדל ותפח ואיבד את הייחוד שלו לעומת הקמארו למשל. בשנת 2005 הוציאו דגם חדש לגמרי שמצא חן בעיניי כי הצורה הזכירה את הפוני המקורית. וחשוב לדעת שהייחוד של המוס בתרבות המוטורית האמריקאית הוא בתדמית, בצורה. מה שבפנים ממילא דומה לקמארו וכוו'. בקיצור, אחרי כמה שנים מוצלחות שבהן הרכב התדרדר שוב לקווים ומימדים גדולים הופיעה גרסה חדשה, שמנה, מכוערת (לטעמי) ובעיקר כזו שאיבדה את הקלילות.אז הנה כמה תמונות תמונות …
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עבור מנועי TSI לדוגמא, 1.2 TSI מקבלים 105 כ"ס בתחום סל"ד של 4500 עד 5500. קצת לא מובן הקטע הזה, הרי מה הרווח שיש לנו כך שכ"ס שווה בכל התחום הזה? כי יותר סל"ד = יותר שריפה של בנזין. אז למה לא להישאר על 4500 סל"ד? אותו כ"ס ויותר חסכוני. כלמר למה המנוע לא עוצר על 4500 סל"ד במקום התחום הזה?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
שלום לכולם, ראשית, אני מתנצל על האורך. זהו לא פוסט של התמרמרות "קלאסי" על יבואן או על רכישת רכב, אלא גם פוסט אינפורמטיבי (וסובייקטיבי) שנועד לשקף לקוראים את ההתרשמות שלי ושל אישתי כזוג צעיר בנוגע לשיקולים כלכליים לרכישת רכב-ומדוע יש יבואנים שלא ילקחו בחשבון מבחינתנו. קצת רקע: אני ואישתי זוג צעיר (ללא ילדים, עדיין) . ברשותנו יאריס 2009 עם גיר רובוטי, שעשתה 80K ק"מ ומטופלת בקפדנות וצורכת 1:16 בממוצע. בחודשים האחרונים (לאור הקילומטרז' הגבוה שהתחלתי לנסוע בעבודה החדשה שלהערכתי מצטברים ל25000 ק"מ בשנה ואפילו יותר) חשבנו על האפשרות להחליף את היאריס ברכב יותר גדול ונוח שישמש לשינוע תינוק (כשיגיע) בנוסף לקרובים שיגיעו לביקורים מחו"ל, כי היאריס כבר לא כל עונה על הצרכ…
הודעה אחרונה מאת matanfr, -
היי, השנה מתקיימת תערוכת אומוטומור בחול המועד פסח, האם מישהו יודע מה הולך להיות שם? האם השנה יש סיבה ללכת? ד"א לאומי קארד מציעים 1+1.
הודעה אחרונה מאת VitaliGal, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברים ומועדים לשמחה, יש לי רכב מסחרי נחשב משאית קטנה, עלה על הכביש 5-2013, ולפי החוק משאית חייבת כל שנה טסט גם אם זה חדש, לא כמו רכב פרטי אם חדש אז טסט רק אחרי שנתיים... אז בדיוק עוד חודש פג תוקף הרשיון המקורי וצריך לעשות טסט אבל עדיין לא קיבלתי את הרשיון בדואר, ולמה אני של פה, כי אני רגיל עם כל הרכבים שיש לי והיוי לי (מעל 10 רכבם) תמיד שלחו לי את הרשיון כמעט חודשים מראש בדואר, אז מה עושים? להמתין עוד איזה שבוע? ואם עוד שבוע+ לא הגיע הרשיו אז מה לעשות? לגשת למשרד רישוי ולהציא העתק רשיון או להגיש איזה בקשה? תודה.
הודעה אחרונה מאת ranchuk, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 71 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
שווה או לא שווה את הכסף? תגובות בבקשה...
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
הכל התחיל כשהזמנתי "ניסאן מיקרה או דומה לו". הגעתי לסניף החביב עלי בתל אביב ביום שישי על הבוקר וגיליתי שאצל אלדן ניסאן מיקרה או דומה לו זה קיה פיקנטו, פיאט 500 או סיאט מיי. כולן אוטומטיות, אגב. הסיאט נפסלה על הסף, אין מצב שאני נוהג בדבר הרובוטי המזעזע הזה. הפיקנטו נפסלה גם כן. גם קטנה, גם איטית וגם בולעת דלק. התלבטתי לרגע אם לקחת את ה-500 החמודה, כמעט לקחתי אותה, אבל אז נזכרתי שיש לי נסיעה ארוכה לצפון עם שני אנשים מאחור והחלטתי לרחם עליהם. אז שדרגתי לקטגוריה אחת למעלה, עכשיו יכולתי לבחור בין מאזדה 2 ליונדאי i20. בחרתי ביונדאי וככה התחיל לו מסע של כמעט 1000 קילומטרים בחמישה ימים פקוקים במיוחד. נתחיל מהרכב עצמו. הרכב שקיבלתי עלה לכביש בסוף שנת 2012 אבל גיליתי את זה…
הודעה אחרונה מאת pinister, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, הערב יצאנו בשעה יחסית מאוחרת לתל אביב, וכשהגענו עם החברים לתל אביב, רצינו לחזור לבת ים. ניגשנו למונית הראשונה שעמדה ליד הכביש ואמרנו את היעד, הנהג אמר 120 ש"ח, מחיר מוגזם מן הסתם. אמרתי לו שנסע עם מונה, על מה שהוא צחק, ואמר "שים לי בכיס פה ערבון 130₪ ונסע מונה" וכשצעדתי מלפנים לאוטו לרשום את מספר הרכב, הוא פשוט שם גז, ואם לא הייתי קופץ, הוא היה דורס אותי, פשוט ככה, דורס. חבר שלי רשם את המספר, ואני זוכר את דגם האוטו, קיה ריאו. אני שוקל להגיש תלונה במשטרה, האם העניין שווה את הזמן שלי? תודה
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
חג שמח לכולם . שבוע שעבר נסעתי עם שברולט ספארק שברשותי 2014 מנוע 1.0 מאשקלון לכנרת הלוך חזור ורציתי לשתף אותכם בחווית הנהיגה. אז הרכב היה מלא 5 נוסעים + מזגן נסיעה סביב ה 100 הרכב סחב ממש יפה פה ושם בעליות היה צריך להוריד הילוך כדי לשמור על מהירות הנסיעה אבל בגדול הנסיעה היתה ממש זורמת ורציפה . תצרוכת הדלק בסופו של דבר עמדה על 1 ל 16.5 מאמין בנהיגה לא הכי חסכונית עם המון ברקסים בירידות והעליות של טבריה ופקקים קצרים. זהו בגדול רק רציתי לשתף למי שמתלבט האם לרכוש את הרכב או מפחד מנסיעות שכאלה .. אשמח לענות על שאלות!
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מישהו יודע מה הוא אומר? התקבל יחד עם התו האיזורי הרגיל
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 758 צפיות
אהלן חברים,רציתי לדעת האם נכה בעל תו נכה אמור לשלם את האגרה על חידוש רישיון הנהיגה? זה לא אמור ליהיות כמו רישיון רכב שהנכה לא משלם אגרה מלאה אלא 20 ומשהו שקלים?,ולגבי טסט לרכב,האם יכולים לא להעביר אותי טסט במידה והוספתי פנסי ערפל לרכב שלי אבל אינני מדליק אותם או שאני יכול לאמר שהם בכלל לא מחוברים?
הודעה אחרונה מאת armagedon,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 314 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- סולל הדרך
- sperial
- urich
- zaf
- Amitbak
- גולדן191
- BoazB11
- blackpolo
- samg
- David32
- Supertigre
- דובצע