Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה כדאי לעשות בכל רכב אחת לשבוע או שבועיים, כולל רכב חדש יחסית, לא משנה אם זה מיני, סופר מיני או מנהלים.

אני אחת לתקופה גם מבצע בדיקה לאורות ברכב. (חוץ מנסיעות לילה שבחלקן רואים אם משהו לא בסדר)

צודק, אני אחדד את ההמלצה שלי ואגיד שבנוסף לבדיקות השגרתיות מומלץ לבצע עוד בדיקה לפני היציאה לנסיעה ארוכה ולא שגרתית כדוגמת זו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תשכחו לבדוק גם מה המשקל המירבי שאפשר להעמיס על הרכב.

5 אנשים בריאים זה 400 קילו בלי ציוד.

לא מצאתי נתון משקל מירבי לספארק, אבל 400 קילו זה המון על רכב כזה.

יש משפחתיות שהאחיזה אצלם נדפקת לגמריי אם מעמיסים הרבה, אז במיני בכלל.

פורסם
לא אהבתי את הרכב, צעצוע עם כיסאות כמו אלה המתקפלים שלוקחים לים.

תיהיה בריא, הכי חשוב שאתה מרוצה.

אני הייתי מפחד להעמיס 5 אנשים על רכב כזה. (מבחינת בטיחות ומבחינת כח, זה עגלה)

צעצוע, או לא, גם אם תהיה מעורב עם השברולט שלך בתאונה המצב לא יהיה יותר טוב (אני חושב אפילו גרוע יותר)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בוא לא ניסחף, זה עדיין דייהולט, דבר כזה לא שוכחים ולא סולחים כל כך בקלות ובמהירות :evil:

הספארק הכי יפה בקטוגורית המיני ואין על זה ויכוח, בגרסה ידנית היא הכי טובה.

פורסם

על המונח מותג מדבקה שמעת? זה דייהו. השאלה הנכונה זה "האם המחלקה הקוריאנית של שברולט השתפרה?"

הכי יפה בקטגורית המיני? פיקנטו. הנה. יש ויכוח. :lol:

פורסם (נערך)

דהייו דהייו? אבל סוס עבודה.

דהייו כבר לא משתפת פעולה עם שברולט לידעתך.

שתיהן מיוצרות בקוריאה על אותו דם ובשר קוראינים מה ההבדל?

רק הפיקנטו אולי מתחרה ביופי השאר נראות קופסאות שימורים מעוצבות,בכל מקרה יופי זה טעם אישי.

עריכה אחרונה על ידי Castrolz
פורסם
על המונח מותג מדבקה שמעת? זה דייהו. השאלה הנכונה זה "האם המחלקה הקוריאנית של שברולט השתפרה?"

הכי יפה בקטגורית המיני? פיקנטו. הנה. יש ויכוח. :lol:

ואם זו דייהו, אז מה ?

קודמתה, הדייהו מאטיס היתה מכונית מצויינת שרק עיתוי בעייתי ותמחור שגוי מנעו את הצלחתה.

מישהו רוצה להזכר איך נראו המכוניות של יונדאי לפני 22 שנה ?

ואני מתכוון לפוני, אקסל וסטלאר ?

אז מה, כל החיים נקשר דגמי עבר לדגמים חדשים שאין שום קשר בינהם ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
דהייו כבר לא משתפת פעולה עם שברולט לידעתך.

שתיהן מיוצרות בקוריאה על אותו דם ובשר קוראינים מה ההבדל?

א) אהמ... טוב

http://en.wikipedia.org/wiki/GM_Korea

ב) אכן אין הבדל. אלע איז דרעק. :roll:

ג) היופי הוא בעיני המתבונן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
צעצוע, או לא, גם אם תהיה מעורב עם השברולט שלך בתאונה המצב לא יהיה יותר טוב (אני חושב אפילו גרוע יותר)

קודם כל אתה טועה, דבר שני אתה לא יכול להשוות רכב בן 20 לרכב חדש.

טועה בגלל שב100 קמש וקיר, רק הוא שם למעלה יקבע אם הנוסע יצא חי או מת.

ה10 כריות אוויר רק יעזרו לזקא לזהות את הפנים.

בתאונות קלות מה שקובע זה המשקל והחוזק החיצוני.

בתאונות קשות צריך לבלום את המכה לפני שתגיע אל הנוסעים, וברכבים הישנים היה פחות דגש על זה. (אתה יכול לראות השוואות ביוטיוב, אמריקאית משנות ה70 ששוקלת וחזקה יותר מאמריקאית חדשה, אבל בתאונה קשה החדשה תגן על הנוסעים ואילו בישנה לנוסעים אין סיכוי.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם
קודם כל אתה טועה, דבר שני אתה לא יכול להשוות רכב בן 20 לרכב חדש.

טועה בגלל שב100 קמש וקיר, רק הוא שם למעלה יקבע אם הנוסע יצא חי או מת.

ה10 כריות אוויר רק יעזרו לזקא לזהות את הפנים.

בתאונות קלות מה שקובע זה המשקל והחוזק החיצוני.

בתאונות קשות צריך לבלום את המכה לפני שתגיע אל הנוסעים, וברכבים הישנים היה פחות דגש על זה. (אתה יכול לראות השוואות ביוטיוב, אמריקאית משנות ה70 ששוקלת וחזקה יותר מאמריקאית חדשה, אבל בתאונה קשה החדשה תגן על הנוסעים ואילו בישנה לנוסעים אין סיכוי.

עם קיר או משאית, גם עם מרצדס או BMW במיליון ש"ח, אתה כנראה לא תצא בחיים.

רק הצדקת את מה שאמרתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כל חג הפסח ראיתי פנדות של השכרה שירדו לאילת כמו גדולות.

אז אם פנדה יכולה, למה שספארק לא תוכל?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני לא יודע באיזה סרט חי הבחור

אפילו רכב 1.6 עם 5 אנשים ומזגן לא יכול לעלות את העליות של טבריה יותר מהר מ60 מקסימום ואם זה יהיה יותר מהר אז יהיה ב7000 סלד

אבל העיקר שהוא עם המנוע ה1.0 הקוריאני שלו בכלל לא הרגיש הבדל ושמר כל הזמן על אותה מהירות רק מידי פעם ככה בסבבה הוריד הילוך

ב ס ד ר ........

פורסם

אני יכול להוכיח אחרת עם ה1.6 שלי :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)
אני לא יודע באיזה סרט חי הבחור

אפילו רכב 1.6 עם 5 אנשים ומזגן לא יכול לעלות את העליות של טבריה יותר מהר מ60 מקסימום ואם זה יהיה יותר מהר אז יהיה ב7000 סלד

אבל העיקר שהוא עם המנוע ה1.0 הקוריאני שלו בכלל לא הרגיש הבדל ושמר כל הזמן על אותה מהירות רק מידי פעם ככה בסבבה הוריד הילוך

ב ס ד ר ........

ואם זה היה מנוע 1.0 שוודי/צרפתי/איטלקי/מונגולי/אינדונזי/אוסטרלי אטמוספרי רגיל עם אותם נתונים, הוא היה יותר טוב? :roll:

השטויות שאנשים רושמים, כולה רשם את ההרגשה שלו מהנסיעה, מה חפרתם פה בור בלי תחתית?

אז אולי הוא לא תיעד סל"ד ולא בדק בצורה רציפה את פעולת המנוע בטווח היעיל, נטו הוא רשם התרשמות אישית שלו וזה שהרכב יחסית לרכב עם קטן עם מנוע 1.0 סחב דיי יפה עם 5 אנשים ומזגן, כניראה יותר טוב ממה שהוא ציפה ולכן הרושם שלו הוא טוב וככה הוא גם רשם.

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

מעניין איפה נכנס כל הציוד ?

לנו ל4 אנשים לא הספיק 500 ליטר, + חלק מהדברים בפנים האוטו, אז איך ספארק עם בערך 160 ליטר יכולה להספיק? או שיש גגון?

🤔

• תוכן חדש...