Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם במוסך שאני מטפל בו (רכב עוז בחיפה) לא לוקחים לי אף פעם אפילו שקל על סריקת תקלות, אפילו שאני לא בא לטיפול/תיקון.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

# לדעתי כדאי שתתקן את הכותרת, יש עליהום על צ'מפיון חלקו בצדק, אבל חשוב להבהיר שלא כל מוסכי צ'מפיון נוכלים וגנבים, ישנם מוסכים מעולים כדוגמת המוסך שאני מטפל בו - מורג נהריה (וגם כתבתי עליו ביקורת חיובית כאן בפורום)

#תסביר מה הבעיה אולי נוכל לעזור לך לפתור אותה, איזו נורה נדלקה?

#יש לי כבל ותוכנה שמתאימים לרכב שלך, אתה ירושלמי?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

גם ב״אוטובדק״ מורשה צ׳מפיון שבו אני מטפל כבר כ-6שנים מעולם לא חייבו אותי על חיבור למחשב לצורך בדיקה וכד׳. כנראה שאין איזו הנחייה מפורשת של צ׳מפיון איך לנהוג, כל מוסך ברשת פועל על דעת עצמו. גם במקרים בהם אנשים דיווחו בפורום על בעיית שרשרת התזמון הידועה, חלק מהמוסכים הציעו החלפה בתשלום (עם השתתפות חלקית כזו או אחרת) וחלק (כמו המוסך שבו אני מטפל) ישר הודו שזהו כשל ידוע של היצרן וההחלפה צפויה להיות על חשבונו (גם אחרי תום תקופת האחריות). חוסר ההומוגניות בשירות גורם הרבה נזק ליבואן הזה, אני לא מבין...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

המרכזי של צ'מפיון בירושלים הוא באמת נוראי.

שווה לך לבדוק אצל זני בגבעת שאול.

הייתה לי חווית שירות מאד טובה שם

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
סיפור שהיה כך היה,נכנסתי למוסך מורשה "עדי" בחדרה על מנת לשאול אם יש אפשרות שכאשר הdrl דולק מלפנים,ידלקו גם הלדים מאחור(קיים בחלק מהרכבים של vag),אמרו לי במוסך שהם לא יודעים על זה אבל ישמחו לבדוק,תוך כמה דק הרכב היב מחובר למחשב,בעל המוסך עבר על התפריטים והאופציות במשך כ 10דק,בסופו של דבר לא נמצאה אופציה כזו,שוחררתי לשלום ללא תשלום.

שישי האחרון,החלפת שמן ופילטר יזומה על ידי,בסיומה חובר הרכב למחשב לבדוק אם קיימות תקלות בזכרון,התשלום היה רק על החלפת השמן ללא כל חיוב על בדיקת מחשב.כך לטעמי צריך להתנהל מוסך הוגן.במידה והמוסך שלך אינו כזה,קיבלת המלצות על מוסכים אחרים,טיפול הבא בצע אצלהם ולא אצל "העושק" המורשה..

אין אפילו צורך להרחיב בפרטים. דרישת תשלום על פעולה כזו במוסך טוב זה דבר שלא יעלה על הדעת.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)
# לדעתי כדאי שתתקן את הכותרת, יש עליהום על צ'מפיון חלקו בצדק, אבל חשוב להבהיר שלא כל מוסכי צ'מפיון נוכלים וגנבים, ישנם מוסכים מעולים כדוגמת המוסך שאני מטפל בו - מורג נהריה (וגם כתבתי עליו ביקורת חיובית כאן בפורום)

#תסביר מה הבעיה אולי נוכל לעזור לך לפתור אותה, איזו נורה נדלקה?

#יש לי כבל ותוכנה שמתאימים לרכב שלך, אתה ירושלמי?

הנורית היא כתומה של כרית אוויר.

ולפני שאתם מתלהמים, זה קרה בגלל שניתקתי את הסוויץ' של הכרית אוויר מתוך התא כפפות, כלומר זה באשמתי ואין שם תקלה אלא רק צריך לכבות את הנורה.

ולא אני לא מקל ראש בדברים האלה.

אני ירושלמי בלי כבל, אם יש מתנדב לעזור לי אני אשמח.

המרכזי של צ'מפיון בירושלים הוא באמת נוראי.

שווה לך לבדוק אצל זני בגבעת שאול.

הייתה לי חווית שירות מאד טובה שם

בדקתי איתם, הם לא מוכנים לטפל בVW מלבד פחחות.

עריכה אחרונה על ידי gozal

Polo 2012

פורסם

.

.

לפות"ש, אני ממליץ על מוסך "המכונית" בתלפיות, מוך מורשה שמנוהל ע"י אנשים (שאול ובנו, אורן) מקצועיים ואמינים.

עכשיו בדקתי גם איתם, אותו הסיפור ואפילו יותר יקר.

בזמנו אותו מוסך בדיוק, חייב את חבר שלי על חיישן למדא בעלות 1500 שקל רק בגלל שנדלקה לו נורית כללית.

ככה שגם הם לא בדיוק נותנים שירות.

Polo 2012

פורסם (נערך)
סיפור שהיה כך היה,נכנסתי למוסך מורשה "עדי" בחדרה על מנת לשאול אם יש אפשרות שכאשר הdrl דולק מלפנים,ידלקו גם הלדים מאחור(קיים בחלק מהרכבים של vag),אמרו לי במוסך שהם לא יודעים על זה אבל ישמחו לבדוק,תוך כמה דק הרכב היב מחובר למחשב,בעל המוסך עבר על התפריטים והאופציות במשך כ 10דק,בסופו של דבר לא נמצאה אופציה כזו,שוחררתי לשלום ללא תשלום.

שישי האחרון,החלפת שמן ופילטר יזומה על ידי,בסיומה חובר הרכב למחשב לבדוק אם קיימות תקלות בזכרון,התשלום היה רק על החלפת השמן ללא כל חיוב על בדיקת מחשב.כך לטעמי צריך להתנהל מוסך הוגן.במידה והמוסך שלך אינו כזה,קיבלת המלצות על מוסכים אחרים,טיפול הבא בצע אצלהם ולא אצל "העושק" המורשה..

קודם כול נפלת על מוסך מעולה עם שירות מדהים. עוד סיפור על השירות המצוין.

לפני כמה שנים הייתה לנו פנדה. בוקר אחד היא סירבה להניע ונגררה למוסך עדי. עשו שם בדיקה קצרה ושאלו אותי אם ניסיתי להניע עם המפתח הרזרבי השבתי בשלילה.

בעל המוסך(פאבל שמו, איש יקר) נתן לי מפתח של רכב של המוסך, ואמר לי סע ותביא את המפתח הייתי בהלם.

חזרתי הרכב הניע, שאלתי כמה זה? אמרו לי "סע לשלום", הייתי בהלם פעמיים.

מיותר לציין שזה הפך להיות המוסך הקבוע של ההורים שלי, והם החליפו את הפנדה בפונטו ואת הרנו בפונטו, ואת אחת מהפונטו בפונטו ועד היום מטפלים ב"עדי".

לא מבין לפעמים איפה השכל של בעלי עסקים שנותנים שירות.

למען ההגינות לא חושב שצריך להכפיש פה את היבואן או להכליל על שאר המוסכים. אני בטוח שיש מוסכים של צ'מפיון שמנוהלים ע"י אנשים עם טיפה שכל והבנה בשירות ושיווק. כבר הזכירו אותם כאן.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לצערי כתבתי תגובה והיא נמחקה.

ויותר גרוע הא לא הובנה כראוי.

צמפיון ידפקו אותך מבלי למצמץ. אבל אתה מגיע למוסך מבלי לחשוש. זה מוסך מורשה יבואן.

מוסך שטחים (אני לא גזען. ואני מכיר כמה וכמה כאלו הם מצויינים. חלקם מקצועיים. וחלקם חפרים.) אתה מגיע עם הרגשה שאולי אני ישלם יותר כי אני יהודי . מול ערבי שיעשו לו את אותה עבודה.

היה לי רכב שהיה מטופל אצל ערבי. והוא היה מסכניק מעולה.

זה הכוונה. ואגב גם עם ידפקו אותך עדיין תשלם הרבה פחות מצמפיון.

אגב גם בצמפיון עובדים ערבים. והם מוסכניקים מצויניים, הבעיה היא ההנהלה זבל.

אגב.

מוסך מעולה. ויש לו בחור מותק. ושפיץ בתחום שלו, אוטובדק. הדיגנוזיסט שלו. מעולה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לדעתי, במוסך מקצועי סורקים תקלות לפני שחרור רכב בלי קשר למה היה בטיפול.

אם כבר, זה יכול לעבוד לטובת המוסך היות ויכול להמצא שם משהו שאין שום חיווי לגביו (נוריות) שיש לתקנו.

• ספונסר פורום
פורסם

חברים יקרים ,כל בעל רכב פולקסווגן ,אודי ,סיאט ,סקודה ,שנתקל בבעיה דומה והוא מעוניין בבדיקה ממוחשבת או

איפוס נורת בדוק מנוע או איפוס נורת שרות של טיפול , יכול להגיע אלינו ולקבל בדיקה ואיפוס ללא תשלום

וגם אחלה קפה .

גם אחד שמטפל בבית או במוסך אחר, זה לא משנה ,כולם מוזמנים ויכולים להרגיש בנוח.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
חברים יקרים ,כל בעל רכב פולקסווגן ,אודי ,סיאט ,סקודה ,שנתקל בבעיה דומה והוא מעוניין בבדיקה ממוחשבת או

איפוס נורת בדוק מנוע או איפוס נורת שרות של טיפול , יכול להגיע אלינו ולקבל בדיקה ואיפוס ללא תשלום

וגם אחלה קפה .

גם אחד שמטפל בבית או במוסך אחר, זה לא משנה ,כולם מוזמנים ויכולים להרגיש בנוח.

רון חבר יקר,

נשמע כאילו לא קראת את השרשור במלואו, פשוט ההודעה שלך מיותרת.. אולי רק הקטע של הקפה חשוב :)

Polo 2012

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קיבלתי עכשיו טלפון מצ'מפיון מוטורס לגבי איכות השירות של אותו מוסך מרכזי.

אני כמובן לא חסכתי במילים, ביקשתי שיעבירו את הפנייה שלי להנהלה ואף יחזרו אליי בכדי לשמוע מה יש לי להגיד בנושא.

הם שאלו איך הם יכולים להשתפר, אמרתי שיורידו מחירים ולא יעשקו את הלקוחות שלהם במחיר שעה שלמה כאשר התיקון הוא רק 5 דק'.

אני אולי תמים, אבל נראה לאן זה יוביל... בתקווה...

Polo 2012

פורסם

זו פרוצדורה קבועה אצלם השאלון הזה.

אני דווקא יותר הייתי בונה על הנציגה שלהם שמדי פעם מעיפה מבט לפורום...

אבל נשמח לעדכון.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אגב,

ביקשתי מבחור עם VAG COM שיבדוק לי את התקלה, וינתק לי אותה.

וכמובן שצדקתי, אין תקלה אמיתית, אלא רק נורית חיווי על כך שניתקתי פלאג מסויים ברכב של הכרית אוויר מהתא כפפות.

עבודה: אולי 5 דק'.

מחיר: 0 שקלים, למרות שהתעקשתי לשלם לו כמה זוטות על המאמץ והאדיבות.

וכמובן שאני אעדכן במידה ותהיה התפתחות מעניינת. אם בככלל..

Polo 2012

• תוכן חדש...