Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם .

שבוע שעבר נסעתי עם שברולט ספארק שברשותי 2014 מנוע 1.0

מאשקלון לכנרת הלוך חזור ורציתי לשתף אותכם בחווית הנהיגה.

אז הרכב היה מלא 5 נוסעים + מזגן נסיעה סביב ה 100 הרכב סחב ממש יפה פה ושם בעליות היה צריך להוריד הילוך כדי לשמור על מהירות הנסיעה אבל בגדול הנסיעה היתה ממש זורמת ורציפה .

תצרוכת הדלק בסופו של דבר עמדה על 1 ל 16.5 מאמין בנהיגה לא הכי חסכונית עם המון ברקסים בירידות והעליות של טבריה ופקקים קצרים.

זהו בגדול רק רציתי לשתף למי שמתלבט האם לרכוש את הרכב או מפחד מנסיעות שכאלה ..

אשמח לענות על שאלות!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למרות מה שהרבה ישראלים חושבים, רכבי המיני יכולים לעשות נסיעות בין עירוניות ארוכות בלי בעיה. אומנם זה יהיה פחות נוח אך זה אפשרי.

אני ממליץ לפני נסיעה ארוכה לבדוק לחץ אויר בצמיגים ושמן כדי לראות שהכל תקין ולא להתקע רחוק מהבית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אני ממליץ לפני נסיעה ארוכה לבדוק לחץ אויר בצמיגים ושמן כדי לראות שהכל תקין ולא להתקע רחוק מהבית.

זה כדאי לעשות בכל רכב אחת לשבוע או שבועיים, כולל רכב חדש יחסית, לא משנה אם זה מיני, סופר מיני או מנהלים.

אני אחת לתקופה גם מבצע בדיקה לאורות ברכב. (חוץ מנסיעות לילה שבחלקן רואים אם משהו לא בסדר)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני חושב שכשאמרו שהרכב הינו רכב עירוני, אמרו זאת אך ורק בהתבסס על תנוחת ישיבה, הן של הנהג והן של הנוסעים ולא על נפח מנוע וכדו'...

פורסם

הרכב הוא "עירוני" כי הוא מתוכנן לעשות את העבודה שלו הכי טוב בעיר - צריכת דלק נמוכה בפקקים, קלות חניה וכו'.

בשביל זה נעשו פשרות בנוחות הנסיעה הבינעירונית. בעיקר בנפח תא המטען ונוחות הנסיעה.

מבחינה מכאנית אין לרכב שום בעיה לנסוע את כל הארץ רצוף הלוך וחזור כל יום.

ואגב בכל רכב צריך הוריד הילוכים בעליות ובירידות...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חבר ירד מטבריה לאילת וחזרה ללא שום בעיה עם סוזוקי אלטו אז אני לא חושב שיהיה קושי מסוים לספארק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שברולט ספארק 1.0, ידנית, 5 אנשים, נסיעה לים המלח, אבל נותנת בראש לאופנועי הספורט שמבצעים נסיעות שם, למעשה אני אפילו זוכר שנעקפו מספר אופנועי דוקאטי והם היו די המומים. הבחור טוען שהתקין מגדש על וטורבו ברצועה עבה, הכוח עצום.

דרך אגב, איך בדקת צריכת דלק? ללא זלזול או כוונה של לפגוע אבל... המנוע של 1.0 ביחד עם 5 אנשים + מזגן + ציוד והמון ברקסים והאצות כפי שתארת, להגיע לצריכה של 16.5/1 זה קצת בגבול הדמיוני.

במידה ותדלקת מלא בצורה איטית ( בכדי לא להקפיץ מוקדם מדי עקב לחץ אוויר ), בדגש על מלא ללא הוספה של דלק מעבר לקפיצה, לאחר החזרה הביתה תדלקת מלא בצורה איטית שוב פעם, ללא קפיצה וחישבת את כמות הדלק למול הקילומטרים ויצא 16.5? אם כך אני מתרשם לטובה :) שכן זה מדהים.

פורסם (נערך)
יופי של אוטו הספארק

בוא לא ניסחף, זה עדיין דייהולט, דבר כזה לא שוכחים ולא סולחים כל כך בקלות ובמהירות :evil:

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בוא לא נחסף, זה עדיין דייהולט, דבר כזה לא שוכחים ולא סולחים כל כך בקלות ובמהירות :evil:

יש לי זכרון ילדות איך הדייהו רייסר שלנו נתקע בדרך לאילת בשנת 1999 :bad-word:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

לא אהבתי את הרכב, צעצוע עם כיסאות כמו אלה המתקפלים שלוקחים לים.

תיהיה בריא, הכי חשוב שאתה מרוצה.

אני הייתי מפחד להעמיס 5 אנשים על רכב כזה. (מבחינת בטיחות ומבחינת כח, זה עגלה)

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם (נערך)

אני מאמין שבעלי ה 405 והליאונות אמרו בזמנו דברים דומים על בעלי הג'אסטי/טווינגו (לכשהיו חדשות) והן נסעו כמו נ.נ.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

שברולט ספארק 1.0, ידנית, 5 אנשים, נסיעה לים המלח, אבל נותנת בראש לאופנועי הספורט שמבצעים נסיעות שם, למעשה אני אפילו זוכר שנעקפו מספר אופנועי דוקאטי והם היו די המומים. הבחור טוען שהתקין מגדש על וטורבו ברצועה עבה, הכוח עצום.

דרך אגב, איך בדקת צריכת דלק? ללא זלזול או כוונה של לפגוע אבל... המנוע של 1.0 ביחד עם 5 אנשים + מזגן + ציוד והמון ברקסים והאצות כפי שתארת, להגיע לצריכה של 16.5/1 זה קצת בגבול הדמיוני.

במידה ותדלקת מלא בצורה איטית ( בכדי לא להקפיץ מוקדם מדי עקב לחץ אוויר ), בדגש על מלא ללא הוספה של דלק מעבר לקפיצה, לאחר החזרה הביתה תדלקת מלא בצורה איטית שוב פעם, ללא קפיצה וחישבת את כמות הדלק למול הקילומטרים ויצא 16.5? אם כך אני מתרשם לטובה :) שכן זה מדהים.

מצטער אבל יכולתי להחזיק את זה בבטן.

בבקשה תגיד לי שאת הפסקה הראשונה כתבת תחת השפעת אלכוהול בכמות מסחרית

פורסם
מצטער אבל יכולתי להחזיק את זה בבטן.

בבקשה תגיד לי שאת הפסקה הראשונה כתבת תחת השפעת אלכוהול בכמות מסחרית

:lol:

פורסם
אני מאמין שבעלי ה 405 והליאונות אמרו בזמנו דברים דומים על בעלי הג'אסטי/טווינגו (לכשהיו חדשות) והן נסעו כמו נ.נ.

הטוב ביותר בו נתקלתי היה רנו 4 שהעמיס את הציוד של כל המחלקה (איזה 12 איש) ונכנס איתו לצאלים דרך שבילי הטנקים כאילו היו אוטובאהן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...